ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ο προσωπικός σου αριθμός προβλέπει πως θα είναι ο Απρίλιος για σένα

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας μοιραίων γεγονότων και εξελίξεων, που μπορεί από τη μία πλευρά να φέρει αναστάτωση σε αρκετούς, από την άλλη πλευρά όμως όλοι μας θα ακολουθήσουμε την πορεία, που έχει χαράξει για εμάς η ζωή και το πεπρωμένο!

Αριθμός του Απριλίου: 2
Ο αριθμός που προκύπτει αριθμολογικά και αντιπροσωπεύει την γενική τάση του Απριλίου είναι το 11, αλλά και το 2. Ο Απρίλιος λοιπόν θα είναι ένας δυναμικός μήνας με σημαντικές αλλαγές, κατά τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να ακολουθήσουμε τη ροή των γεγονότων, τα οποία πολλές φορές δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε. Το 11 είναι ο αριθμός που αντιπροσωπεύει την μοίρα και το πεπρωμένο, για το λόγο αυτό λοιπόν θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε προσοχή στις εξελίξεις αυτού του μήνα, γιατί θα είναι αρκετά σημαντικές και θα μας δώσουν μηνύματα για το μέλλον μας.

Το άγχος και η ανησυχία δεν θα λείψουν, όμως αυτό το μήνα θα πρέπει σε όλους τους τομείς της ζωής μας να λειτουργήσουμε με ενότητα και συλλογικότητα, σκεπτόμενοι, όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους ανθρώπους γύρω μας.

Στον τομέα του έρωτα και των προσωπικών σχέσεων, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που δίνει την ευκαιρία για την δημιουργία πιο όμορφων συνθηκών… Πολλοί θα καταφέρουν να τα ξαναβρούν με τη σχέση τους ή με έναν άνθρωπο με τον οποίο βρίσκονταν σε απόσταση, ενώ αρκετοί θα βάλουν νερό στο κρασί τους και θα υποχωρήσουν προκειμένου να κρατήσουν κοντά τους το εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς τους!

Στον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών, που προβληματίζει όλους μας αυτό το διάστημα, θα χρειαστεί όλοι μας να λειτουργήσουμε πιο δημιουργικά, αλλά και ομαδικά! Ο Απρίλιος μας κάνει να λειτουργούμε πιο αργά, αφήνοντας στην άκρη την πίεση και τα ζόρια και παραμελώντας πολλές φορές τις βασικές μας υποχρεώσεις.

Βρες τον προσωπικό σου αριθμό με μια απλή πρόσθεση
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Προσωπικός Αριθμός 1
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που σου χαρίζει έμπνευση, δημιουργικότητα και αισιοδοξία… Επιπλέον σου δίνεται η ευκαιρία να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις και να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Θα υπάρξουν προκλήσεις (κυρίως οικονομικού χαρακτήρα) όπου θα χρειαστεί να αντιμετωπιστούν. Είναι σαν να περνάς ένα «τεστ», μία δοκιμασία δηλαδή, που θα πρέπει να κρίνεις τις καταστάσεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ενδιαφέρουσες προτάσεις, συζητήσεις και συναντήσεις θα έχει αυτό τον Απρίλιο στα αισθηματικά σου! Το κλίμα χαλαρώνει, αφήνεσαι στα παιχνίδια του έρωτα και επιβεβαιώνεσαι με τον τρόπο σου! Τα φλερτ θα είναι πολλά, οι γνωριμίες αρκετά ενδιαφέρουσες, ενώ με το χιούμορ και την κουβέντα θα καταφέρεις να ξεπερνάς με επιτυχία το όποιο συναισθηματικό εμπόδιο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό τον Απρίλιο οι ισορροπίες θα είναι ευαίσθητες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου! Θα αναγκαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που θα επηρεάσουν κυρίως το μέλλον της οικονομικής σου πορείας. Ευνοείσαι σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για θέματα που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά. Στην ουσία όμως, εσύ δεν θα πρέπει να επηρεαστείς από την γνώμη τρίτων, αλλά θα χρειαστεί να πάρεις τις αποφάσεις που θεωρείς εσύ ότι είναι ο σωστές. Πρόσεξε την γενναιοδωρία σου, γιατί μπορεί να έχει κόστος στο πορτοφόλι σου!

Προσωπικός Αριθμός 2
Από το ξεκίνημα του Απριλίου νιώθεις κούραση και εξάντληση από τα συνεχόμενα γεγονότα, αλλά και από τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Η ενεργητικότητά σου είναι αρκετά πεσμένη και σου είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς τις ευθύνες που έχεις να αναλάβει! Θα πρέπει να θέσεις έναν καλό προγραμματισμό για να μπορείς να προλάβεις να γευτείς την επιτυχία στην καριέρα, αλλά και τη ζεστασιά και την θαλπωρή της οικογένειας ή και της σχέσης! Επιπλέον, οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στη ζωή σου αυτό το μήνα θα σου ασκήσουν έντονη πίεση με αποτέλεσμα να υπάρχουν και στιγμές απογοήτευσης!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η βαθύτερη ανάγκη σου για αυτή την εποχή -ιδιαίτερα για το μήνα Απρίλιο- είναι να υπάρξει συναισθηματική σταθερότητα, με λίγα λόγια να έχεις στο πλάι σου έναν σύντροφο, με τον οποίο θα μοιράζεσαι μία υγιή, ασφαλή σχέση! Οι συνθήκες όμως που υπάρχουν στον αισθηματικό σου τομέα δεν σου επιτρέπουν για την ώρα να βιώσεις την ασφάλεια, τη σιγουριά και τη σταθερότητα στα ερωτικά σου. Θα πρέπει να χειριστείς με τακτ τις ερωτικές σου υποθέσεις και θα πρέπει να περιορίσεις το πείσμα και την ανένδοτη στάση σου, προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον τομέα της καριέρας αυτόν τον Απρίλιο, όπου θα σου απορροφήσει όλο σου το ενδιαφέρον και εσύ θα φροντίσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Θα υπάρξουν προτάσεις και συζητήσεις για το ξεκίνημα ή την αλλαγή εργασίας, όμως εσύ θα πρέπει να κινηθείς με στρατηγική και διπλωματία και να κοιτάξεις το συμφέρον σου! Στα οικονομικά σου, υπάρχουν εμπόδια και περιορισμοί, αλλά και αυξημένες απαιτήσεις από το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Προσωπικός Αριθμός 3
Σημαντικές θα είναι αλλαγές που θα φέρει στη ζωή σου ο Απρίλιος! Οι περισσότερες από αυτές θα επηρεάσουν τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, κυρίως τα οικονομικά. Θα χρειαστεί να κάνεις θυσίες και υποχωρήσεις προκειμένου να διαχειριστείς τα δυναμικά γεγονότα που θα δημιουργηθούν και τα οποία θα σε βγάλουν από την συνηθισμένη σου ρότα! Περιόρισε τον ενθουσιασμό και την επιπολαιότητα και στηρίξου στις δυνάμεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στον αισθηματικό τομέα θα περάσεις μία περίοδο ανεμελιάς όπου θα θελήσεις να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο, παρά μόνο το «τώρα»! Ο σύντροφός σου θα νιώσει αβεβαιότητα για την πορεία του δεσμού σας, γιατί η δική σου στάση θα είναι αρκετά επιπόλαιη και ασταθής… Όσο για σένα που δεν έχεις δεσμό, θα υπάρξουν ερωτικές προκλήσεις, όμως καλύτερα για την ώρα να μην ωραιοποιείς τις καταστάσεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Απρίλιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να αποδείξεις την αξία σου, να προβάλεις τον εαυτό σου, να δικτυωθείς και να πλασάρεις με πιο εύστοχο τρόπο τις ικανότητές και τα ταλέντα σου! Θα δεχτείς προτάσεις και προσκλήσεις, όπου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές γνωριμίες με πρόσωπα που θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τα επαγγελματικά σου συμφέροντα! Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδα τρέχουν και εσύ δεν παίρνεις και πολύ στα σοβαρά αυτό το μήνα την διαχείριση των οικονομικών σου…

Προσωπικός Αριθμός 4
Ό,τι πολυτιμότερο έχουμε σε αυτή τη ζωή είναι οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Έτσι λοιπόν αυτό το μήνα θα κατανοήσεις την σπουδαιότητα της παρουσίας στη ζωή σου κάποιων σπουδαίων ανθρώπων, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δικής σου ζωής! Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που βρίσκονται τώρα ή ήταν και παλιότερα στη ζωή σου και να δεθείς ακόμα περισσότερο μαζί τους!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με σκαμπανεβάσματα για τα αισθηματικά σου… Ωστόσο, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και να κάνεις τον απολογισμό σου, που θα σε βοηθήσει να καταλήξεις στο συμπέρασμα, του κατά πόσο μπορείς να προχωρήσεις σε μία πιο σταθερή σχέση με το άτομο που έχεις ήδη δίπλα σου ή σε ενδιαφέρει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετή εργασία και επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις στον τομέα της καριέρας αλλά και των οικονομικών σου, θα κάνουν αυτό τον Απρίλιο να είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς μήνες του 2014. Η περίοδος όμως είναι ευνοϊκή για θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, αλλά και για την διαχείριση ζητημάτων που σχετίζονται με τη φορολογία, την μισθοδοσία, τις τραπεζικές συναλλαγές αλλά και τα κληρονομικά!

Προσωπικός Αριθμός 5
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με εναλλαγές, κυρίως στη διάθεσή σου! Είναι μια καλή ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς για λίγο από ανθρώπους και καταστάσεις και να σκεφτείς σοβαρά ποιο θα ήθελες να είναι το μέλλον και η πορεία σου! Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις αμφιβολία για το αύριο ή που μπορεί να σκέφτεσαι απαισιόδοξα. Τώρα όμως, μπορείς να αντιμετωπίσεις τα λάθη του παρελθόντος και να ξεπεράσεις τα απωθημένα που σου άφησαν τα δυσάρεστα γεγονότα. Τα όνειρά σου θα είναι γλαφυρά και θα κρύβουν σημαντικά μηνύματα για το μέλλον σου…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έφτασε η στιγμή του έτους που πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των αισθηματικών σου… Τώρα λοιπόν, μπορεί να απομακρυνθείς για λίγο από έναν άνθρωπο ή μία κατάσταση που κυριαρχούσε στα αισθηματικά σου, προκειμένου να αναλογιστείς τι είναι το καλύτερο για σένα! Δεν είναι απίθανο τώρα να πεις το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο που, παρόλο που έχει μία εξέχουσα θέση στην καρδιά σου, είναι δύσκολο να παραμείνει παραπάνω στη ζωή σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα το ρίξεις στη δουλειά και πολλές φορές θα νιώσεις ότι μέσω της εργασιοθεραπείας, μπορείς να ξεχνιέσαι, να αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου πιο διεξοδικά και να προοδεύεις παράλληλα! Με επαγγελματική αφοσίωση, θα μπορέσεις να βάλεις σε πορεία την καριέρα σου! Όσο για τα οικονομικά, είναι αρκετά περιοριστικός αυτός ο μήνας, αλλά κόβοντας κάποια από τα περιττά σου έξοδα, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις!

Προσωπικός Αριθμός 6
Ο Απρίλιος μπορεί να είναι και για σένα ένας μήνας δοκιμασίας και εμποδίων, όμως σου ανοίγει τα φτερά της επιτυχίας και στο τέλος θα σε ανταμείψει, γιατί θα είσαι ένας από τους ευνοημένους αυτής της περιόδου! Η αναγνώριση που τόσο προσμένεις, μπορεί τώρα να έλθει ως επιβράβευση του σκληρού κόπου και του αγώνα που έχεις ρίξει. Στην ουσία λοιπόν, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα κυνηγήσεις και θα κατακτήσεις στόχους και προσδοκίες, χωρίς να το βάλεις κάτω στα εμπόδια, που θα συναντήσεις μπροστά σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το πάθος, η φαντασία, αλλά και ο έντονος ερωτισμός που διαθέτεις τον Απρίλιο, θα κάνουν τις ημέρες που ακολουθούν πολύ φλογερές! Ένα νέο πρόσωπο μπορεί τώρα να μπει εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου και να σε εξιτάρει με τον τρόπο του, φέρνοντας στη ζωή σου ένα μεγάλο κύμα αλλαγών! Ιδιαίτερη προσοχή δείξε εσύ, που ήδη διατηρείς έναν μόνιμο δεσμό, γιατί μπορεί να ενδώσεις εύκολα σε έναν ερωτικό πειρασμό, που θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ρίσκου και αλλαγών για τον τομέα της καριέρας σου! Μέσα από γνωριμίες που θα κάνεις, θα δεχτείς προτάσεις, που θα πρέπει άμεσα και γρήγορα να τις αρπάξεις και να τις εκμεταλλευτείς! Αυτό το μήνα θα παρουσιαστεί μία μικρή αύξηση στο εισόδημά σου, η οποία θα προκύψει ως ανταμοιβή για τον σκληρό αγώνα, που έχεις δώσει ως σήμερα.

Προσωπικός Αριθμός 7
Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποχαιρετήσεις το παρελθόν σου και να ανοίξεις πλώρη για νέα σχέδια και προορισμούς! Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις τα ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος προκειμένου να χαράξεις μία νέα πορεία! Θα αντιμετωπίσεις με έναν πιο ευαίσθητο τρόπο κάποια ζητήματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ό,τι αξίζει να παραμείνει στη ζωή σου θα συνεχίσει να υπάρχει, αν όμως διατηρείς έναν δεσμό, ο οποίος έχει προβλήματα και που δεν προσφέρει την σταθερότητα, τότε αυτό το μήνα θα κάνεις τελικά ξεκαθαρίσματα! Μία νέα ερωτική περιπέτεια θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει να δεις την αισθηματική σου ζωή με περισσότερη αισιοδοξία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα της καριέρας σου και εσύ τώρα μπορεί να παρουσιάσεις κάποια σημαντική πρόοδο, αν καταφέρεις πρώτα να χειριστείς έξυπνα τα γεγονότα που θα εξελιχθούν τις ημέρες που ακολουθούν! Είναι πιθανή, λοιπόν, μία προαγωγή ή μία εδραίωση στον τομέα της καριέρας σου! Στα οικονομικά, κάνε πολύ καλό έλεγχο στις δοσοληψίες σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης!

Προσωπικός Αριθμός 8
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της δράσης και της πρωτοβουλίας για σένα, που έχεις προσωπικό σου αριθμό το 8. Τώρα θα ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου και θα έχεις την ενεργητικότητα και την διάθεση να προβείς σε σημαντικές αλλαγές, που θα εμπεριέχουν όμως και την μορφή του ρίσκου. Η αναβλητικότητα θα λάβει τέλος και τώρα θα αρχίσεις να αντιμετωπίζεις πιο άμεσα και γρήγορα τις καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε μπέρδευαν!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς μπορείς να το κατακτήσεις! Αυτό τον Απρίλιο λοιπόν, τα βέλη του έρωτα είναι στα χέρια σου και εσύ ξέρεις πολύ καλά ποιος είναι ο στόχος σου και πώς θα τον κατακτήσεις! Ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό… Κάποια καινούρια σχέδια με τον σύντροφό σου, θα σε κάνουν να ζήσεις και πάλι δυνατές στιγμές στη σχέση σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σηκώνεις τα μανίκια και αναλαμβάνεις δράση, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να πετύχεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, γιατί ξέρεις ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για αναβολές ή παιχνιδάκια! Ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο θα κάνει αυτό το μήνα την έναρξή του και εσύ θα έχεις την εφευρετικότητα και την δημιουργικότητα, για να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου! Στα οικονομικά σου, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για μεγάλα ανοίγματα, παρόλο που θα έχεις την διάθεση για τολμηρές αποφάσεις!

Προσωπικός Αριθμός 9
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις πολύ καλά, αλλά τον Απρίλιο θα το συνειδητοποιήσεις ακόμα καλύτερα… Αυτό το μήνα, θα συνειδητοποιήσεις ποιες είναι οι ανάγκες σου, αλλά και ποιες είναι οι προοπτικές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Με την σοφία και την γνώση σου, θα μπορέσεις να φέρεις την γαλήνη και την αρμονία στη ζωή σου! Οι σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα θα βελτιωθούν!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας ομορφαίνει τη ζωή σου και σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις αυτό το μήνα ότι όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν, αρκεί να έχεις στο πλάι σου έναν σύντροφο που σου δίνει την δύναμη και την σιγουριά. Η ζεστασιά, η οικειότητα και η συντροφικότητα, θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο αυτό το μήνα! Το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σου δείξει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά του!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Απρίλιος σου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάποιες σημαντικές συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία νέα πορεία την καριέρα σου! Θα υπάρξουν κάποιες αντιθέσεις στη δουλειά σου, που θα πρέπει να τις διαχειριστείς με διπλωματία και μεθοδικότητα! Όσο για τα οικονομικά σου, μπορούν τώρα να έχουν μία καλύτερη πορεία!

Read More

And More