Ευγενία Μανωλίδου: Σπάνια φωτογραφία από τις πρώτες συναντήσεις με τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Είναι πολλά χρόνια ερωτευμένοι και παντρεμένοι και έχουν καταφέρει να βρουν τη χρυσή τους ισορροπία… Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου μετά από δυο παιδιά: τον Περσέα και τον Αλκαίο, αλλά και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της Ευγενίας (την Θεοδώρα και τον Αλέξανδρο) που μεγαλώνουν μαζί στους, είναι love and married και δεν το κρύβουν.

Πολλές φορές μάλιστα, μιλούν δημόσια για την οικογένειά τους και τις όμορφες στιγμές που περνούν, με την Ευγενία να ανεβάζει στα social media τα πιο αγαπημένα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Αυτήν τη φορά όμως, η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια φαίνεται πως κάνει τη διαφορά και μιλά με λόγια αγάπης για τον άντρα της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το παρελθόν. Τότε πού όλα ξεκίνησαν…

“Λες καμιά φορά “Σαν χθες μοιάζει που γνωριστήκαμε”. Και μετά βλέπεις τυχαία κάτι τέτοιες φωτογραφίες και συνειδητοποιείς πραγματικά το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος… Και νιώθεις τυχερός που σου φαίνεται ακόμη σαν χθες…”, έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.


Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ευγενία είχε αποκαλύψει για τη γνωριμία με τον Άδωνι: “Ανέκαθεν μου άρεσε να ασχολούμαι με τα θέματα που είχαν να κάνουν με τον πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας, με ενδιέφερε η ιστορία και η μυθολογία. Είχα γράψει λοιπόν μία σειρά με ορφικούς ύμνους και είχα αποφασίσει να την κυκλοφορήσω στην Ελλάδα μέσω εκδοτικού οίκου. Είχα ήδη κάνει ένα cd. Τότε ταξίδευα και άκουσα την εκπομπή του Άδωνι στο ραδιόφωνο. Τότε λοιπόν κατάλαβα πως εκεί έπρεπε να τη δώσω τη δουλειά μου. Τουλάχιστον να κυκλοφορήσει σε βιβλιοπωλείο που να έχει να κάνει με την αρχαία Ελλάδα. Πήγα τον βρήκα και το συζητήσαμε. Έτσι μετά αρχίσαμε να συναντιόμαστε. Με κέρδισε εκ των υστέρων”.

Read More

And More