Eurovision 2016: Όλο το παρασκήνιο από τη Στοκχόλμη και τη 2η πρόβα των Argo!

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα των Argo στο διαγωνισμό της Eurovision, και το TLIFE σου μεταφέρει όλο το backstage από αυτά που συνέβησαν στην Στοκχόλμη με πρωταγωνιστές τους Έλληνες εκπροσώπους μας.

Οι Argo ετοιμάζονται λίγο πριν ανέβουν στο stage της Eurovision για την δεύτερη πρόβα τους.

Η… έκπληξη του “Έλληνα Θεού”

Και αφού έπρεπε να παρουσιαστεί ολόκληρο το κομμάτι, είδαμε και τις εκπλήξεις που μας επεφύλασαν οι Argo ή καλύτερα την έκπληξη. Και αυτή δεν ήταν άλλη, από τον χορευτή της ομάδας Βασίλη Ροξένο, ο οποίος στο τέλος του τραγουδιού βγάζει την μπλούζα του. Και γιατί αποτελεί έκπληξη; Γιατί σύμφωνα με τους ξένους δημοσιογράφους, ο Βασίλης παρουσιάζοντας στην Ευρώπη τους κοιλιακούς του, γίνεται ο «Έλληνας Θεός».

Στα καμαρίνια της Eurovision με τους Argo

Τα προβλήματα της πρώτης πρόβας

Πρόβα στη Eurovision χωρίς προβλήματα γίνεται; Δεν γίνεται… Έτσι λοιπόν, οι Argo κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στην δεύτερη πρόβα τους αρκετά προβλήματα με τον ήχο και κυρίως με τα ακουστικά που φοράνε στα αυτιά τους.

Δήλωσαν όμως αισιόδοξοι ότι τα συγκεκριμένα προβλήματα θα διορθωθούν και όλα θα πάνε τέλεια την ημέρα του ημιτελικού.

Δες εδώ τι είπαν για τα προβλήματα στον ήχο:


Η… “άδεια” συνέντευξη Τύπου

Αμέσως μετά την πρόβα κάθε χώρας, οι καλλιτέχνες και τα μέλη της κάθε αποστολής στην Eurovision δίνουν συνέντευξη τύπου όπου συνομιλούν με τους δημοσιογράφους. Έτσι έγινε και με τους Argo, μόνο που όταν μπήκαν στην αίθουσα την είδαν… άδεια. Ελάχιστοι δημοσιογράφοι θέλησαν μάλλον να μιλήσουν με τους Έλληνες εκπροσώπους, ενώ ερωτήσεις έκαναν μόλις… τρεις.

Ανάμεσα στα απρόοπτα, η καθυστέρηση μέχρι οι Argo να βρουν τις θέσεις που θα καθίσουν….

Δες το βίντεο:

αλλά και το ποντιακό γλέντι με την οποία έκλεισε αυτή την … περίεργη συνέντευξη τύπου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More