Και η Shaya έγινε ξανθιά! Από πού εμπνεύστηκαν το νέο της look, τι είπε η ίδια! Έχουμε όλα τα info!

Και η Shaya έγινε ξανθιά! Μπορεί να το λατρεύεις… Μπορεί και όχι… Ένα, όμως, είναι σίγουρο: ότι με αυτό το look η Shaya δεν σου περνά απαρατήρητη. Α-πο-κλεί-ε-ται! Την αλλαγή στα μαλλιά της την έχει κάνει ο αγαπημένος μας Νικόλας Βιλλιώτης, colorist της Garnier (από την καρέκλα του έχουν περάσει διάσημες όπως Σίσσυ Χρηστίδου, Έλλη Κοκκίνου και Ελένη Φουρέιρα). Πρώτος που έκανε την σκέψη αυτή ήταν ο στιλίστας της Κωνσταντίνος Κουτσομίχος. Και έχουμε όλα τα info από εκείνον!

Τι μας είπε ο Κωνσταντίνος Κουτσομίχος
Η πρώτη σκέψη να γίνει ξανθιά!
“Όταν ξεκινήσαμε την συνεργασία με την Shaya, η πρώτη μου συζήτηση με τον manager της Μάνο Θεοφίλου ήταν ότι η Shaya πρέπει να γίνει ξανθιά. Στην αρχή ήταν λίγο διστακτικός, και εκείνος και η Shaya. Βεβαίως, και εκείνη ήθελε μια αλλαγή και είχε περάσει από το μυαλό της το ξανθό αλλά όπως και να ΄χει πρόκειται για ένα χρώμα που δεν το τολμούν οι γυναίκες που έχουν σκούρες επιδερμίδες”.

Η πηγή έμπνευσης
“Όταν σκέφτηκα την αλλαγή αυτή της Shata, είχα στο μυαλό μου εικόνες από προηγούμενες ντίβες όπως την Whitney Huston και την Tina Turner. Θεώρησα ότι το συγκεκριμένο χρώμα θα ταίριαζε πολύ στην Shaya και ήταν μια αλλαγή που έπρεπε να κάνει διότι το φυσικό της χρώμα, το καστανό είναι πάνω κάτω ίδια απόχρωση με την επιδερμίδα της και θεώρησα ότι θέλουμε ένα χρώμα που να την κάνει να “ξεφοντάρει” έτσι ώστε να αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά της”.

Αγάπη για τα 40’s, τι λέει η Shaya και οι επόμενες επιλογές της!
Η Shaya είναι ενθουσιασμένη με το νέο της look μας εξηγεί ο Κωνσταντίνος Κουτσομίχος, και μας δίνει μερικά hints για τις μελλοντικές εμφανίσεις της: “Αν δεις και τα χτενίσματα που επιλέγουμε είναι πιο κλασικά. Και στο βίντεο κλιπ που πρόκειται να κυκλοφορήσει τα μαλλιά της Shaya μας φέρνουν στο νου τα 40’s, δηλαδή η βάση τους είναι vague και είναι πιο κυματιστά. Όσον αφορα τις μελλοντικές της εμφανίσεις θα κινηθούμε σε πιο αυστηρά look. Θα την δούμε σίγουρα με κοστούμι, με midi φούστες και καλσόν με ραφές. Είναι πολύ δεκτική στα πράγματα που της προτείνω. Εμπιστεύεται και αφήνεται!”.

Και για να σου έχεις όλα τα must info, το make up της Shaya έχει αναλάβει ο Μάνος Κατρίνης ενώ το hair styling ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Read More

And More