ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Τι προβλέπει ο προσωπικός σου αριθμός;

Κάνε την πρόσθεση, υπολόγισε τον προσωπικό σου αριθμό και μάθε πως θα κινηθεί ο Ιανουάριος σε ερωτικά και επαγγελματικά…

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αριθμός του μήνα: 8
Ο αριθμός 8 που προκύπτει αριθμολογικά από το άθροισμα του μήνα και τους έτους, φανερώνει ότι ο Ιανουάριος είναι ο μήνας των στόχων, των επαγγελματικών διαπραγματεύσεων, αλλά και των οικονομικών συμφωνιών! Στο ξεκίνημα του νέου έτους, πολλοί θα θελήσουν να κάνουν νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή θα τακτοποιήσουν γραφειοκρατικές τους υποθέσεις με βασικό στόχο την ελάφρυνση των υποχρεώσεων!

Στον τομέα των σχέσεων το κλίμα θα είναι τεταμένο, όμως τον Ιανουάριο θα προκύψουν και αρκετοί νέοι, φλογεροί έρωτες, οι οποίοι θα στηρίζονται στο πάθος και στην ισχυρή ερωτική έλξη, που όμως θα έχουν μικρή διάρκεια! Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι δεσμευμένες, γιατί τα συναισθήματα ζήλιας που θα κυριαρχούν αυτό το μήνα θα γίνουν η αιτία για μεγάλους καβγάδες!

Πώς θα βρεις τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου…
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Προσωπικός αριθμός 1
Ο Ιανουάριος σε βρίσκει σε μία φάση προσωπικής αναδιοργάνωσης, όπου επιθυμείς να βρεις λύσεις, να ολοκληρώσεις ζητήματα που σε απασχολούν και να κατασταλάξεις σε μία σημαντική απόφαση. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα επανορθώσεις για λάθη του παρελθόντος και θα καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα για μία υπόθεση που σε έχει προβληματίσει πολύ! Τώρα μπορείς να βάλεις τη βάση για ένα νέο ξεκίνημα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς είναι αρκετά σημαντικός, αλλά και θετικός για την μετέπειτα αισθηματική σου πορεία! Θα νιώσεις ότι μία ερωτική ιστορία έχει κάνει τον κύκλο της και έχει ολοκληρωθεί και ότι τώρα πρέπει να ακολουθήσει το αμέσως επόμενο βήμα. Γάμος ή χωρισμός είναι μία από τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτόν το μήνα. Αν δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος στον αισθηματικό σου ορίζοντα, τότε αυτός ο Ιανουάριος θα σου δώσει την ευκαιρία για μία γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση από τον επόμενο μήνα…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι υποχρεώσεις τρέχουν, τόσο στη δουλειά όσο και στα οικονομικά, και εσύ τώρα πρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες αλλά και να εξοφλήσεις κάποια χρέη. Ωστόσο θα τα καταφέρεις περίφημα, άσχετα αν θα αγχωθείς! Αυτό το μήνα θα επιτύχεις σε έναν επαγγελματικό σου στόχο!

Προσωπικός αριθμός 2
Το 2014 ξεκινά δυναμικά με σένα να βρίσκεσαι σε εγρήγορση και με τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να ανανεώσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου! Τον πρώτο μήνα του νέου έτους θα κάνεις κάποιο νέο ξεκίνημα που θα σε ενθουσιάσει. Θα πας κόντρα σε κάθε τι που φρέναρε ως τώρα την προσωπική σου εξέλιξη και θα τολμήσεις όλα όσα μέχρι τώρα δίσταζες!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τον Ιανουάριο μπορεί εντελώς ξαφνικά να αντιληφθείς ότι τα συναισθήματα που σε έδεναν μέχρι τώρα με το ταίρι σου δεν υπάρχουν πια. Θα αναζητήσεις κάτι καινούριο, γιατί η βασική σου επιθυμία θα είναι η ανανέωση. Ο έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα από εκεί που δεν το περιμένεις και με τον άνθρωπο που ούτε καν το φανταζόσουν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν το μήνα θα θέλεις να ασχολείσαι με πολλές εργασίες την ίδια στιγμή, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ολοκληρώσεις με συνέπεια όλα όσα θα έπρεπε. Προσπάθησε να μην αναλαμβάνεις νέες δουλειές εφόσον δεν έχεις καταφέρει πρώτα να ολοκληρώσεις όλα όσα έχεις ήδη αναλάβει! Στα οικονομικά σου, περιόρισε το ρίσκο και επωφελήσου από ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Προσωπικός αριθμός 3
Ξεκινώντας η νέα χρονιά βρίσκεσαι σε ένα στάδιο σκέψης και περισυλλογής. Ξέρεις καλά ότι πρέπει να πάρεις αποφάσεις, όμως διχάζεσαι και μπλέκεσαι σε διλήμματα. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι να επηρεαστείς από το προσωπικό σου περιβάλλον. Πάρε το χρόνο σου, σκέψου όλα όσα πραγματικά θέλεις και τόλμησε να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ιανουάριος είναι εξαιρετικά θετικός για τον τομέα των αισθηματικών σου. Θα νιώσεις ότι ο άνθρωπος που είναι ήδη δίπλα σου (ή που θα γνωρίσεις), αγγίζει μία πολύ ευαίσθητη χορδή της καρδιάς σου και το γεγονός αυτό θα σε κάνει να αποκτήσεις ακόμα περισσότερα συναισθήματα! Ο πρώτος μήνας του 2014 είναι ο ιδανικός για ουσιαστική συναισθηματική δέσμευση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ξεκινώντας η νέα χρονιά νιώθεις κούραση, αλλά και έλλειψη συγκέντρωσης στη δουλειά σου! Θα θέλεις να χαλαρώνεις και να μην πιέζεσαι και τόσο πολύ με το τί θα γίνει στο μέλλον… Προσπάθησε τουλάχιστον να μην παραμελήσεις τις βασικές υποχρεώσεις σου! Όσο για τα οικονομικά σου, αυτό το μήνα βρίσκονται σε στασιμότητα.

Προσωπικός αριθμός 4
Ο πρώτος μήνας του 2014 σε βρίσκει με κέφι, αισιοδοξία και ενεργητικότητα! Τον Ιανουάριο θα είσαι όλο επαφές, συζητήσεις και επικοινωνίες (τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά)! Μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο θα σου δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ οι συμβουλές και οι προτάσεις που θα ακούσεις από αγαπημένα σου πρόσωπα, θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν σε ένα προσωπικό σου πρόβλημα! Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου ευνοείσαι και για ένα ταξίδι…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ιανουάριος μπορεί να μην είναι και ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς, όμως θα μπορέσεις μέσα από το σωστό διάλογο να βρεις σημαντικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σου. Θα νιώσεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα τεθούν επί τάπητος κάποια ζητήματα που ενοχλούσαν και τους δύο, τα οποία τώρα θα ξεπεραστούν. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς, ευνοείσαι σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες, σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα… Μία νέα πόρτα θα ανοίξει στην επαγγελματική σου ζωή, γεμάτη υποσχέσεις! Όσο για τα οικονομικά σου, αρχίζουν να μπαίνουν σιγά-σιγά σε πολύ καλύτερη φάση.

Προσωπικός αριθμός 5
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς έχεις τις ιδέες, τις προτάσεις και τις λύσεις που γρήγορα θα τις θέσεις σε εφαρμογή για να καταφέρεις να πετύχεις κάποια σημαντικά σου σχέδια! Θα δεχθείς σημαντικές προτάσεις, όμως εσύ για την ώρα δεν είσαι σε φάση να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις, αλλά θα προσπαθείς με τακτ και διπλωματία να τρενάρεις το χρόνο. Προσπάθησε να λειτουργήσεις πιο άμεσα στις προσωπικές σου σχέσεις χωρίς να καθυστερείς αυτό που ξέρεις ότι δεν μπορείς να αποφύγεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να γίνεται πιο σοβαρή και ουσιαστική στον πρώτο μήνα του 2014! Αντιλαμβάνεσαι ότι τα αισθήματα που υπάρχουν, τόσο από εσένα όσο και από το άτομο που σε ενδιαφέρει, είναι πιο βαθιά και ουσιαστικά. Επομένως, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς τον Ιανουάριο στα αισθηματικά σου, ίσα-ίσα που θα γίνουν βήματα για σταθεροποίηση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Ιανουάριο θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες για την επαγγελματική, αλλά και για την οικονομική σου πρόοδο! Επιτέλους έφτασε η στιγμή για να μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στην πορεία και την εξέλιξή σου!

Προσωπικός αριθμός 6
Η νέα χρονιά ξεκινά με σημαντικές αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σου! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας απροσδόκητων ανακατατάξεων που θα σε πιάσουν απροετοίμαστη και ίσως κι εσύ από την πλευρά σου αρχίσεις τώρα να αμφιβάλεις για κάποια ζητήματα, τα οποία μέχρι τώρα τα θεωρούσες δεδομένα. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και θα δεχθείς αρκετές προσκλήσεις για εξόδους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετά πικάντικος και ερωτικός θα είναι ο Ιανουάριος για σένα! Ξαφνικοί ερωτικοί αιφνιδιασμοί θα σε συνεπάρουν και θα σε παρασύρουν σε ένα όμορφο ερωτικό παιχνίδι, το οποίο θα έχει πολύ πάθος, αλλά και σασπένς. Ο Γενάρης μπορεί να μην σου δίνει τα “φόντα” για σταθεροποίηση στον τομέα των αισθηματικών σου, όμως έχει να σου χαρίσει δυνατές συγκινήσεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το στάδιο που διανύεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου είναι μεταβατικό και αυτό το μήνα θα νιώσεις αμφιβολίες για την πορεία που θα έχεις στη δουλειά σου. Με τις πρωτοπόρες ιδέες σου θα μπορέσεις να βρεις λύσεις, αρκεί να μην ρισκάρεις σε αλλαγές, τις οποίες δεν έχεις σκεφτεί καλά!

Προσωπικός αριθμός 7
Ο πρώτος και ο βασικός σου στόχος στο ξεκίνημα του 2014 θα είναι να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα της καθημερινότητάς σου (φίλους, συνεργάτες, οικογένεια, σύντροφο). Θα προσπαθήσεις να αναθερμάνεις το κλίμα και θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, που είναι φανερό ότι αυτόν το μήνα θα σε έχουν περισσότερο ανάγκη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτόν το μήνα θα συμβιβαστείς, θα ρίξεις νερό στο κρασί σου, θα προσπαθήσεις να μπεις στη θέση του ατόμου που σε ενδιαφέρει και θα κάνεις το πρώτο βήμα για να μπορέσεις να κατακτήσεις μία πιο όμορφη πορεία στα αισθηματικά σου! Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να γίνει πιο ζεστή και συντροφική και για να το πετύχεις αυτό, αρκεί να εκφράσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μικρές απογοητεύσεις από συναδέλφους και συνεργάτες είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτού του μήνα. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι αρνητικά από το ανταγωνιστικό κλίμα που επικρατεί γύρω σου και αφοσιώσου στο στόχο σου! Στα οικονομικά θα υπάρξουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις στο σπίτι και στην οικογένεια που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος!

Προσωπικός αριθμός 8
Με την έναρξη της νέας χρονιάς εσύ έχεις την ανάγκη να κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου, να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, τον οποίο είχες παραμελήσει, και να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε μία τάξη και σε ένα πρόγραμμα. Το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει αυτόν το μήνα σε σημαντικές αποφάσεις που θα σε ανακουφίσουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετά ψυχρό θα είναι το κλίμα στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα, γιατί εσύ πολύ απλά δεν θα έχεις και τόσο ρομαντική διάθεση. Θα απομακρυνθείς για λίγο από το σύντροφό σου ή αν δεν έχεις ταίρι, θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με την καριέρα σου και λιγότερο με το φλερτ! Προς το παρόν λοιπόν, θα υπάρξει μία προσωρινή αισθηματική στασιμότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί να κουραστείς, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις καταφέρει να πετύχεις πολύ σημαντικά επαγγελματικά “άλματα”! Η προσπάθεια που θα κάνεις αυτόν το μήνα στα επαγγελματικά σου θα επιβραβευθεί τον αμέσως επόμενο μήνα! Ακόμα και στα οικονομικά σου θα υπάρξει κάποια μικρή άνοδος, άσχετα αν αυτό το μήνα υπάρχει περιορισμός και εσύ πιέζεσαι.

Προσωπικός αριθμός 9
Ξεκινώντας η νέα χρονιά, εσύ θέτεις πολύ μεγάλους στόχους για την πορεία σου και έχεις όλο τον δυναμισμό αλλά και την αποφασιστικότητα να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο. Με την επιμονή που θα έχεις αυτό το μήνα, θα καταφέρεις να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Η στάση σου απέναντι στους φίλους και στην οικογένεια θα είναι κάπως απόμακρη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας θα σου χαρίσει στιγμές έντονου πάθους, ζήλιας, ίντριγκας αλλά και παρασκηνίου! Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς ξεκινά με δυνατά ερωτικά ένστικτα από τη πλευρά σου, αλλά και με μία χαώδη κατάσταση σε μία ερωτική ιστορία, η οποία μπερδεύεται ολοένα και περισσότερο! Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρορμητική σου διάθεση και μην επενδύεις ακόμα συναισθηματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετά κερδοφόρος και αποδοτικός θα είναι ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να μπορέσεις να ανέβεις, τόσο στη δουλειά σου όσο και στον τομέα των οικονομικών. Επιπλέον, αυτό το μήνα ευνοείσαι σε υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια, φορολογικά, τραπεζικά και κληρονομικά ζητήματα.

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. καλησπερα σας!!! ας μου απαντησει καποιος γιατι ποτε δεν παρελαβα τις βαφες olia που ειχα κερδισει;;;;;;;;;;;;

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More