Εσθήρ: “Από εκείνη τη μέρα δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Περιμένω από αυτόν να κάνει κίνηση, αλλά…”

Όταν πήγαινα λύκειο, έκανα παρέα με μια κοπέλα από το σχολείο μου. Αυτή η κοπέλα είχε έναν αδερφό. Με αυτόν δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Μόνο φατσικά τον ήξερα γιατί αυτός σπούδαζε σε άλλη πόλη, οπότε δεν τον έβλεπα.

Τα χρόνια πέρασαν και με την κοπέλα σταμάτησα να μιλάω. Δεν τσακωθήκαμε, απλώς κάναμε άλλες παρέες.

Μια μέρα λοιπόν αποφάσισα να κάνω αίτημα φιλίας στον αδερφό της στο Facebook, ο οποίος πλέον είχε έρθει Αθήνα. Αυτός με δέχτηκε αλλά δεν μου μίλησε ποτέ. Αποφάσισα τις προάλλες λοιπόν να του μιλήσω εγώ γιατί μου άρεσε.

Του στέλνω λοιπόν μήνυμα και αυτός μου απαντάει αμέσως. Μιλάγαμε για λίγη ώρα μέχρι που μου ζήτησε να πάμε βόλτα το ίδιο εκείνο βράδυ. Εγώ αρνήθηκα ευγενικά γιατί στα αλήθεια δεν μπορούσα, όμως του είπα ότι θα μπορούσαμε να βρεθούμε αύριο ή κάποια άλλη μέρα.

Εκείνος δεν απάντησε κάτι συγκεκριμένο παρά μόνο: “Ναι, θα κανονίσουμε άλλη φορά.” Από εκείνη τη μέρα λοιπόν δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Περιμένω από αυτόν να κάνει κίνηση εφόσον το πρώτο βήμα το έκανα ήδη εγώ, αλλά δεν βλέπω να μου στέλνει.

Το Facebook τον δείχνει ενεργό αλλά δεν μου μιλάει. Μπορεί να σπάστηκε που του είπα όχι αλλά είχα λόγο. Άλλωστε του είπα ότι θα μπορούσαμε να κανονίσουμε άλλη μέρα που να με βολεύει και μένα.

Τι να κάνω; Να δώσω ακόμα λίγο χρόνο μπας και μου μιλήσει αυτός ή να του μιλήσω πάλι εγώ;
Εσθήρ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εσθήρ μου, έτσι όπως μου τα λες, η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο νου είναι πως το παλικάρι ήθελε κάποια κοπέλα για να κάνει σεξ εκείνη τη βραδιά…

    Μπορεί και να’χω άδικο όμως! Εγώ θα έλεγα να μην στείλεις εσύ προς το παρόν… Αν πχ έχει γενέθλια ή γιορτή προσεχώς, μπορείς να ευχηθείς για να ξαναπιάσετε κουβέντα… Αν, πάλι, σου αρέσει τόσο πολύ, δεν χάνεις κάτι να στείλεις. Απλώς εγώ προσωπικά θα περίμενα από εκείνον.

  2. Από τότε που υπάρχει το φβ και παρόμοιες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχει γεμίσει ο τόπος ανούσιες κουβέντες μέσω chat.Προσωπικα δεν παίρνω τίποτα στα σοβαρά και κουβέντες τύπου να τα πούμε καμια φορά ή βγαινουμε άλλη φορά παίρνουν και δίνουν.Η θεώρησε ότι εσύ έκανες κουβέντα χαβαλε ή από την άλλη μπορεί να περιμένει από σένα να του πεις ποτέ να βγειτε εφόσον αρνήθηκε μία φορά την πρόταση του.Αλλωστε δε σε ξέρει για να έχει πολύ θάρρος.Αν σου αρέσει τόσο στείλε εσύ και ζήτησε του να βγειτε.Και μία συμβουλή.Οι ψιλοκουβεντες απο το φβ είναι ψεύτικες αθλιες και ποτε δε μαθαινεις ποιος είναι ο άλλος πραγματικα.Μακρυα από ανθρώπους που έχουν κόλλημα με τα chat στο φβ. ʼλλωστε ή αλήθεια βρίσκεται εκεί εξω.

  3. Έκανες ένα μικρό λαθάκι…Όταν μας ζητάει κάποιος να βγούμε και στα αλήθεια θέλουμε, αλλα δεν μπορούμε, δεν το αφήνουμε φλου, του λέμε συγκεκριμένη μέρα και ώρα αλλαγής του ραντεβού, ώστε να καταλάβει ότι πραγματικά θέλουμε αλλα αδυνατούμε. Στη θέση σου εγώ θα έστελνα ένα “θα πιούμε εκείνον τον καφέ αυτο το Σάββατο, τι λές σε βολεύει;” κάτι τέτοιο….ένας καφές είναι στην τελική, δεν είναι πρόταση γάμου!! Αν πάλι ο νεαρός σπάστηκε, όπως λες, επειδη δεν ταίριαξες στο πρόγραμμα του την στιγμή που τον βόλευε εκείνον, θα το καταλάβεις σύντομα απο την συμπεριφορά του κ θα τον αφήσεις να πάει στο καλό, φαντάζομαι…

  4. Αν πραγματικά θέλει να σε δει θα σου το προτείνει εκείνος. ‘Ελεος πια με τα
    παρακάλια στους άντρες. Τους έχουμε κακομάθει. Αν είναι πραγματικά άντρας και σε θέλει, θα κάνει αυτός την κίνηση.

  5. Δεν ενδιαφέρεται. Ηθελε μπάμ και έξω μα βγείτε επιτόπου ΕΚΕΙΝΗ τη μέρα. Αύριο είναι άλλη μέρα…άλλη όρεξη, άλλη κοπέλα…

  6. ΕΣΘΗΡ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΑΛΛΟ . ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΥΤΟΣ . ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ— ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΝΟΜΙΖΩ . ΑΣΕ ΤΑ FACEBOOK ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΓΥΡΩ ΣΟΥ .

  7. Εσθήρ, πιστεύω αν ενδιαφερόταν θα σου έστελνε πρώτος. Τώρα όσο αναφορά τον λόγο που δεν σου στέλνει , πιστεύω πως ξενερωσε που δεν βγηκες μαζί του και θεώρησε πως το ” δεν μπορώ σήμερα”ήταν απλώς μία ψευδη δικαιολογία. Εφόσον πραγματι δεν μπορούσες έπρεπε να πεις “Δεν μπορώ σήμερα, να πούμε αύριο τη τάδε ώρα;” Μην του ξαναστειλεις και σε περάσει για καμιά πεινασμενη.Το κόλπο του γραμματόσημου πιάνει μόνο όταν πραγματικά ενδιαφερεται ο άλλος. Εφόσον όμως βλέπεις πως ενώ δεν του στέλνεις ΕΣΥ δεν κάνει και εκείνος κίνηση, παράτησε τον. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More