Εύη Φραγκάκη: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαχάτ!

“Με τον Γιώργο είμαστε σχεδόν μισό χρόνο μαζί, γεγονός που με κάνει πιο ήρεμη πλέον”, αποκάλυψε για πρώτη φορά η Εύη Φραγκάκη, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση της με τον αγαπημένο της Γιώργο Σαχάτ.


Σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ”, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Το ρήμα «κρύβομαι» εμπεριέχει εξ ορισμού μια ανάγκη να μην φανερώσεις κάτι για το οποίο είτε ντρέπεσαι είτε δεν σου αρέσει ούτε εσένα κατά βάθος ή είναι παράνομο… Δεν το γνωστοποίησα ούτε το διατυμπάνισα από την πρώτη στιγμή, σαφώς, αλλά από την στιγμή που κάποιοι φωτογράφοι βρέθηκαν σε ένα μέρος που έτυχε να είμαι και εγώ με τον Γιώργο και την υπόλοιπη παρέα μου, δεν είχα κανένα λόγο ούτε διάθεση να αρχίσω να παίζω παιχνίδια, όπως να κάθεται ο ένας στην μία άκρη του τραπεζιού και ο άλλος στην άλλη μην τυχόν και φανεί κάτι παραπάνω”.

Ωστόσο, πολλοί θα σπεύσουν να την προειδοποιήσουν πως χρειάζεται να είναι προσεχτική με τις επιλογές της ως χωρισμένη με παιδί. “Ο Σταύρος ευτυχώς είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιδί που έχει κοντά του και την μαμά του και τον μπαμπά του. Δεν έχει ανάγκη από κάποιο υποκατάστατο. Δεν ψάχνω ένα σύντροφο που θα δώσει στον γιο μου κάτι που του λείπει”, ανέφερε.
Και τέλος μιλώντας για το διαζύγιο με τον Δημήτρη Κοτταρίδη, παραδέχτηκε: “Καταλήξαμε ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι γονείς, στο ψυχολογικό κομμάτι κυρίως, αν δεν παραμείνουμε μαζί. Αυτό εξελίχθηκε πάρα πολύ καλά, καθώς πλέον είμαστε δύο υπέροχοι φίλοι. Ενώ οι προσωπικές μας ζωές είναι χωριστές, η μαμά και ο μπαμπάς δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Ο Σταύρος δεν έχει καμία αίσθηση ότι έχει συμβεί κάτι κακό στην ζωή του”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More