ΖΩΔΙΑ: Μια δύσκολη Νέα Σελήνη στον Κριό! Σε ποιον τομέα σε επηρεάζει; Τι πρέπει να προσέξεις;

Στις 30 Μαρτίου, στις 21.45, διαμορφώνεται η δεύτερη Νέα Σελήνη του μήνα, αυτή τη φορά στο ζώδιο του Κριού. Υπό “νορμάλ” αστρολογικές συνθήκες, η Νέα Σελήνη στον Κριό μας γεμίζει ενθουσιασμό και μας παροτρύνει να κάνουμε καινούρια ξεκινήματα, αφού ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ωστόσο, οι αρνητικές πλανητικές επιρροές που δέχεται αυτή τη φορά, καθώς και το γεγονός ότι ο κυβερνήτης του Κριού ο Άρης παραμένει σε ανάδρομη πορεία, δεν αποτελούν και τόσο καλούς οιωνούς.

Επιπλέον η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί ξανά την αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα και μας βάζει στο κλίμα σημαντικών αλλαγών, οι οποίες πρόκειται να αποκορυφωθούν τον Απρίλιο όπου και θα σχηματιστεί ένας δύσκολος πλανητικός σταυρός. Η στενή σύνοδος που σχηματίζει ο Ουρανός με τη Νέα Σελήνη, δείχνει ότι κάποια σοβαρά γεγονότα θα συμβούν εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα και θα πυροδοτήσουν την αρχή της διαδικασίας που θα οδηγήσει όλη την ανθρωπότητα σε απόλυτο μετασχηματισμό.

Σε προσωπικό επίπεδο τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω 29 Μαρτίου μέχρι 4 Απριλίου, 30 Ιουνίου μέχρι 6 Ιουλίου, 1 μέχρι 7 Οκτωβρίου και 30 Δεκεμβρίου μέχρι 4 Ιανουαρίου.

ΚΡΙΟΣ
Μια ιδιαίτερη Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 30 Μαρτίου. Σε στενή σύνοδο με τον Ουρανό και δυσμενείς γωνίες με τον Πλούτωνα και τον Δία, πρόκειται να δημιουργήσει αρκετή αναστάτωση στη ζωή σου και να σε προετοιμάσει για τις μεγάλες αλλαγές που θα αποκορυφωθούν τον Απρίλιο. Η ανάγκη σου να απελευθερωθείς από κάθε κατάσταση που σε περιορίζει, -είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στην προσωπική σου ζωή- θα σε ωθήσει σε νέα ξεκινήματα, τα οποία ωστόσο θα συναντήσουν πολλά εμπόδια μέχρι να πραγματοποιηθούν. Το γεγονός ακόμα ότι θα επαναστατήσεις ενάντια σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να σε «καλουπώσει», ίσως δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές σου. Παρόλα αυτά, αν επιστρατεύσεις την υπομονή σου και μείνεις προσηλωμένη στο στόχο σου, είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Κριό διαμορφώνεται στις 30 Μαρτίου, στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Παρόλο που δεν σε επηρεάζει τόσο αρνητικά όσο άλλα ζώδια, καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένη για ξαφνικές ανατροπές στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή και στον τομέα της εργασίας σου. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να αποφασίσεις εσύ η ίδια να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές και να χτίσεις μια καινούρια ζωή. Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να ψάξεις βαθιά μέσα σου, να οραματιστείς αυτό που πραγματικά θέλεις και να πάρεις ριζικές αποφάσεις. Καλό θα είναι βέβαια να κρατήσεις μια στάση αναμονής μέχρι και τις 20 Μαΐου, καθώς ο Άρης που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, δεν συνιστά βιαστικές αποφάσεις τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή χρειάζεται και ο τομέας της υγείας σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη στον Κριό που σχηματίζεται στις 30 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Παρόλο που το ζώδιό σου δεν επηρεάζεται αρνητικά από τις δύσκολες πλανητικές όψεις, η συμμετοχή του Ουρανού θα πυροδοτήσει κάποιες αλλαγές σε αυτούς τους τομείς και δεν αποκλείεται να σου φέρει ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Παρόλο που θα πρέπει να δράσεις εξαιρετικά γρήγορα -ακόμα κι αν είσαι απροετοίμαστη- παράλληλα θα πρέπει να εκτιμήσεις σωστά τα δεδομένα, ώστε να πάρεις τη σωστή απόφαση. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σου, ειδικά αν ήδη αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση απέφυγε οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά σου πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δύσκολη Νέα Σελήνη στον Κριό που διαμορφώνεται στις 30 Μαρτίου, πρόκειται να επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σου και να σε προετοιμάσει για τα γεγονότα που θα αποκορυφωθούν κατά την διάρκεια του Απριλίου. Παρόλο που αυτό το διάστημα θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις που θα σε προβληματίσουν, θα πρέπει να θυμάσαι ότι ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου για να σε προστατέψει από τα χειρότερα και να σου προσφέρει τη βοήθειά του όταν την χρειαστείς. Θα πρέπει ωστόσο κι εσύ να βρίσκεσαι συνεχώς σε ετοιμότητα, καθώς ο Ουρανός θα πυροδοτήσει τα γεγονότα, εντελώς ξαφνικά. Ξαφνικά προβλήματα είναι πιθανό να προκύψουν και στις σχέσεις σου ή τις συνεργασίες σου, και δεν αποκλείεται ακόμα και να υπάρξει μια οριστική διάσπαση χωρίς προειδοποίηση.

ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 30 Μαρτίου στον Κριό, σχηματίζει αρμονική γωνία με το ζώδιό σου και σου επιφυλάσσει εκπλήξεις σε θέματα που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις, ταξίδια, γεγονότα με το εξωτερικό ή και ένα γάμο. Παρόλο που οι προδιαγραφές σ’ αυτά τα θέματα φαίνονται ευνοϊκές, για να επιτευχθούν απαιτείται να κάνεις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου, για τις οποίες θα πρέπει να πιεστείς αρκετά. Η αρνητική συμμετοχή του Πλούτωνα, θα δημιουργήσει πολλά εμπόδια στο δρόμο σου, κυρίως λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, γεγονός που μπορεί να έχει επιπτώσεις ακόμα και στην υγεία σου. Δεν αποκλείεται επίσης κάποια οικογενειακά προβλήματα να σε αναγκάσουν να εγκαταλείψεις -προσωρινά- τα σχέδιά σου. Σε αυτή την περίπτωση, εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να προετοιμαστείς περισσότερο και να χαράξεις μια καλύτερη στρατηγική για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 30 Μαρτίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό, στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σε φέρει αντιμέτωπο με σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αν μάλιστα, έχεις καθυστερημένα χρέη και οφειλές, κάποιες ξαφνικές εξελίξεις θα σε αποσυντονίσουν. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Δίας και ο Πλούτωνας σχηματίζουν θετικές όψεις με το δικό σου ζώδιο, αποτελεί μια προστατευτική επιρροή που θα σε βοηθήσει να τα βγάλεις πέρα. Εναλλακτικά, με το καινούριο φεγγάρι μπορείς να ξεκινήσεις ενέργειες για την είσπραξη μιας διατροφής ή για την πώληση ενός περιουσιακού σου στοιχείου που θα βοηθήσει να απεμπλακείς από αδιέξοδες καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως υπάρξει μια ρήξη με τον σύντροφό σου ή μια σοβαρή διαμάχη για τα παιδιά. Αν είσαι μόνη, καλό θα είναι να μην εμπιστεύεσαι τις νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα.

ΖΥΓΟΣ
Εξαιρετικά δύσκολη θα αποδειχθεί για σένα η Νέα Σελήνη στον Κριό που διαμορφώνεται στις 30 Μαρτίου. Η στενή σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, καθώς και οι αρνητικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, θα δημιουργήσουν μεγάλη αστάθεια τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις όσο και στην καριέρα σου. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη τη διπλωματία και την υπομονή σου προκειμένου να αποφύγεις τις χειρότερες εξελίξεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αφού ακόμα και μια λέξη μπορεί να σηματοδοτήσει το οριστικό τέλος μιας κατάστασης. Ο Πλούτωνας από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί ακόμα να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ αν υπάρχει ένα ηλικιωμένο μέλος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 30 Μαρτίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα δύσκολο φαινόμενο που θα δημιουργήσει απρόβλεπτες εξελίξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή ακόμα και στον τρόπο ζωής σου. Η αρνητική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Πλούτωνα, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που θα κάνεις αυτό το διάστημα, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες επιπτώσεις. Θα πρέπει επίσης να αποφύγεις -όσο περνάει από το χέρι σου- αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, που πιθανότατα δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Αρνητικά θα επηρεαστούν και τα οικονομικά σου, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας, θα προκαλέσει αναπάντεχα έξοδα ή και απώλειες. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Πλούτωνας και ο Δίας βρίσκονται σε θετικές προς το ζώδιό σου θέσεις, μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά, αν κάνεις μια σωστή διαχείριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 30 Μαρτίου στο συμβατό ζώδιο του Κριού, ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την αγάπη, τον έρωτα, τη δημιουργία και τα παιδιά. Έτσι, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου θα υπάρξουν αναπάντεχες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς που μπορεί να σχετίζονται με την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή μια εγκυμοσύνη ή ένα δημιουργικό έργο σου που θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη. Ωστόσο, αυτή η Νέα Σελήνη σχηματίζει αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Δία, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου. Ακόμα λοιπόν κι αν υπάρξουν νέα έσοδα, καλό θα είναι να προσέχεις την διαχείριση των οικονομικών σου και να μην αρχίσεις τις περιττές σπατάλες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Αν μάλιστα, έχεις εκκρεμή χρέη, καλό θα είναι να φροντίσεις να τα τακτοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη στον Κριό που διαμορφώνεται στις 30 Μαρτίου αποτελεί μια αρκετά δύσκολη επιρροή για το ζώδιό σου. Η στενή σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, πρόκειται να δημιουργήσει ταραχές στο οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς επίσης και στα οικονομικά σου. Παρόλο που ο Ουρανός λειτουργεί εντελώς απρόβλεπτα, όσο περνάει από το χέρι σου καλό θα είναι να αποφύγεις αλλαγές στα περιουσιακά σου στοιχεία ή αγοραπωλησίες που θα σε ζημιώσουν. Η αρνητική συμμετοχή του Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου καθώς και του Δία, θα δημιουργήσουν επίσης προβλήματα στις σχέσεις σου, καθώς θα διαπιστώσεις ότι οι ενέργειες κάποιων ατόμων κάθε άλλο παρά φιλικές είναι. Προσοχή χρειάζεται και η σχέση με τον σύντροφό σου, που εφόσον υπάρχουν προβλήματα μπορεί ακόμα και να διαλυθεί οριστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 30 Μαρτίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον Κριό, στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε στενή σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό. Έτσι, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου η ζωή σου θα αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, καθώς θα κάνεις πολλές επαφές, θα συμμετάσχεις σε συζητήσεις από τις οποίες μπορεί να προκύψουν σημαντικές συμφωνίες ή θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε σύντομα ταξίδια. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στον Κριό σχηματίζει αρνητικές γωνίες με τον Πλούτωνα και τον Δία, γεγονός που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Σε κάθε συναναστροφή σου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτική, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχει έντονο παρασκήνιο, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς σου. Αν και δεν θα πρέπει να διαταράξεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου, καλό θα είναι να μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου. Καλό θα είναι επίσης να μην προχωρήσεις σε υπογραφές συμβολαίων, αφού ο Άρης παραμένει σε ανάδρομη πορεία μέχρι και τις 20 Μαΐου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη στον Κριό διαμορφώνεται στις 30 Μαρτίου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σηματοδοτεί σοβαρές αλλαγές στα οικονομικά σου, όπως επισημαίνεται από τη στενή σύνοδο του Ουρανού. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου ή ακόμα και μέχρι τα τέλη του μήνα, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις απρόσμενες δαπάνες που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας σχηματίζει αρνητική όψη με τη Νέα Σελήνη, καλό θα είναι επίσης να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές με φίλους που μπορεί να σου αποσπάσουν ένα σημαντικό ποσό χωρίς να στο επιστρέψουν. Τέλος, η αρνητική συμμετοχή του παραδοσιακού σου κυβερνήτη Δία, μπορεί να σε παροτρύνει σε αλόγιστες σπατάλες που θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να αποκατασταθούν.

Read More

And More