Ελ. Παπαβασιλείου στο TLIFE: Το show στην Κύπρο, η μόδα και το ενδεχόμενο μιας μόνιμης ζωής στο εξωτερικό!

Η Έλενα Παπαβασιλείου βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση της ζωής της και η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη! Στο TLIFE μιλά για το show που παρουσιάζει στο Mega της Κύπρου, τα ταξίδια της, την μόδα στη ζωή της, την απέραντη αισιοδοξία που τη διακατέχει αλλά και πώς θα της φαινόταν η ιδέα να γίνει μόνιμος κάτοικος εξωτερικού! Μαζί μας μοιράζεται και χρηστικά tips που διευκολύνουν τα ταξίδια της και μπορούν να διευκολύνουν κι εσένα!

Tα καλλιστεία που παρουσιάζει στην Κύπρο
“Στην Κύπρο λειτουργούν όλοι πολύ οικογενειακά και στα κανάλια δουλεύουν πολλές ώρες. Τα καλλιστεία είναι ένας αγαπημένος τoυς θεσμός και τον έχουν σταθερά κοντά τους εδώ και χρόνια. Εμένα μου άρεσε πολύ η ιδέα ενός βραδινού show γιατί είχα ασχοληθεί κυρίως με την πρωινή ζώνη. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Ήταν πολύ αυθόρμητη η απόφαση… Βέβαια δεν είχα σκεφτεί πόσες φορές θα μπάινω στο αεροπλάνο (γέλια).

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ταξιδιών που κάνω ανά εβδομάδα, αλλά το σίγουρο είναι ότι είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι! Το λιγότερο που πηγαίνω είναι μια φορά την εβδομάδα και δεν υπάρχουν βραδινές πτήσεις οπότε μένω κιόλας! Έχω μάθει να φτιάχνω τη βαλίτσα μου πιο σωστά, ξέρω διάφορα tips να σου πω! (διάβασε παρακάτω τα tips που μας δίνει η Έλενα για ένα ευκολότερο ταξίδι!) Γενικά τα ταξίδια μ’ αρέσουν πολύ αλλά βαριέμαι την προετοιμασία! Παλιά μου έπαιρνε αρκετή ώρα να φτιάξω την βαλίτσα όμως τώρα την ξεπετάω στο μισάωρο!”

Το ενδεχόμενο να ζήσει και να δουλέψει μόνιμα στο εξωτερικό
“Αν με ρωτούσες πριν από κάποια χρόνια θα έλεγα όχι και πως δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν θα μπορούσα καν να το φανταστώ! Σήμερα που με ρωτάς θα έλεγα ναι και είναι κάτι που θα μου άρεσε και πολύ! Μ’ αρέσεουν πολύ τα ταξίδια και θα μου άρεσε πολύ να ζήσω σε μια χώρα που δεν έχω ζησει. Σίγουρα κάπου που να υπάρχει ασφάλεια γιατί είμαι και λίγο φοβιτσιάρα! H Ιταλία είναι όνειρο αλλά δεν ξέρω ιταλικά (γελια) Βέβαια είμαι διατεθειμένη να μάθω. Αυτό συμβουλεύω και στην αδερφή μου. Αν μπορέσει να φύγει για ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Σου ανοίγει τους ορίζοντες. Δεν είναι και λίγοι που έχουν επιλέξει το εξωτερικό γιατί έχουμε και την κρίση στη χώρα μας…


φωτό: Down Town Κύπρου

Υπάρχει κάποια πρόταση που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό πέρα από το show της Κύπρου
“Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Προτιμώ τις πράξεις! Ό,τι συζητάω δεν έχει σημασία, αλλά αυτά που θα γίνουν! “

Πώς είναι στην προσωπική της ζωή και στην καθημερινότητά της
“Μ’ έχει πιάσει μια απέραντη αισιοδοξία που δεν ξέρω από πού πηγάζει! Τι να πω… Είμαι πολύ χαρούμενη, ελπίζω να μη μου αλλάξει η διάθεση (γιατί είναι και λίγο “ασανσέρ”)!”



Το καθημερινό στυλ της και οι προτιμήσεις της στη μόδα

“Στην τηλεόραση πάντα έχουμε τους ενδυματολόγους… Τώρα καθημερινά, πολλοί είναι αυτοί που έχουμε κάποιες εταιρείες ρούχων που συνεργαζόμαστε… Έτσι κι εγώ! Δεν μπορώ να πω ότι κάθε φορά που βγαίνω ή πάω κάπου, έχω κι ένα ολόκληρο επιτελείο μαζί…”

Το βράδυ της Πέμπτης για παράδειγμα σε είδαμε με δυο διαφορετικά ντυσίματα στις δύο εξόδους σου… “Το ένα το διάλεξα από την εταιρεία που είχε τα εγκαίνια της και το άλλο φόρεμα το διάλεξα μαζί με τη φίλη μου τη Σοφία Δριστέλα. Μ’ αρέσει και πολύ που φέτος είναι στη μόδα τα στενά midi. Το κόκκινο μάλιστα το αγαπώ, όπως και το μπλε αλλά δυσκολεύομαι να βρω φορέματα σε αυτό το χρώμα! Τα φωτεινά χρώματα νομίζω ότι δίνουν λάμψη! Βοηθάνε…

Βέβαια υπάρχουν κι εποχές που θέλω να ντύνομαι στα μαύρα, γιατί είναι το εύκολο χρώμα και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Γενικά δεν έχω την πολυτέλεια όμως να έχω ενδυματολόγο για κάθε μου εμφάνιση! Γενικά διαβάζω και περιοδικά μόδας και πολλά τα καταφέρνω μόνη μου. Από τη μία πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθούμε τη μόδα αλλά πρέπει να κρατάμε και τη δική μας προσωπικότητα ταυτόχρονα. Καλό είναι να τα συνδυάζουμε!”



Τα αξεσουάρ τα αγαπάς;
“Μου αρέσουν τα δαχτυλίδια αλλά μπορεί να βάλω βραχιόλια και κολιέ. Γενικά είμαι του minimal όμως. Αν βάλω κάποιο μεγάλο κολιέ για παράδειγμα θα ‘ναι μοντέρνο και δεν θα φορέσω μαζί κάτι άλλο. Προτιμώ αρκετά και τα κοσμήματα της σχεδιάστριας Σοφίας Δριστέλα γιατί μπορώ να τα φοράω όλη μέρα – από το πρωί ως το βράδυ – κι επειδή είναι σε προσιτές τιμές! Σε αυτές τις εποχές είναι κάτι σημαντικό. Με δυο βραχιόλια κάνεις αμέσως το σύνολό σου να φαίνεται και πιο περιποιημένο. Τελευταία έχω κολλήσει με ένα βραχίολι της που είναι με δέρμα κι έχει από πάνω ένα σταυρό. Είναι το αγαπημένο μου.”

Και το χρηστικό κομμάτι της συνέντευξης: Τips από την Έλενα για ένα πιο εύκολο αεροπορικό ταξίδι!

Read More

And More