Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της αποκλειστικά στο TLIFE!

Κάθε συντάκτρια ομορφιάς έχει μια λίστα με stars των οποίων θέλει να εκμαιεύσει η ίδια τα μυστικά ομορφιάς τους. Και δεν είναι πολλές, μην φανταστείς! Στην δική μου λίστα, λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν στις… sos συνεντεύξεις!
Στόχος: επετεύχθη!

Με αφορμή την νέα καμπάνια του Pantene Pro-V και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ζέτας ως μούσα των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, η ίδια αποκάλυψε μυστικά ομορφιάς της αποκλειστικά στο TLIFE!

Ποια προϊόντα θα βρεις αν ανοίξεις το ντουλάπι του μπάνιου της; Έχει μετανιώσει για κάποια αλλαγή στην εμφάνισή της; Πώς προέκυψε η συνεργασία με το Pantene; Ξεσπά στα μαλλιά της (ναι, αυτό που κάνουμε όλες σε στιγμές κρίσης!); Ποιο μυστικό ομορφιάς δίνει στις αναγνώστριες του TLIFE (δλδ εσένα!); Όλες οι απαντήσεις εδώ!

Τι σε έπεισε να γίνεις το πρόσωπο για την νέα καμπάνια Pantene; Δοκίμασες τα προϊόντα πριν;

Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία. Χρησιμοποιούσα άλλωστε αρκετό καιρό το Pantene. Έχω δοκιμάσει διάφορες μάρκες μαλλιών και πραγματικά νιώθω ότι το Pantene χαρίζει το αποτέλεσμα που υπόσχεται. Όλη αυτή η έρευνα για τη δομή της τρίχας και η επιστήμη πίσω από το νέο Pantene είναι απίστευτα λεπτομερείς και ουσιαστικές. Τα μαλλιά μου δείχνουν πραγματικά υγιή και λαμπερά.
Αν ανοίξουμε το ντουλάπι του μπάνιου σου ποια προϊόντα περιποίησης μαλλιών θα δούμε μέσα;
Αυτό που δεν λείπει ποτέ είναι η ολοκληρωμένη σειρά Pantene Αναδόμηση και Προστασία που απευθύνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των δικών μου μαλλιών!
Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατότερο σημείο στην εμφάνισή σου;
Δεν ξέρω… αυτό αφήνω να το αναγνωρίζουν οι άλλοι!!
Πώς αποφασίζεις τι χτένισμα θα κάνεις πριν από ένα event ή μια επίσημη εμφάνισή σου;
Αναλόγως με το concept του event, το συζητάω και συμβουλεύομαι και τους συνεργάτες μου. Για παράδειγμα στη παρουσίαση του “Dancing with the Stars” πάντα υπήρχε κάποιο concept που ακολουθούσαμε και τα μαλλιά μου μεταμορφώνονταν σε κάθε Live.
Στις προσωπικές μου εμφανίσεις προτιμάω τα απαλά, ίσια, λαμπερά μαλλιά.
Ποιο είναι το μυστικό για να δείχνεις τόσο όμορφη κάθε φορά;
Γενικά προσπαθώ να ακολουθώ έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Προσέχω τη διατροφή μου, αποφεύγοντας τις υπερβολές, ταυτόχρονα όμως φροντίζω να βάζω στο καθημερινό μου διαιτολόγιο φρούτα και λαχανικά. Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι κάνω κάτι διαφορετικό από τις άλλες γυναίκες. Φροντίζω την επιδερμίδα μου και προσπαθώ να ξεκουράζομαι ώστε να είμαι γεμάτη ενέργεια.
Πόσο συχνά κάνεις μάσκα μαλλιών;
Οι συνεχείς αλλαγές στο styling εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων με έχουν κάνει να φροντίζω ακόμα περισσότερο την υγεία των μαλλιών μου για να αντέχουν στις απαιτήσεις της δουλειάς. Μια φορά την εβδομάδα ή και περισσότερες, ανάλογα με το πόσο έχουν ταλαιπωρηθεί, χρησιμοποιώ μάσκα εντατικής περιποίησης (που βοηθά στην αναδόμηση της τρίχας). Κάποιες μέρες που τα ταλαιπωρώ περισσότερο, για περισσότερη προστασία, βάζω ορό στις άκρες για να παραμείνουν απαλά. Πάντα όμως, μετά από κάθε λούσιμο, χρησιμοποιώ conditioner!
Ποια συμβουλή ομορφιάς έχεις να δώσεις στις αναγνώστριες του TLIFE;
Να μην ξεχνούν ότι και τα μαλλιά μας χρειάζονται την ίδια φροντίδα όπως και η επιδερμίδα μας για να δείχνουν υγιή και λαμπερά! Να τους χαρίζουμε ενυδάτωση, περιποίηση και προστασία με τα κατάλληλα προϊόντα, όπως το conditioner, οι μάσκες και τα serums για να παραμένουν όμορφα!
Ποιο είναι εκείνο το ένα πράγμα που δεν ξέρει κανείς για σένα;
Ότι και να είναι, το κρατάω για μένα!
Αν έπρεπε να τονίσεις ένα σημείο του προσώπου σου ποιο θα ήταν αυτό; Τα χείλη ή τα μάτια σου και γιατί;
Εξαρτάται από όλο το look. Πότε το ένα πότε το άλλο, πότε και τα δύο μαζί.

Έχεις κάνει ποτέ κάτι στα μαλλιά σου για το οποίο έχεις μετανιώσει;
Γενικά, μου άρεσε από μικρή να πειραματίζομαι με τα μαλλιά μου, στο χρώμα και στο μήκος, να μεταμορφώνομαι, χωρίς να έχω μετανιώσει, όμως, για κάποια από αυτές τις αλλαγές.
Τα μαλλιά σου είναι ίσια, σπαστά ή σγουρά;
Τα μαλλιά μου είναι σπαστά.
Πόσο συχνά χρησιμοποιείς πιστολάκι;
Λόγω δουλειάς και συνεχών αλλαγών styling, χρησιμοποιώ πιστολάκι πάρα πολύ. Στη καθημερινότητα μου, όμως όταν είμαι απαλλαγμένη από επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν το χρησιμοποιώ πολύ.
Ποιο είναι το φυσικό σου χρώμα;
Ανοιχτό καστανό.
Πόσο sexy νιώθεις “μέσα” στα υπέροχα, λαμπερά μαλλιά σου;
Τα όμορφα, λαμπερά μαλλιά με υγιή εμφάνιση χαρίζουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε κάθε γυναίκα!
Πότε έβαψες πρώτη φορά τα μαλλιά σου;
Δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς, Γενικά από μικρή έχω πειραματιστεί με διάφορα χρώματα. Τώρα πια εμμένω στο ξανθό.
Λένε ότι οι γυναίκες ξεσπούν συχνά στα μαλλιά τους. Σου έχει συμβεί ποτέ; Τι έκανες στα μαλλιά σου τότε;
Τα έχω κόψει πάρα πολύ κοντά αλλά όχι σε περίοδο ξεσπάσματος, σε περίοδο χαράς και ενθουσιασμού!!

Δες τις μεταμορφώσεις που έχει κάνει η Ζέτα στα μαλλιά της εδώ

Read More

And More