Kings: Το συγκρότημα που μας ταξιδεύει με το “Όπου με πας” φωτογραφίζεται και μιλά για όλα στο TLIFE!

Τους γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι “Όπου με πας” και το video clip με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή που μας θυμίζει λίγο το concept του “Σωματοφύλακα” με την Whitney Houston. Ο λόγος για τους Kings, το νέο συγκρότημα με την Αntonella Cuellar και τον Γιάννη Ρουσουνέλο που σημειώνει μεγάλη επιτυχία αγγίζοντας τα 5.000.000 views στο youtube.
Με καταγωγή από Κούβα και Χιλή και μια έμφυτη αγάπη στη μουσική που πηγάζει από την οικογένειά της, η όμορφη Antonella συνάντησε τον Γιάννη (που είχαμε γνωρίσει από το συγκρότημα Rec) και τον παραγωγό τους Teo Tzima και η επιτυχία ήρθε αβίαστα.
Το TLIFE συνάντησε του Kings και μίλησε μαζί τους για όλους και για όλα…

/

Αntonella : Τοp και φούστα Μaria Patelis
Κολιέ, Μa-Li-Ya
Γιάννης:Tshirt και parka όλα Η&Μ
Παντελόνι, Topman, Sotris
Η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού “Όπου με πας” και τα εκατοντάδες “χτυπήματα” στο Youtube έχει κάνει τον κόσμο να μιλά για εσάς αυτήν τη χρονιά. Πώς νιώθετε για την επιτυχία του τραγουδιού; Το περιμένατε;
Kings: Η αλήθεια είναι πως γνωρίζαμε πως το “Όπου με πας” ήταν ένα πολύ καλό τραγούδι, από την πρώτη στιγμή που το γράψαμε παρέα με τον παραγωγό μας Teo Tzima και τον στιχουργό μας Δημήτρη Μπέρη, αλλά δεν πιστεύαμε με τίποτα πως θα είχε τόση μεγάλη απήχηση από τον κόσμο. Βλέπαμε τα views στο Youtube να ανεβαίνουν κατά χιλιάδες κάθε μέρα και μέναμε άφωνοι. Σήμερα που μιλάμε οδεύει τα 5.000.000 views και μας δίνει ελπίδες πολλές για το μέλλον των KINGS. Νιώθουμε υπέροχα με το δυναμικό μας ξεκίνημα και θέλουμε να κρατήσουμε σταθερή πορεία όσο δύσκολο κι αν είναι.

/
Σορτς Ragged Priest, Sotris
Top Nath, Sotris

Wedges, Boutiqie 9 Haralas 129.00€
Κολιέ, Η&Μ 12.90€
Πώς έγινε η γνωριμία και ξεκίνησε η πορεία σας ως συγκρότημα;
Γιάννης: Όταν αποχώρησα από τους REC, βρέθηκα με τον παραγωγό μου Teo Tzima, που είχα ξανασυνεργαστεί πιο παλιά, δημιουργώντας παρέα το “Όνειρα Χαμένα”, το “Αλλάζω” και όλο τον πρώτο δίσκο των REC. Κι έτσι απλά γεννήθηκαν οι KINGS. Είπαμε να κάνουμε μία νέα προσπάθεια, με πιο εξελιγμένο ήχο. Στην παρέα προσθέθηκε κι η Αντονέλλα μας, μέσω ενός καλού γνωστού μας και το γλυκό ήρθε κι έδεσε γρήγορα. Αισθανόμαστε πιο ολοκληρωμένοι από ποτέ και κοιτάμε μπροστά με χαμόγελο και αισιοδοξία.

/

Πουκάμισο, Topman Sotris
Βερμούδα, από προσωπική συλλογή
Παπούτσια Ηogan, Καλογήρου
Γιάννη και Antonella, πείτε μας λίγα λόγια για εσάς, ώστε να σας γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος;
Γιάννης: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σύρο, την οποία υπεραγαπώ και είμαι περήφανος για το νησί μου. Στην ηλικία των 19 την εγκατέλειψα ανεβαίνοντας στην Αθήνα για σπουδές. Τελείωσα γραφιστική, δούλευα σε διαφημιστικές και παράλληλα ασχολιόμουν ενεργά με την μουσική, λίγο ραπ, λίγο μέταλ, λίγο απ’ όλα! Τότε μου ήρθε μία πρόταση απ’ τον Μιχάλη των Stavento για μία συνεργασία και από εκεί ξεκίνησε η επαγγελματική μουσική μου πορεία.
Αντονέλλα: Εγώ είμαι μισή απ’ την Κούβα (μαμά) και μισή απ’ την Χιλή (μπαμπάς). Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Ελλάδα και εγώ μεγάλωσα στην Αθήνα. Οπότε αισθάνομαι πως κατάγομαι από τρεις χώρες και όχι δύο. Η οικογένειά μου έχει παράδοση στην τέχνη και ειδικότερα στην μουσική και εγώ δεν θα μπορούσα να ξεφύγω. Από μικρή ανακάλυψα πως μπορώ να τραγουδήσω, να χορέψω και το έκανα. Απ’ το σχολείο μέχρι τις λάτιν μουσικές σκηνές της Αθήνας. Συμμετείχα σε ένα latin group, τραγουδούσα και ταυτόχρονα έπαιζα κρουστά. Πλέον συνεχίζω το όνειρό μου με τους KINGS και κάνω κάτι που αγαπώ πολύ.

/

Αntonella :Σορτς Ragged Priest, Sotris
Top Nath, Sotris
Wedges, Boutiqie 9 Haralas 129.00€
Κολιέ, Η&Μ 12.90€
Γιάννης:Tshirt Pepe Jeans, Shop & Trade
Παντελόνι Cheap Monday, Shop & Trade
Sneakers Brave, Sotris
Ποιες οι εντυπώσεις από τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και το video clip;
Kings: Ήταν μια σειρά από εμπειρίες που δεν πρόκειτε να ξεχάσουμε ποτέ. Περάσαμε τόσο όμορφα και ευχάριστα. Ο Μάρκος είναι από τους πιο ευφιείς ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει, πάντα χαμογελαστός, θετικός κι έτοιμος για αστεία ανά πάσα στιγμή. Ήταν μεγάλη μας τιμή που έπαιξε στο κλιπ μας, ακολουθώντας τα λόγια του σκηνοθέτη μας Βαγγέλη Τσαουσόπουλου για 10 ώρες ακούραστος και χαμογελαστός συνέχεια.
Μας εμπιστεύτηκε τόσο και δεθήκαμε πολύ, παίρνοντάς μας στην παράστασή του. Είναι ίσως ο καλύτερος τωρινός κωμικός της χώρας, 100% επαγγελματίας και το καλό που μας προσέφερε στην αρχή του group μας έχει αξία ανεκτίμητη.
Στο clip η Antonella υποδύεται μια diva της μουσικής (που μας θυμίζει λίγο η Whitney Houston). Θα ήθελες να ακολουθήσεις μια τέτοια καριέρα;
Antonella: Ποια νέα τραγουδίστρια δεν θα ήθελε να ακολουθήσει την υπέροχή και αξιοζήλευτη μουσική πορεία της Whitney Houston;Όλες είμαι σίγουρη. Έχει τρομερή φωνή και έχει αφήσει το στίγμα της στην παγκόσμια μουσκή σκηνή. Δεν ξέρω αν μπορώ να έχω τόσο υψηλά τον πήχη αλλά η αλήθεια είναι πως θα το ήθελα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο, να ζούσαμε τέτοιες Μαγικές Στιγμές παρέα με τους KINGS.

/

Top, Ourania Kay
Κολάν Τοpshop, Sotris
Το τραγούδι “Όπου με πας” κυκλοφορεί και σε αγγλική version. Υπάρχει επιθυμία για να γίνουν κάποια βήματα στο εξωτερικό;
Kings: Η επιθυμία για κάτι τέτοιο είναι πάντα ένα μακρινό και μεγάλο όνειρο για κάθε group που εδρεύει σε μία μικρή χώρα. Θέλουμε πολύ να ανοίξουμε τα φτερά μας στο εξωτερικό. Έχουν γίνει κάποιες κινήσεις, έχει φτάσει το τραγούδι σε παραγωγούς του εξωτερικού αλλά δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα και πολλά πράγματα αν δεν γίνουν πρώτα.
Υπάρχει κάποιος ερμηνευτής/μουσικός (Έλληνας ή ξένος) που να αποτελεί πρότυπο για εσάς ή πηγή έμπνευσης;
Kings: Φυσικά. Μας αρέσουν πολλοί ξένοι καλλιτέχνες όπως και πολλοί Έλληνες. Μερικοί από αυτούς είναι: Jennifer Lopez, PitBull, Rihanna, Eminem, Niki Minaj, Shakira, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Stavento, Vegas, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς.

/

Αntonella: Top, Ourania Kay
Κολάν Τοpshop, Sotris
Wedges, Jessica Simpson Haralas
Γιάννης: Πουκάμισο, Topman Sotris
Βερμούδα, από προσωπική συλλογή
Παπούτσια Ηogan, Καλογήρου
Πόσο εύκολο είναι σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία νέοι τραγουδιστές και αξιόλογα συγκροτήματα να βρουν την ευκαιρία για να δείξουν τη δουλειά τους;
Kings: Tα πράγματα πλέον έχουν στενέψει και δυσκολέψει πολύ. Θεωρούμε πως πρέπει να ρισκάρεις τα πάντα για να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο. Εμείς προσωπικά έχουμε δώσει όλη την ψυχή μας και την ζωή μας απ’ την αρχή στους KINGS χωρίς να ξέραμε αν θα πάει καλά ή όχι το group. Απλά είμαστε της άποψης πως σε ότι δίνεις πολλά, σε βάθος χρόνου θα τα πάρεις πίσω κι ίσως στο διπλάσιο. Θέλει υπομονή, πείσμα, πάθος και να μη σε παίρνει από κάτω λόγω των δυσκολιών που μπορεί να συναντήσεις. Τα εμπόδια και τα προβλήματα πρέπει να τα πηδάμε και να τα προσπερνάμε χαμογελώντας πάντα. Εμείς αυτό κάναμε, κάνουμε και θα κάνουμε και μας έχει βγει σε καλό εώς τώρα.

/

Αntonella: Τοp και φούστα Μaria Patelis
Κολιέ, Μa-Li-Ya
Booties, H&M
Γιάννης: Tshirt και parka όλα Η&Μ
Παντελόνι, Topman, Sotris
Παπούτσια Ηogan, Καλογήρου
Εσείς έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες;
Kings: Άπειρες δυσκολίες. Και αντιμετωπίσαμε και εξακολουθούμε να έχουμε. Είτε από κακοπροαίρετους ανθρώπους, είτε οικονομικές δυσκολίες. Αλλά το ξέραμε. Ήμασταν έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάτι τέτοιο κι εώς τώρα δόξα τω Θεώ βαστάμε γερά στα πόδια μας.
Θα θέλατε να συμμετάσχετε στην Eurovision;
Kings: Προς το παρών η απάντησή μας θα ήταν αρνητική. Δεν είμαστε έτοιμοι να πάρουμε στις πλάτες μας μία τέτοια διοργάνωση. Στο μέλλον δεν ξέρω αν θα έχουμε αλλάξει γνώμη. Πάντα βλέποντας και κάνοντας.

/

Tshirt Pepe Jeans, Shop & Trade
Παντελόνι Cheap Monday, Shop & Trade
Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα;
Kings: Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι 100% για να μπορούμε να το ανακοινώσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπορεί ο κόσμος να μας δει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί της πρωτεύουσας. Ταυτόχρονα με αυτό, ετοιμάζουμε έναν δίσκο που ελπίζουμε να κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα και το επόμενο μας single που όλα δείχνουν πως θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Οκτώβρη.
Ποια τα σχέδιά σας για το καλοκαίρι;
Kings: Η καλοκαιρινή μας περιοδία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο είναι το μοναδικό μας σχέδιο για το καλοκαίρι. Να μας μάθει ο κόσμος, να μας δει από κοντά και να τραγουδήσει παρέα μας. Σημειώνει μεγάλη επιτυχία ήδη, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό στο κοινό που πληρώνει για να μας ακούσει live.
Άκουσε εδώ το τραγούδι ‘Οπου με πας:

Φωτογράφος : Γιάννης Βασταρδής
Styling:Σοφία Σούζα
Hair & Make up: Kωνσταντίνα Λεμπέση

Βοηθός φωτογράφου:Χρήστος Κέδρας

Read More

And More