Εύα: “Έμαθα ότι είμαι έγκυος. Αρχίσαμε να μαλώνουμε, να απομακρύνεται…”

Θέλω κι εγώ τη γνώμη σας…

Τραβιέμαι με κάποιον εδώ και τρία χρόνια σχεδόν. Αρχίσαμε σαν κολλητοί και καταλήξαμε σαν ζευγάρι. Είμαστε ουσιαστικά μαζί χωρίς διαστήματα χωρισμού κτλ. εδώ και ένα χρόνο!

Νιώθω πολλά για αυτόν (δεν έχω νιώσει ποτέ για κάποιον έτσι) και εκείνος για μένα. Γενικά τα πάμε πολύ καλά και προσπαθούμε να μην μαλώνουμε. Αλλά και όταν μαλώνουμε δεν μαλώνουμε για σοβαρούς λόγους και πάντα τα βρίσκουμε!

Πρόσφατα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Του το είπα, το πήρε καλά, αλλά λόγω της ηλικίας του (είναι μικρός ακόμα -κι εγώ το ίδιο) με τον καιρό αρχίσαμε να μαλώνουμε, να απομακρύνεται, να μου μιλάει κάπως (όχι όπως συνήθιζε) και γενικά είμαστε σε μια ένταση!

Είχαμε κάνει παλιά μια συζήτηση σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο τι θα κάναμε και είχαμε πει ότι θα το κρατήσουμε κτλ. Δεν λέω ότι αυτό άλλαξε… Απλά τώρα τελευταία… Λόγω ηλικίας δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει και τον καταλαβαίνω από τη μία, αλλά από την άλλη θα ήθελα και εκείνος να με καταλάβει.

Εγώ έχω πάρει απόφαση να κρατήσω αυτό το παιδί (είτε μαζί του είτε όχι) και μάλιστα του έχω πει αν θέλει να χωρίσουμε. Και κάθε φορά μου λέει πως δεν θέλει να χωρίσουμε και ότι δεν θα με αφήσει μόνη μου σε μια τέτοια κατάσταση…

Το πρόβλημά μου είναι η συμπεριφορά του απέναντί μου. Είναι απόμακρος. Μία μου μιλάει καλά, μία μου μιλάει απότομα και το κακό είναι ότι δεν κάθεται να μιλήσουμε σοβαρά.

Εύα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν το κατανοώ αυτό, ειλικρινά. Αφού είστε μικροί και ανέτοιμοι να αποκτήσετε ένα παιδί, γιατί δεν παίρνατε προφυλάξεις; Τώρα δλδ, αντί να απολαύσεις μια ήρεμη περίοδο και να ζήσεις κάθε στιγμή της ζωούλας που κουβαλάς μέσα σου, αναλώνεσαι σε καβγάδες…. Τι να σου πω καλή μου; Αν δεν μπορεί να γίνει μπαμπάς, στείλ΄τον στην μανούλα του να το παίζει ακόμα μπέμπης. Για “άλλα” είναι άντρας και για να αναλάβει τις ευθύνες του μικρός; Ότι και να γίνει, εσύ να φροντίσεις να διατηρήσεις την ψυχική σου γαλήνη, εφόσον αποφάσισες να κρατήσεις το μωρό είτε μαζί του, είτε μόνη. Καλή δύναμη!

  2. katarxin apo to oti arxizeis tin oli sou istoria me ti frasi ”traviemai me kapoion” leei polla kai apo ti diki sou ti meria.k oi dio anefthinoi mou moiazetai.ta paidia de ta pairnei o pelargos opote opos leei kai i voula pio pano giati de pernate profilakseis?aftos de prokeitai na analavei tis efthines tou.apla niothei tipseis na se afisei moni k apo tin alli de thelei na analavei kati toso megalo!k ok einai krima na to rikseis einai mia zoi!mialo sto kefali sas valte kai sovarefteitai!!den exeis kai polles epiloges.i to kratas moni sou i to rixneis.o tipos apla menei apo tipseis k paniko allios de tha eixate kavgades akoma k an itan to agxos enos neou patera de tha eixe afti ti siberifora!

  3. Ανεύθυνοι είσαστε. Καλά βρε κοπέλα μου αποφασίσατε να φέρετε ένα παιδί στον κόσμο ( γιατί αυτά δεν τυχαίνουν) και δεν έχετε καν τη σοβαρότητα να κουβεντιάσετε για αυτό? Επειδή τον αγαπάς και επειδή το θέμα αφορά μια νέα ζωή που θα έρθει στον κόσμο κάτσε και κάνε μαζί του μια σοβαρή συζήτηση. Αν δείς ότι δε θέλει και είναι προφανές ότι δε θέλει τις ευθύνες έτσι όπως φέρεται μίλα στους γονείς του. Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Εσύ προσπάθησε να είσαι δυνατή και ψύχραιμη τόσο για σένα όσο και για το παιδάκι σου.

  4. Αγαπητή Εύα, μου “κλωτσάνε” πολλά στο γράμμα σου. “Τραβιέσαι” με κάποιον και πας και κάνεις παιδί μαζί του; Τι επιδιώκεις; Να τον κρατήσεις με το παιδί; Βγάλτο απ’το μυαλό σου!! Δεν πετυχαίνει ΠΟΤΕ!! Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι επεδίωκες να μείνεις έγκυος. Ήξερες πολύ καλά ότι δεν προσέχατε, αλλιώς γιατί να συζητήσετε προκαταβολικά τι θα κάνετε σε περίπτωση που μείνεις έγκυος; ʼρα το ήθελες πριν συμβεί. Δεν έτυχε, όπως λέει και η προηγούμενη φίλη. Θα σου ξαναπώ, βγάλε από το μυαλό σου να τον κρατήσεις χρησιμοποιώντας το παιδί. Και μην βάλεις ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ το παιδί ανάμεσά σας!! Αυτά από μένα. Τα υπόλοιπα στα έγραψαν ήδη.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More