American Music Awards: ποια είχε τα καλύτερα make up, μαλλιά, νύχια; Ψήφισε!

Τα American Music Awards 2013 που έγιναν την Κυριακή που αφήσαμε πίσω μας είχαν τρομερό ενδιαφέρον. ΄Οχι μόνο γιατί οι celebrities που έδωσαν το παρών ήταν πολλές (και πρώτης γραμμής!) αλλά γιατί είχαν να μας δώσουν και πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις σε make up, μαλλιά και νύχια. Από την πλεξίδα της Pink μέχρι τα ροζ και φυστικί μαλλιά της Kesha από τις photo που κουνιούνται παρακάτω (αχά!) θα πάρεις πολύ έμπνευση. Αλήθεια, εσένα ποιο beauty look σου άρεσε περισσότερο; Έχουμε και voting!

Christina Aguilera

/

H Christina Aguilera σέταρε το λευκό της φόρεμα με χρυσό στα νύχια αλλά και στο μακιγιάζ. Μια χρυσή σκιά απλώθηκε κατά μήκος του κινητού βλεφάρου μέχρι και ψηλά στα φρύδια ενώ τα τα μαλλιά ήταν χτενισμένα σε στιλιζαρισμένες vague.

Heidi Klum

/

Πολλές φορές η Heidi Klum έχει επιλέξει να πιάσει τα μαλλιά της ponytail στα επίσημα events, όπως ακριβώς έκανε κι εδώ. Μας άρεσε πολύ το smokey eyes της αλλά και τα μακριά σκουλαρίκια που έδιναν ένα glam ύφος στο πάνω μέρος.

Katy Perry

/

Η Katy Perry με χρυσή σκιά, κόκκινο κραγιόν, στιλιζαρισμένες μπούκλες και polka dots στα νύχια.

Kesha

/

Πολύ συζήτηση γίνεται τελευταία γύρω από τα παστέλ μαλλιά. Μετά την Alexa Chung, λοιπόν, και η Kesha έβαψε τα μαλλιά της παστέλ (μισά φυστικί και μισά μοβ), το μακιγιάζ της έκανε focus στην ρίζα του κάτω βλεφάρου, ενώ τα νύχια της ήταν αρκετά μακριά και βαμμένα κάποια με glittery βερνίκι.

Lady Gaga

/

Η Lady Gaga σε μια από τις πιο… normal εμφανίσεις της ever μας έκανε να αγαπήσουμε και πάλι της χρυσή μας σκιά και να την απλώσουμε, όπως κι εκείνη, σύρριζα στο κάτω βλέφαρο.

Miley Cyrus

/

Θα μπορούσαμε να κάνουμε λόγο για μια minimal εμφάνιση της Miley Cyrus, μέχρι που… έβγαλε γλώσσα! Πάντως, τα δύο βασικά στοιχεία του beauty look της είναι τα edgy μαύρα βαμμένα νύχια της και οι γενναίες δόσεις eyeliner σε άνω και κάτω βλεφαρίδες.

Nicole Richie

/

Η Nicole Richie με quiff χτένισμα (όπως σου έχουμε δείξει εδώ) και πολύ ενδιαφέρον μακιγιάζ που έκανε focus στα μάτια: μαύρο μολύβι σβησμένο ανοδικά προς την εξωτερική γωνία και χρυσή σκιά που ακολουθεί την φορά του μολυβιού.

Kelly Osbourne

/

Η Kelly Osbourne είχε από τα πιο ενδιαφέροντα (και πολύπλοκα!) beauty looks! Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε boxer braids (εδώ σου έχουμε δείξει πώς γίνονται) και έχουν στολιστεί με τρουκς. Το μακιγιάζ της έχει γίνει με παστέλ shimmering αποχρώσεις και πιο συγκεκριμένα, ροζ χείλη και γαλάζια σκιά στα μάτια.

Taylor Swift

/

Η Taylor Swift επένδυσε σε ένα minimal look και τελικά η επιλογή της την δικαίωσε! Φώτισε τα μάτια της με μια καφέ σκιά στην απόχρωση της μόκα, τα μαλλιά της ήταν πρόχειρα χτενισμένα κάτω ενώ για το πεντικιούς της επέλεξε να περάσει τα νύχια της απλώς με ένα top coat.

Read More

And More