Jennifer Aniston: στα 45 της είναι πιο νέα από ποτέ! Και να το μυστικό της!

Η Jennifer Aniston είναι η πιο ποθητή διάσημη του Hollywood, τουλάχιστον για τους διαφημιστές. Σκέψου το: έχει τέλεια μαλλιά, φανταστική επιδερμίδα και πολύ, πολύ sexy σιλουέτα. Άρα γιατί όχι; Και η αλήθεια είναι πως η ίδια έχει κάνει κάμποσες μπιουτοσυνεργασίες: έχει την δική της σειρά περιποίησης μαλλιών σε συνεργασία με τα προϊόντα Living Proof, είναι το πρόσωπο του Smart Water ενώ εδώ και αρκετό καιρό είναι και πρόσωπο των προϊόντων περιποίησης Aveeno. Στην Ελλάδα τα Aveeno θα τα βρεις στα φαρμακεία, είναι αρκετά οικονομικά προϊόντα, ενώ το βασικό της συστατικό είναι η βρώμη.

Η ίδια η Jennifer έδωσε πολύ πρόσφατα συνέντευξη όπου και μίλησε για την ηλικία της: “Οι γυναίκες και οι άντρες που είναι 40 ετών σήμερα είναι πολύ πιο υγιείς από ότι οι αντίστοιχοι 40ρηδες πριν 30 χρόνια. Ξέρουμε πώς να φροντίζουμε τους εαυτούς μας. Ξέρουμε τι να βάζουμε στο σώμα μας ως… καύσιμο το οποίο να είναι οργανικό και υγιεινό, ξέρουμε την σημαντικότητα του να πίνουμε νερό να μην τρώμε ζάχαρη και κακά λιπαρά. Πριν κάποια χρόνια δεν τα γνωρίζαμε όλα αυτά και δεν είχαμε την τεχνολογία και όλη αυτή την επιστήμη στην περιποίηση δέρματος που έχουμε σήμερα”.

Η σχέση της με την Aveeno ξεκίνησε πριν περίπου έναν χρόνο κάπως έτσι…

Και κάπως έτσι, φτάσαμε στην πιο πρόσφατη διαφήμιση της Aveeno στην οποία η Jennifer Aniston χαρίζει την φωνή της. Και είναι αυτή που κυκλοφόρησε λίγο πριν…

BTW: Εσύ γνωρίζεις την Aveeno; Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο προϊόν και αν ναι, ποιο; Έλα να ανταλλάξουμε γνώμες!

Read More

And More