Οι αδερφές Olsen δεν στεγνώνουν ποτέ τα μαλλιά τους! Μάθε γιατί!

Gallop: ποια από εσάς τόλμησε να πάει διακοπές χωρίς να πάρει μαζί της πιστολάκι. Εγώ ναι! Προτίμησα να βάλω στην τεράστια βαλίτσα μου ένα ακόμη ζευγάρι παπούτσια παρά να αφήσω χώρο για το επαγγελματικό μου πιστολάκι. “Όταν μπορείς να αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά” μου είχε πει μεταξύ άλλων πολύτιμων beauty tips ο Δημήτρης Γιαννέτος (δες εδώ μερικά ακόμη).

Δεν ξέρω αν λέγεται αυθυποβολή αυτό που μου συνέβη μετά, αλλά ακόμη βλέπω τα μαλλιά μου πιο λαμπερά και υγιή! Η μόνη διαφορά είναι ότι πλέον δεν μπορώ να έρθω στο γραφείο με look “μόλις βγήκα από το μπάνιο μου και είμαι λίγο αλαφιασμένη!”. Όμως, οι αδερφές Olsen δεν διστάζουν να κυκλοφορούν ακριβώς έτσι στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Γι’ αυτές, το να αφήνουν τα μαλλιά τους να στεγνώνοτν φυσικά είναι το πολυτιμότερο beauty tip αφού έτσι δεν αφυδατώνονται από την ζέστη που προκαλεί το πιστολάκι, ειδικά αν είναι επαγγελματικό, που σημαίνει πώς η καθημερινή επαφή του με τα μαλλιά σου μπορεί να τα φθείρει διπλά!

Δες παρακάτω στιγμές των Olsen στους δρόμους της πόλης. Μόλις έχουν βγει από το μπάνιο τους…

Κάνε το τεστ!
Ψέκασε τα στεγνά μαλλιά σου με μερικές σταγόνες νερού. Αν απορροφηθεί αμέσως σημαίνει ότι τα μαλλιά σου είναι σε βάθος αφυδατωμένα και πρέπει να πάρεις ρεπό από το… πιστολάκι. Επειδή, όμως, δεν είναι για καμιά μας εύκολο να πηγαίνει στη δουλειά με βρεγμένα μαλλιά (δεν είμαστε οι Olsen!) αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να λουστείς το βράδυ και να πέσεις για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά. Το επόμενο πρωί μπορείς να επιλέξεις είτε το bedhead look είτε ένα ατημέλητο σινιόν.

Ας ψηφίσουμε…

Read More

And More