Eurovision 2013: Λευκορωσία στη σκηνή με αέρα… Ελλάδας! Φωτογραφίες και video

“Φωτιά” στη σκηνή του Μάλμε άναψε η Alyona Lanskaya που εκπροσωπεί τη Λευκορωσία με το τραγούδι Solayoh που έχουν γράψει οι Marc Paelinck και Martin King και θα ερμηνευτεί στα αγγλικά.
Η εμφάνιση της Alyona είχε ελληνικό αέρα και έκλεψε τις εντυπώσεις. Κοντά της βρέθηκαν δυο ταλαντούχοι Έλληνες, ο στυλίστας Κωνσταντίνος Κουτσομίχος που επιμελήθηκε τα ρούχα και το outfit της ερμηνεύτριας και των χορευτών της, αλλά και ο μακιγιέρ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που ανέλαβε το μακιγιάζ της.

Η Alyona Lanskaya γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1985 στην πόλη Mogilev της Λευκορωσίας. Το πάθος της για τη μουσική και το τραγούδι δεν άργησε να φανεί και οι γονείς της φρόντισαν να το καλλιεργήσουν με σπουδές σε ωδείο. Το 2011 ήταν η νικήτρια στο διεθνές φεστιβάλ Slavianski Bazaar στην πόλη Vitebsk. Από το φεστιβάλ αυτό έχει ξεκινήσει η καριέρα πολλών ερμηνευτών των χωρών αυτών, μεταξύ των οποίων της Ruslana και του Zeljko Joksimovic.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το 2012 η Alyona είχε συμμετάσχει στον εθνικό τελικό για το Μπακού και είχε επικρατήσει στον τελικό με το τραγούδι “All my life”. Ωστόσο δεν ταξίδεψε καθώς ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε αποδείχτηκε ότι η εταιρεία παραγωγής της είχε επέμβει στο televoting αλλοιώνοντας τα αποτελέσματα. Στη φετινή επιλογή το τραγούδι της “Rhythm of love” πήρε το άριστα τόσο από το τηλεοπτικό κοινό όσο και από την κριτική επιτροπή.

Η εμφάνιση της ξεκινάει με την τραγουδίστρια να βγαίνει από μία τεράστια μπάλα του ντίσκο φορώντας ένα σέξυ μίνι φόρεμα με κρόσια. Γρήγορα η Alyona με το χορό και το νάζι της παρασύρει τον κόσμο να λικνιστεί στο ρυθμό της.

Δες video από τις πρόβες της:

Read More

And More