Εύη Αδάμ: Το βίντεο της ελεύθερης πτώσης με την κόρη της από τα 14.000 πόδια – Όσα λέει στο TLIFE!

Ένα βίντεο γεμάτο δράση κι αδρεναλίνη ανέβασε χθες η Εύη Αδάμ στο facebook της, δείχνοντάς μας την ελεύθερη πτώση που έκανε στην Κωπαΐδα μαζί με την μεγάλη κόρη της, Νεφέλη. Η Εύη ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που ξεκίνησε μαθήματα στην σχολή Skydive Athens για να πάρει την άδεια A.F.F (Accelerated freefall). Ανεβαίνεις στα 14.000 πόδια, κάνεις για ένα λεπτό περίπου ελεύθερη πτώση κι άλλα πέντε με αλεξίπτωτο μέχρι να… προσγειωθείς! Η ίδια μίλησε για την μεγάλη αυτή εμπειρία της στο TLIFE και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Πώς πήρες την απόφαση να το κάνεις; Βρέθηκα με μια παρέα που τα μέλη της ήταν skydivers, το χόμπι τους είναι αυτό δηλαδή. Είναι οικογενειάρχες και μου εξήγησαν πόσο σοβαρό άθλημα είναι αυτό που αν θες να το κάνεις μόνη σου πρέπει να κάνεις πολλά μαθήματα αλλά αν θες να κάνεις ένα απλό tandem (πτώση με τον εκπαιδευτή σου) είναι πολύ ασφαλές. Στην Πολωνία για παράδειγμα αυτό είναι εθνικό άθλημα. ήθελα πολλά χρόνια να το κάνω κι έτσι αποφάσισα να το προχωρήσω με το που βρήκα την ευκαιρία και πήρα μαζί και την κόρη μου! Η μικρή δεν μπορούσε γιατί πρέπει να είσαι πάνω από 16 ετών.

Φοβηθήκατε; Όχι καθόλου! Γιατί είναι 100% ασφαλές. Την ευθύνη την έχουν οι εκπαιδευτές που έχουν κάνει πάνω από 5.000 άλματα ο καθένας.

This is mine and my daughter ‘s first jump out of a plane 14.000 feet above the ground,called a tandem.Watch this fantastic edit that anastasis from skydiving-athens made for us#skydiving#humanbirds#freedom

Posted by Evi Adam on Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Ποια ήταν τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια της ελεύθερης πτώσης; “Απόλυτη ελευθερία! Δεν το μετάνιωσα στιγμή όσο ήμουν εκεί πάνω. Δεν φοβηθήκαμε καθόλου, ούτε εγώ ούτε η Νεφέλη. Ένιωθα ότι δεν ήθελα να ξανακατέβω…”

Έχεις κάνει κι άλλα extreme sports;
“Εxtreme sports για μένα είναι να οδηγείς μοτοσυκλέτα δίχως κράνος στην Αθήνα και δίχως συνείδηση, όχι κάτι που σου παρέχει ασφάλεια. Συνήθως κινδυνεύεις στους δρόμους που περπατάς και οδηγείς, όχι στ’ αθλήματα”

Read More

And More