“Σκέφτομαι να βάψω τα μαλλιά μου σκούρο καστανό!”. Ποια ξανθιά star το είπε;

Για τις ξανθιές έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς πολλά κλισέ και δεν ξεκινάω να τα λέω γιατί δεν θα έχουν τελειωμό! Γι’ αυτό και γύρω μας βλέπουμε καστανές γυναίκες να μεταμορφώνονται σε ξανθιές… κατάξανθες. Το αντίθετο είναι μάλλον σπάνιο φαινόμενο!

Κι όμως, πολύ πολύ πρόσφατα διάσημη star που είναι γνωστή (μεταξύ άλλων) για τα στιλπνά, όμορφα και υγιή μαλλιά της δήλωσε: “Εδώ και καιρό σκέφτομαι να βάψω τα μαλλιά μου καστανό σκούρο. Έχω την αίσθηση ότι θα δείχνουν πιο υγιή”. Ποια το δήλωσε και που;

Voila!

H Jennifer Aniston έκανε αυτή την… βαρύγδουπη δήλωση στο αμερικάνικο In Style Μαρτίου. Και παρακάτω την βλέπεις να ποζάρει στο εξώφυλλο…

Στην ίδια συνέντευξή της είπε, επίσης: “Στο κόκκινο χαλί ήρθε η ώρα να κάνω κάτι διαφορετικό. Παίζω με ασφάλεια γιατί θέλω να είμαι άνετη… Αν μπορούσα να φορέσω ένα φανελάκι φαρδύ θα το έκανα!”.

Στο task μας!
Πώς σου φαίνεται η ιδέα μιας καστανής Jennifer Aniston; Πάντως, η ίδια πριν κάποιους μήνες φρόντισε να μας δώσει μια τέτοια εικόνα του εαυτού τους όταν φόρεσε καστανή περούκα στο Horrible Bosses. Σου θυμίζω!

Ψήφισε παρακάτω πώς σου αρέσει περισσότερο η Jennifer Aniston. Λες να την δούμε καστανή στα Όσκαρ που έρχονται; Σου έχω και καλύτερο: λες να είναι έγκυος και να θέλει γι’ αυτό να σκουρύνει τα μαλλιά της; Πέρα από τις θεωρίες συνωμοσίας εμείς στο είχαμε πει: το καστανό είναι το νέο ξανθό!

Read More

And More