Έτσι στόλισαν οι Έλληνες celebrities τα σπίτια τους!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει. Η Αθήνα φόρεσε τα γιορτινά της, ακολουθώντας το παράδειγμα των άλλων ευρωπαϊκών και διεθνών πρωτευουσών του κόσμου, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ναι, με τη βοήθεια του Σάκη Ρουβά που τραγούδησε κάποια από τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Εκτός όμως από την πλατεία Συντάγματος, όλοι οι δρόμοι έχουν γεμίσει με φωτάκια και χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Τα γιορτινά τους φόρεσαν και τα σπίτια των αγαπημένων σου celebrities. Άλλοι, οι περισσότεροι ανυπόμονοι, πρόλαβαν να στολίσουν από τις αρχές του Νοέμβρη. Και η χριστουγεννιάτικη διάθεση εξαπλώνεται με ολοένα και περισσότερα στολίδια να μπαίνουν στα σπίτια.

Εμείς, συγκεντρώσαμε τις φωτογραφίες -και κάποια βίντεο- που ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο instagram για να σου μεταφέρουμε κι εσένα την μαγική ατμόσφαιρα των ημερών. So, this is Christmas!

Η Μαρία Ηλιάκη μας έδειξε το δέντρο της με ένα βίντεο!


Η Τατιάνα Στεφανίδου στόλισε μαζί με την κόρη της Λυδία. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τους δύο γιους της,Φίλιππο και Διονύση. Η Αλέκα Καμηλά στόλισε στο νέο της σπίτι στην Καλιφόρνια. Η Φαίη Σκορδά με τα δύο αγόρια της, Γιάννη και Δημήτρη. Η Έλλη Κοκκίνου με τη βοήθεια του κουμπάρου της Παύλου Σταματόπουλου.

Κάνε κλικ στο gallery για να δεις τα στολισμένα σπίτια των αγαπημένων σου celebrities και περιμένουμε και τις δικές σου φωτογραφίες με #TlifeChristmas και mention @tlifegr στο facebook, στο instagram, στο twitter.

Read More

And More