Ξέρουμε ακριβώς τον κωδικό βαφής της Σίσσυς Χρηστίδου!

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε σε εκείνο το υπέροχο χάλκινο που είχε παλιότερα. Και αν η γνώμη μιας beauty editor μετράει έστω και τοοοοοσο, επίτρεψέ μου να πω ότι πολύ καλά έκανε! Και χωρίς να σε βλέπω ή να σε ξέρω, είμαι σίγουρη ότι αν ψάχνεις για αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, έχεις μπει σε πειρασμό να κάνεις τα μαλλιά της Σίσσυς.

Μάλιστα, η ίδια φροντίζει να μας τροφοδοτεί καθημερινά με photos της μέσα από το instagram για την νέα καμπάνια που ετοιμάζει με την L’Oreal Paris (να σου θυμίσω ότι είναι ένα από τα διάσημα spokesperson της!) και να μας κάνει να θέλουμε το χρώμα της όλο και περισσότερο!

/

/

/

Για την παραπάνω photo η Σίσσυ έγραψε στο instagram της: “Ξετρελαμένη από την χαρά μου που δούλεψα με τον Stephane Lancien! Διεθνής hair stylist της L’Oreal Paris, δουλεύει με την Julianne Moore, την Jennifer Lopez, την Julia Roberts, την Eva Longoria, την Beyonce κλπ. PS: φίλη προσπάθησα να μάθω όλα τα κουτσομπολιά αλλά δεν έμαθα τίποτα!”.

Ποιο, όμως, είναι το χρώμα της Σίσσυς; Όπως μας είχε αποκαλύψει και ο Δημήτρης Γιαννέτος, official hair stylist και make up artist της L’Oreal Paris, το χρώμα των μαλλιών της Σίσσυς έχει γίνει με το no 7764 της Excellence (κι εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες).

Read More

And More