ΖΩΔΙΑ: Άρης στο Ζυγό μέχρι τον Ιούνιο του 2014! Τι πρέπει να προσέξεις; Σε ευνοεί ή όχι;

Στις 7 Δεκεμβρίου ο «πολεμοχαρής» πλανήτης Άρης ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι στο ζώδιο του Ζυγού, το οποίο θα κρατήσει σχεδόν οκτώ μήνες και συγκεκριμένα μέχρι τις 25 Ιουλίου. Ο Άρης βρίσκεται σε αδυναμία σε αυτό το ζώδιο και επιπλέον θα δημιουργήσει αρκετά δύσκολες γωνίες με τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και τον Δία, ειδικά μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου και το δίμηνο Απριλίου-Μαΐου, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή κυρίως σε θέματα σχέσεων (που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Ζυγού).

Η συγκεκριμένη θέση του Άρη μπορεί να φέρει την οριστική ρήξη των σχέσεων που ήδη έχουν φθαρεί, καθώς επίσης και την διάλυση συμμαχιών και διεθνών σχέσεων.

Από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου 2014, ο Άρης θα πραγματοποιήσει την ανάδρομη πορεία του, γεγονός που θα αναδείξει όλα τα προβλήματα που υποβόσκουν και θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις. Παραδοσιακά πιστεύεται ότι κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη δεν πρέπει να ξεκινούν νέες σχέσεις και αν προκύψουν σημαντικές γνωριμίες, καλό θα είναι να παραμείνουν σε πλατωνικό επίπεδο μέχρι να επιστρέψει ο Άρης σε ορθή πορεία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Ζυγό
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τη νέα θέση του Άρη είναι τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 1-2/1, 31/3-1/4, 3-4/7 και 4-5/10. Αντίθετα, οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι, οι Λέοντες και οι Τοξότες ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Άρη.


ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Ο κυβερνήτης σου Άρης ξεκίνησε στις 7 Δεκεμβρίου ένα μεγάλο ταξίδι στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 25 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σου και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να αποφύγεις ρήξεις που μπορεί να προκληθούν ξαφνικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αμελήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου, ακόμα και αν εκφράσει υπερβολικές απαιτήσεις, αφού η άρνησή σου να σεβαστείς τις επιθυμίες του μπορεί να ερμηνευθεί σαν αδιαφορία και να έχει δυσάρεστες συνέπειες. Η διατήρηση της ισορροπίας ίσως θα πρέπει να αποτελέσει το πρωταρχικό σου μέλημα, ειδικά αν θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση σου. Οι ελεύθεροι Κριοί, θα κάνουν σημαντικές γνωριμίες αυτό το διάστημα, ωστόσο οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν, θα χρειαστούν χρόνο και υπομονή μέχρι να σταθεροποιηθούν. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη, από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 7 Δεκεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα. Μέχρι και τις 25 Ιουλίου που θα παραμείνει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα χρειαστεί να διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου στην εργασία σου και να σκεφτείς πιθανές αλλαγές, που θα βελτιώσουν την απόδοσή σου. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν άτομα που εποφθαλμιούν τη θέση σου και θα πρέπει να είσαι σε επιφυλακή, ειδικά κατά το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Άρη, από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου, ώστε να αποφύγεις σοβαρά προβλήματα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Άρη στο Ζυγό (μέχρι τις 25/7) καλό θα είναι επίσης να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σου επιτρέπει να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, χωρίς να καταπονήσεις τον οργανισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διέλευση του Άρη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 7 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 25 Ιουλίου, αποτελεί έναν θετικό οιωνό για το ζώδιό σου. Έτσι, κατά το μεγαλύτερο διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες, να ζήσεις τον έρωτα με όλες τις αισθήσεις σου, αλλά και να βγάλεις στην επιφάνεια την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου, που μπορεί να σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αυτό το διάστημα θα έχεις μεγάλα οφέλη και θα αυξήσεις τη δημοτικότητά σου. Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται στον αισθηματικό τομέα, όπου η επισημοποίηση της σχέσης σου ή μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη, θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα εξελιχθεί πολύ θετικά. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγεις τη δημιουργία μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας, από την 1 Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 7 Δεκεμβρίου ο Άρης πέρασε στο ζώδιο του Ζυγού και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τις 25 Ιουλίου, που θα παραμείνει εκεί, οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να διοχετεύσεις μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου στις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, καθώς επίσης και στην τακτοποίηση περιουσιακών θεμάτων. Τυχόν στεγαστικά δάνεια, ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι συνεπής στις οφειλές σου. Προβλήματα θα υπάρξουν και στις σχέσεις σου με το οικογενειακό περιβάλλον και καλό θα είναι να αποφύγεις εντάσεις, που μπορούν να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα να δημιουργήσεις αυτό το διάστημα την δική σου οικογένεια, ίσως παρουσιαστούν εμπόδια που θα επιβραδύνουν τις διαδικασίες, ειδικά κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη, από 1/3 έως 19/5. Ο Άρης μπορεί να αποτελεί μια αρνητική επιρροή για το ζώδιό σου, μπορεί όμως και να σε «κινητοποιήσει» και να πετύχεις τα καλύτερα, αν είσαι αποφασισμένη να το παλέψεις.

ΛΕΩΝ
Στις 7 Δεκεμβρίου ο Άρης ξεκίνησε το ταξίδι του στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η πορεία του σε αυτόν τον τομέα θα διαρκέσει μέχρι και τις 25 Ιουλίου και αυτό το διάστημα, μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό για το δικό σου ζώδιο, καθώς θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνική, γεγονός που θα σε βοηθήσει να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, αλλά και εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον σου. Οι νέες σχέσεις που θα δημιουργήσεις μπορεί να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες και να συμβάλλουν στην πραγματοποίηση ενός ονείρου σου που σχετίζεται με το εξωτερικό. Αν μάλιστα σκέφτεσαι σοβαρά την πιθανότητα να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα, οι συνθήκες θα σε ευνοήσουν αυτή την περίοδο. Γενικότερα τα ταξίδια, μακρινά ή κοντινά, έχουν να σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες και προοπτικές. Παράλληλα, θα μπορέσεις να βελτιώσεις και τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Καλό θα είναι ωστόσο να αποφύγεις μεγάλες αλλαγές, κατά την ανάδρομη πορεία του Άρη από 1/3 έως 19/5.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 7 Δεκεμβρίου ο Άρης εγκατέλειψε το ζώδιό σου και πέρασε στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 25 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σοβαρές αναταραχές στα οικονομικά σου, αφού ο Άρης θα σχηματίζει ως επί το πλείστον αρνητικές γωνίες. Έτσι, καλό θα είναι να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη και να εντείνεις τις προσπάθειές σου, προκειμένου να δημιουργήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου. Οι περιττές σπατάλες θα πρέπει να αποφευχθούν αυτή την περίοδο, καθώς είναι πολύ σημαντικό να είσαι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Με καλή οργάνωση και μέτρο, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα που θα σου προσφέρει ασφάλεια. Προσπάθησε επίσης να μην αφήσεις χρέη να συσσωρευτούν κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη, από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου, καθώς θα σε φέρουν σε πραγματικά δύσκολη θέση.

ΖΥΓΟΣ
Στις 7 Δεκεμβρίου ο Άρης πέρασε στο δικό σου ζώδιο για να παραμείνει σχεδόν για οκτώ μήνες και συγκεκριμένα μέχρι τις 25 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα που, αν μη τι άλλο, σίγουρα θα είναι κουραστικό, αφού ο Άρης θα σου δημιουργήσει αυξημένες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν θα παίρνουν αναβολή. Επιπλέον, ο Άρης θα σε κινητοποιήσει να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σου, γεγονός που μπορεί να μην είναι εύκολο, στο τέλος όμως θα σε βγάλει σε ένα φωτεινό δρόμο. Μέχρι τότε χρειάζεται πολύς αγώνας, πολλή δουλειά και κυρίως γερό στομάχι, αφού τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Ο τομέας της οικογένειας, οι προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και τα επαγγελματικά σου, χρειάζονται ριζικές αλλαγές που θα γίνουν είτε με τη θέλησή σου είτε χωρίς αυτήν, γι’ αυτό όσο πιο εύκολα αποδεχτείς τα νέα δεδομένα, τόσο πιο γρήγορα θα βγεις από αυτό το τούνελ. Απόφυγε ωστόσο τη λήψη σημαντικών αποφάσεων κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη, από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης πέρασε στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 7 Δεκεμβρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί κάπως «βαρύ» για το υποσυνείδητό σου, καθώς θα διαπιστώσεις ότι είναι απαραίτητο να κάνεις μια αυστηρή αυτοκριτική, να εντοπίσεις τυχόν λάθη σου που σου στοίχισαν ακριβά και να ξεκινήσεις μια εσωτερική μεταμόρφωση που θα σε οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Ο Άρης από τη συγκεκριμένη θέση θα αυξήσει τη διαίσθησή σου, την οποία θα πρέπει να εμπιστεύεσαι σε όλες τις κινήσεις σου. Ωστόσο, ίσως αντιληφθείς ότι αυτό το διάστημα η καλύτερη παρέα σου είναι ο εαυτός σου, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς από φίλους και γνωστούς, ώστε να σκεφτείς ανεπηρέαστα το μέλλον σου. Σημαντικές αλλαγές θα συμβούν και στον χώρο της εργασίας σου, οι οποίες θα πρέπει να γίνουν με προσοχή, αλλά όχι κατά το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Άρη από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης ξεκίνησε τη διέλευσή του στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 7 Δεκεμβρίου. Εκεί θα παραμείνει για περίπου οκτώ μήνες, μέχρι και τις 25 Ιουλίου, για να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις στόχους και φιλοδοξίες, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα φιλικά σου πρόσωπα, αλλά και να κάνεις «υψηλές» γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Το διάστημα αυτό θα βελτιωθεί επίσης και η σχέση με τον σύντροφό σου, καθώς διάφορα απρόβλεπτα γεγονότα θα σας φέρουν πιο κοντά και ίσως σας οδηγήσουν στην απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, το διάστημα αυτό θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, ενώ αν κάνεις κρυφά όνειρα για ένα φιλικό σου πρόσωπο, θα ανακαλύψεις ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Παρόλο που σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια θετική επιρροή, καλό θα είναι να αποφύγεις αλλαγές κατά το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Άρη, από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η είσοδος του Άρη στο Ζυγό από τις 7 Δεκεμβρίου ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου μέχρι και τις 25 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα ρίξεις το κέντρο βάρους σου στη δουλειά σου, όπου θα δώσεις σκληρές μάχες προκειμένου να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου ή και να πετύχεις ακόμα μεγαλύτερους στόχους. Ωστόσο, οι δύσκολες γωνίες που θα σχηματίσει ο Άρης κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ίσως σου δημιουργήσουν προβλήματα σε άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως είναι η οικογένειά σου και οι προσωπικές σου σχέσεις, καθώς η επιδίωξη της επαγγελματικής σου αναρρίχησης, ίσως σε απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα, που θα σου εκφράσουν σοβαρά παράπονα. Η αρμονία θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί και χρειάζεται πολύ σοβαρή προσπάθεια, τουλάχιστον αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρηση των σχέσεών σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη, από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου, καθώς όλα τα προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 7 Δεκεμβρίου ο Άρης πέρασε στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 25 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις πολλά όνειρά σου ή να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια, που θα σου εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Οι επαφές με άτομα του εξωτερικό, το ίδιο το εξωτερικό καθώς και τυχόν νομικές υποθέσεις, θα έχουν μια θετική έκβαση, ενώ αν σκέφτεσαι να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από ένα σεμινάριο, ίσως είναι η καλύτερη στιγμή. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα υπάρξουν και στις σχέσεις σου, καθώς θα θελήσεις να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή θα δημιουργήσεις ένα καινούργιο δεσμό με σοβαρές προοπτικές. Σχέσεις που έχουν κλονιστεί, μπορούν επίσης να αναθερμανθούν αυτό το διάστημα. Απόφυγε ωστόσο νέα ξεκινήματα κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Άρη από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η διέλευση του Άρη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πραγματοποιείται από τις 7/12/13 έως τις 25/7/14. Το διάστημα αυτό θα αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες στα οικονομικά σου, ειδικά αν έχεις εκκρεμότητες και οφειλές προς τρίτους. Θα πρέπει λοιπόν να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στην αποπληρωμή χρεών και να περιορίσεις τις σπατάλες που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου. Αν νομίζεις ότι τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, ίσως θα πρέπει να προβείς σε νέες ρυθμίσεις και διακανονισμούς. Ο Άρης από τη συγκεκριμένη θέση θα αυξήσει και τον ερωτισμό σου, γεγονός που θα αναζωπυρώσει το πάθος για τον σύντροφό σου ή θα σου φέρει νέους πειρασμούς, σε περίπτωση που είσαι single. Μπορείς επίσης να επιδιώξεις την αναβίωση ενός παλιού έρωτα που δεν έχει βγει από την καρδιά σου. Σε κάθε περίπτωση, απέφυγε νέα ξεκινήματα, σχέσεις ή και επενδύσεις, κατά το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου.

Read More

And More