Το μακιγιάζ των Olsen! Ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις!

Κοιτάζοντας αυτή την photo από την τελευταία εμφάνιση των αδερφών Olsen πολλές ήταν οι σκέψεις που μου πέρασαν από το μυαλό:
1. Έχουν το ίδιο μακιγιάζ, άρα χρησιμοποιούν τα ίδια προϊόντα. Είναι σωστό να μοιράζομαι τα καλλυντικά μου με κάποιον, ακόμα κι αν αυτός ο κάποιος είναι η αδερφή μου; (Σε αφήνω να το σκεφτείς κι εν τω μεταξύ το εξετάζω με δερματολόγο. Οι απαντήσεις έρχονται!)
2. Η πλεξίδα της Olsen (δεν αναγνωρίζω αν είναι η Mary Kate ή η Ashley!) είναι μια πολύ καλή ιδέα που σε πάει από το γραφείο, στο bar, στη βόλτα με τις φίλες, στο ραντεβού… Παντού!
3. Χμμ… Αυτό το μακιγιάζ με κεραμιδί σκιά με βάζει σε σκέψεις. Σίγουρα δεν είναι για όλες, αλλά αυτές που ψάχνουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό, μόλις το βρήκαν!

Αν είσαι κι εσύ ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες που ψάχνουν, μια πιο κοντινή ματιά θα σε βοηθήσει

Η κεραμιδί σκιά είναι απλωμένη κατά μήκος του κάτω βλεφάρου σε μια παχιά γραμμή ενώ στο κινητό βλέφαρο έχει τοποθετηθεί σύριζα μαύρο μολύβι το οποίο μετά σβήστηκε. Φυσικά οι απαραίτητες στρώσεις μάσκαρα ολοκληρώνουν το μακιγιάζ! Αν σου άρεσε, η σκιά Max Effect Trio Forest από την Max Factor είναι πολύ κοντά σε αυτή που φοράνε οι αδερφές Olsen.

Κι ένα gallop για το επόμενο άρθρο…Να είστε ειλικρινείς!

Read More

And More