Χριστίνα Παππά στο TLIFE: “Ανυπομονώ για τον τελικό του Dancing”

Η Χριστίνα Παππά μπορεί να αποχώρησε λόγω τραυματισμού από το χορευτικό show του ΑΝΤ1 αλλά αυτό δεν την έχει πτοήσει. Συνεχίζει να αγαπάει το πατινάζ και αναζητά ευκαιρίες να ξαναβρεθεί σε παγοδρόμιο για να κάνει τις… φιγούρες της! Το ΤLIFE την συνάντησε στο sushi restaurant Hama στη Γλυφάδα, που διατηρεί με το γιο της Δημήτρη και μας μίλησε για όλα…

Της λείπει το Dancing;
Μου λείπει το παιχνίδι σωματικά και ψυχολογικά επειδή ξαναβρήκα τον χαμένο μου εαυτό! Μου έδινε τρομερή ενέργεια στην καθημερινή μου ζωή και άλλαξα γενικώς. Ήταν κάτι που το ζούσα, το απολάμβανα κι αυτό μου λείπει!

Θα ξανάπαιρνε μέρος σε κάτι αντίστοιχο;
Αν μου το πρότειναν μόνο τέτοια θα έκανα;

Θα συνεχίσει το πατινάζ;
Εννοείται! Μετά αυτό γίνεται πώρωση και ψύχωση. Δώσαμε μάλιστα ραντεβού με την Πάμελα να πάμε σήμερα (Τετάρτη) μαζί.

Στον τελικό θα είναι;
Ο τραυματισμός μου ήταν απλά μια κακιά στιγμή. Ναι, θα είμαι και θα κάνω χορογραφία κανονικότατα! Το περιμένω πως και πως..

Έχει κρατήσει φιλίες από το παιχνίδι;
Με τον Κώστα Φραγκολιά έτσι κι αλλιώς δουλεύουμε μαζί. Με το Γιώργο Χειμωνέτο επειδή έχει τρομερό χιούμορ αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Με την Πάμελα έχουμε βγει αρκετές φορές, με την Μαριάννα έχουμε τρομερή επικοινωνία. Μόνο με την Πηνελόπη και την Ιωάννα δεν έχουμε κάνει τόσο πολύ παρέα κι αυτό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους.

Αρέσει το “Let’s Talk About Sex” στο κοινό;

Είναι μία διαχρονική παράσταση γιατί μιλάει για sex, γάμο και σχέσεις. Είναι ευχάριστο γιατί είναι interactive. Με τόσα προβλήματα που υπάρχουν ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει και να γελάσει. Έχει ανάγκη να δει κάτι έστω “σοκαριστικό” και να συμμετέχει κιόλας. Φαίνεται ότι έχει ανάγκη να δει και να μιλήσει.

Μετά την τελευταία της παράσταση στο Yaya και αφού ολοκληρωθεί και το Dancing θα φύγει για εξωτερικό! “Νιώθω αρκετά κουρασμένη και μετά το τελευταίο επεισόδιο του Dancing θα κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα ταξίδι. Ο προορισμός θα είναι το εξωτερικό, το έχω πολύ μεγάλη ανάγκη”, εκμυστηρεύεται στο TLIFE η ηθοποιός.

Read More

And More