Η Alexa Chung έβαψε τα μαλλιά της παστέλ! Με ποιο προϊόν, πόσο κοστίζει, πού θα το βρεις!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα και μόνο it girl που επηρεάζει την μόδα ΤΩΡΑ όσο καμία, αυτή θα ήταν η Alexa Chung! Γι’ αυτό και είμαι πολύ, πολύ σίγουρη ότι βλέποντας το νέο της hair look πολλές από εσάς εκεί έξω θα θέλετε να το κάνετε. Και εδώ σας έχουμε όλα τα info για το ποιο είναι το προϊόν, πού θα το βρεις, πόσο κοστίζει, αλλά και βίντεο για το πώς γίνεται! Γιατί εμείς εδώ στο TLIFE το είχαμε δοκιμάσει πολύ πριν την Alexa. Αχά!

/

Την παραπάνω photo την ανέβασε η Alexa στο instagram της λίγες μέρες πριν και έγραψε: Μαλλιά ουράνιο τόξο! Και πώς πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα; Σε επιλεγμένα κομμωτήρια L’Oreal Professionnel μόλις κυκλοφόρησαν τα Hair Chalk. Πρόκειται για ειδικά σωληνάρια που δίνουν ένα πρόσκαιρο χρώμα (φούξια, μοβ, mint και πολλά, πολλά ακόμη), κοστίζουν €18.00 και μπορείς να τα κάνεις είτε μόνη σου είτε να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να σου τα εφαρμόσει. Εδώ θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν.

Και επειδή έχω δοκιμάσει το προϊόν εδώ και αρκετό καιρό στην παρουσίαση του Hair Chalk αποκλειστικά για beauty editors (lucky me!), είχα προνοήσει να τραβήξω μερικά βίντεο τα οποία έφτασε η στιγμή να δεις…

Και καναδυό παρατηρήσεις που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου:
1. Το φούξια στις καστανές βγαίνει μοβ, στις ξανθιές ένα πολύ έντονο φούξια.
2. Το αποτέλεσμα είναι ημιμόνιμο και φεύγει μετά από 4-5 λουσίματα.
3. Οι παστέλ τόνοι στα μαλλιά είναι τάση! Και δεδομένου ότι πρόκειται για κάτι ημιμόνιμο πρέπει να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε! Ειδικά μέσα στις γιορτές που δεν θα έχεις και το άγχος του γραφείου (καταλαβαίνω ότι για κάποιες από εσάς ο συνδυασμός ροζ ανταύγειες και γραφείο είναι υπερβολικός!).

Read More

And More