The copycat trend! Ποιες διάσημες αντιγράφουν άλλες διάσημες για τα μαλλιά τους!

Θυμάμαι εκείνη την φορά που πήγα κομμωτήριο με την φωτογραφία της Βάλερι στο χέρι και είχα πει στον κομμωτή κάνε με έτσι. Ήτα περίπου δεκαπέντε χρόνια πριν όταν το Beverly Hills ήταν πολύ χατ (όπως λέμε hot!) υπόθεση και το βλέπαμε όλοι! Και μετά από πολλά χρόνια, επαναλήφθηκε ακριβώς το ίδιο σκηνικό αλλά με άλλο κομμωτή και φωτογραφία. Την δεύτερη φορά ήθελα να γίνω Victoria Beckham με εκείνο το bob καρέ με αφέλειες το οποίο μετά αντέγραψε και η Katie Holmes…

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πολλές φορές αντιγράφουμε κουρέματα που έχουμε δει σε άλλους. Και αυτό είναι ok, γιατί α) από κάπου πρέπει να πάρουμε έμπνευση και β) δεν θα μας κατηγορήσει κανείς που κάναμε το χτένισμα της τάδε διάσημης. Τι θα γινόταν, όμως, αν εμείς είμασταν διάσημες και αντιγράφαμε άλλα κουρέματα και χτενίσματα διασήμων;

Λοιπόν, η τάση που υπάρχει τελευταία (ή όχι και τόσο τελευταία) με διάσημες που αντιγράφουν κουρέματα ή χτενίσματα που έχουν άλλες διάσημες λέγεται Copycat trend. Και παρακάτω θα δεις ποιες το έκαναν!

Η Pink το έκανε πρώτη και η Miley Cyrus ακολούθησε. To αποτέλεσμα; Στα τελευταία MTV Awards εμφανίστηκαν και οι δύο με τα ίδια ακριβώς μαλλιά! Τι είπε η Pink γι’ αυτό; “Νομίζω ότι είναι όμορφη και το υποστηρίζει πολύ καλύτερα από μένα!”. Δεν ξέρω πώς αισθάνθηκε η Miley Cyrus. Πάντως, εγώ την τελευταία φορά που βρέθηκα στην ίδια παρέα με κορίτσι που φορούσε την ίδια χαρακτηριστική Zara φούστα ένιωσα λίγο άβολα!

Ok! Το πρόχειρο σινιόν στην κορυφή του κεφαλιού (topknot) δεν είναι δα και καμιά εφεύρεση! Αλλά πολλοί έγραψαν ότι η Demi Lovato, η οποία είναι κριτής στο αμερικάνικο X-Factor, αντιγράφει την Nicole Richie κάνοντας ακριβώς το ίδιο χτένισμα.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα pin up girl είναι η Dita Von Teese η οποία κάνει συνεχώς το ίδιο make up (eyeliner και κόκκινο κραγιόν) και τα ίδια retro μαλλιά. Όταν σε ανύποπτο χρόνο η Scarlett Johannson εμφανίστηκε με αντίστοιχα μαλλιά και λίγο αργότερα η Taylor Swift (μπορεί και όχι με αυτή την σειρά) τα tabloids του εξωτερικού μίλησαν για αντιγραφή. Το μόνο που ξέρω, πάντως, είναι ότι δεν μπορούσα να ξεχωρίσω την Scarlett και την Taylor!

H Ginnifer Goodwin έχει εδώ και αρκετό καιρό αυτό το τολμηρά κοντό pixie cut. Και σε συνέντευξή της παλιότερα στο αμερικάνικο People η ίδια το είχε περιγράψει ως ένα εξαιρετικά πρακτικό κούρεμα. Αντίθετα με την Anne Hathaway η οποία κούρεψε τα μαλλιά της live στα γυρίσματα της ταινίας “Les Miserables” ενώ σήμερα που ολοκληρώθηκε η ταινία αποφάσισε να τα μακρύνει.

Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε μια διάσημη η οποία να αλλάζει τα μαλλιά της με την ίδια συχνότητα που το κάνει η Rihanna. Ένα από τα πιο δυνατά κουρέματα της χρονιάς ήταν το undercut, αυτό δηλαδή που ξύρισε την μια μεριά των μαλλιών της. Ποια άλλη, όμως, το έχει κάνει πολύ πριν την Rihanna; Η Cassie με την οποία αν παρατηρήσεις υπάρχουν πολλές ομοιότητες.

Το ερώτημα τώρα: το να αντιγράφει μια διάσημη μια άλλη διάσημη είναι Do ή Don’t; Έχεις στο μυαλό σου κάποια που αντιγράφει κάποια άλλη; Ας ψηφίσουμε!

Read More

And More