Anise K: Ο δημιουργός του “Walking on Air” ήρθε στην Ελλάδα και μιλά αποκλειστικά στο TLIFE!

Στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards βρίσκεται αυτές τις μέρες ο δημιουργός του “Walking on air” Anise K. Το TLIFE τον συνάντησε στο ξενοδοχείο του στο κέντρο της Αθήνας και εκείνος μας μίλησε για όλα.
Με casual εμφάνιση, μια καφέ τραγιάσκα και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου που δεν αποχωρίστηκε, ο Anise K δήλωσε ενθουσιασμένος με τη διαμονή του στη χώρα μας, αποκάλυψε τη μεγάλη αδυναμία του στο σαγανάκι και μίλησε για τη συνεργασία με τον Snoop Dogg που τον εκτόξευσε στα ύψη των charts.

Απόλαυσε το τραγούδι Walking on Air:

Πόσες μέρες βρίσκεσαι στην Ελλάδα; Ποιες είναι η πρώτες εντυπώσεις σου και τι σου άρεσε περισσότερο;
Είμαι εδώ τρεις μέρες και έχω ενθουσιαστεί με αυτήν τη χώρα. Η Ελλάδα είναι υπέροχη! Είναι μια όμορφη χώρα, με όμορφους ανθρώπους, ξεχωριστά τοπία όπως αυτό της Ακρόπολης που δεν χορταίνω να βλέπω και εξαιρετικό φαγητό.
Μιας και μίλησες για φαγητό, τι ήταν αυτό που ξεχώρισες;
Το σαγανάκι! Δεν υπάρχει καλύτερο… Θα ήθελα να τρώω όλη μέρα αλλά μάλλον θα πάθω καρδιακή προσβολή αν το κάνω! (γέλια)

Πες μας λίγα λόγια για τη συμμετοχή σου στα φετινά Mad Video Music Awards.
Μετά την επιτυχία του τραγουδιού Walking on air, η εταιρεία μου Sony Music και τα Mad VMA μου πρότειναν να συμμετέχω στη φετινή διοργάνωση. Εννοείται πως ήθελα να το κάνω, εφόσον ήταν εφικτό. Προσπάθησα να φτιάξω το πρόγραμμά μου έτσι ώστε να έχω την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα και να ‘μαι τώρα εδώ.
Η αλήθεια είναι πως αυτήν την περίοδο υπάρχουν και άλλες προτάσεις για shows και live εμφανίσεις, αλλά μετά τη μεγάλη αγάπη που έδειξε το ελληνικό κοινό στο τραγούδι μου, το να έρθω εδώ ήταν προτεραιότητά μου. Όλα ετοιμάστηκαν και με μεγάλη μου χαρά θα βρεθώ στο stage των Mad Awards και ελπίζω το θέαμα να σας αρέσει.
Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που ένας Αυστραλός καλλιτέχνης έρχεται τόσο γρήγορα στην πρώτη θέση των charts στην Ελλάδα και είμαι πολύ περήφανος για αυτό.

Θα σε δούμε να τραγουδάς με κάποιον Έλληνα ερμηνευτή στα Mad;
Αυτό δεν θα το αποκαλύψω… Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει εκείνη τη βραδιά, αλλά ετοιμάζουμε μεγάλες εκπλήξεις που θα λατρέψετε.
Πώς νιώθεις που το τραγούδι σου “Walking on Air” έχει σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία;
Δουλέψαμε πολύ σκληρά μέχρι να έρθει η επιτυχία. Αυτό το τραγούδι το δουλέψαμε 2 χρόνια και τώρα η επιτυχία και η αγάπη του κοινού είναι αυτά που με κάνουν να λέω πως άξιζε τελικά. Όλη αυτή η απήχηση που είχε με κάνει πολύ χαρούμενο. Χωρίς τη στήριξη του κοινού δεν θα είχα κάνει τίποτα. Σας ευχαριστώ όλους που αγαπήσατε και στηρίξατε αυτό το τραγούδι.

Πώς είναι το να δουλεύεις με τον Snoop Dogg;
Ο Snoop Dogg είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και πολύ καλός φίλος. Δεν φανταζόμασταν πως θα ήταν τόσο καλή η συνεργασία μας. Αρχικά το τραγούδι γράφτηκε και πήγε στην Rihanna, αλλά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της θα έπρεπε να περιμένω τουλάχιστον οκτώ μήνες. Το χρονικό διάστημα όμως ήταν πολύ μεγάλο και αποφάσισα να προχωρήσω και το πρότεινα στην Bella Blue που έχει εξαιρετική φωνή. Το τραγούδι της ταίριαζε πολύ, αλλά θέλαμε να προσθέσουμε και κάτι ακόμη κι έτσι ξεκίνησε η συνεργασία με τον Snoop Dogg.
Ο Snoop Dogg είναι ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης και έχει μεγάλη απήχηση σε νεαρό κοινό. Αν λοιπόν, άρεσε το τραγούδι στους νέους και τα παιδιά, θα είχαμε μια μεγάλη μερίδα του κοινού με το μέρος μας και αυτό είναι μοναδικό.

Πώς νιώθεις όταν σε αναγνωρίζουν στο δρόμο και σε σταματούν οι θαυμαστές σου;
Αυτό είναι μέρος της δουλειάς τελικά. Οι θαυμαστές είναι αυτοί που παίρνουν το τραγούδι και το κάνουν επιτυχία, χωρίς το κοινό άλλωστε δεν υπάρχεις. Μιλάω με πολλούς στο Facebook και το twitter και μου αρέσει να έρχομαι σε επαφή μαζί τους και να μου λένε πράγματα ώστε να γίνω καλύτερος. Υπάρχει σεβασμός και από τις δυο πλευρές και είναι πολύ ωραίο να έρχεσαι σε επαφή με το κοινό σου και τους ανθρώπους που πιστεύουν σε εσένα.
Πολλές φορές έρχονται θαυμαστές, με πλησιάζουν και μου ζητούν να βγάλουμε μαζί φωτογραφίες και όποτε μπορώ το κάνω!

Η δημοσιότητα έχει αλλάξει τη ζωή σου;
Ναι. Είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο τώρα να βγω κάπου και να πιω ήρεμα έναν καφέ. (γέλια) Ευτυχώς όσες μέρες είμαι στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζουν πολλοί το πρόσωπο μου και αυτό είναι πολύ cool, αλλά ίσως μετά τα Mad Awards να αλλάξουν τα πράγματα!
Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;
Αυτήν την περίοδο δουλεύουμε πάνω σε πολλά τραγούδια, γύρω στα 40 διαφορετικά κομμάτια. Υπάρχει μια λίστα με μεγάλα ονόματα που έχουμε προσεγγίσει, αλλά το σημαντικό είναι να βρεις σε ποιον ταιριάζει περισσότερο να δώσεις ένα τραγούδι και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κυκλοφορήσει αυτό.

Έχεις προγραμματίσει κάποιες ακόμη εμφανίσεις στην Ελλάδα;
Μέσα στις επόμενες 12 μέρες θα κάνουμε 10 shows σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε για να επισκεφτώ όλα αυτά τα όμορφα μέρη και τα νησιά. Έχω ερωτευτεί την Ελλάδα και θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο.

Ελπίζουμε να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις στην Ελλάδα…

Σας ευχαριστώ πολύ και σας περιμένω στα Mad Awards!

To μήνυμα του Anise K στο TLIFE:

Read More

And More