Σ. Ρόκκος στο TLIFE: Η συνάντηση με την Ν. Θεοδωρίδου, το άγχος για το μέλλον και ο «πόλεμος» της μαρκίζας!

Αυθόρμητος, ειλικρινής και με μια αμεσότητα που σε εντυπωσιάζει, ο Στέλιος Ρόκκος αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως δεν τον νοιάζει ο «πόλεμος» της μαρκίζας, αλλά οι καλές συνεργασίες.
Φέτος τον συναντάμε στο Κέντρο Αθηνών με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Κώστα Μαρτάκη και την Θωμαή Απέργη και είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα άκρως ανανεωμένο πρόγραμμα που θα μας κάνει σίγουρα να ερωτευτούμε.
Έχοντας κυκλοφορήσει και το νέο του τραγούδι «Θύμισέ μου», αλλά και με πολλές αγαπημένες επιτυχίες του ο Στέλιος Ρόκκος ανεβαίνει στη σκηνή, πιάνει από το χέρι την Νατάσα Θεοδωρίδου (με την οποία εξομολογείται ότι θα έκανε άνετα παρέα) και κάνει το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Φέτος σας συναντάμε στο Κέντρο Αθηνών με την Νατάσα Θεοδωρίδου.
Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν τη συνεργασία γιατί για μια ακόμη φορά συναντιέμαι με ένα πολύ σημαντικό άτομο της ελληνικής δισκογραφίας. Η Νατάσα είναι από τις λίγες λαϊκές κλασάτες τραγουδίστριες, που θες και για παρέα. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και γενναιοδωρία και όποιος έρθει να μας δει θα περάσει καλά και θα δει αυτήν την καλή χημεία και στην πίστα. Δεν υπάρχουν σε εμάς τα θέματα της μαρκίζας και αυτή η καλή ενέργεια που υπάρχει ανάμεσα μας κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει.
Στο πρόγραμμά σας εντάσσονται πολλά ερωτικά τραγούδια. Τι να περιμένει όμως κάποιος όταν έρχεται να σας δει; Να περιμένουμε να κλάψουμε, να πονέσουμε, να ερωτευτούμε;
Η αλήθεια είναι πως πολλά από τα τραγούδια μας είναι αυτό που λέμε «καθαρόαιμα» ερωτικά τραγούδια. Και πρέπει να πω ότι είναι μερικά στιγμιότυπα με την Νατάσα Θεοδωρίδου που είναι άκρως απαγορευτικά αν έχεις χωρίσει. Υπάρχουν όμως και πολλές αισιόδοξες στιγμές και τραγούδια έξω καρδιά. Τα έχει όλα αυτό το πρόγραμμα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και συμμετέχω σε αυτό.
Τι διαφορετικό θα δούμε από εσάς στην πίστα. Πέρσι με τον Αντώνη Ρέμο είχαμε δει ένα πιο παρεΐστικο κλίμα.
Και φέτος θα έχει πολλές εκπλήξεις στη σκηνή. Και πέρσι με τον Αντώνη είχαμε περάσει όμορφα. Ήταν αυτό που έβλεπες δυο φιλαράκια μαζί να τραγουδούν. Έπαιξε τότε ρόλο και ο χώρος και η παραγωγή, αλλά αυτό που έμεινε στο κοινό ήταν οι δυο φίλοι που τραγουδούσαν μαζί.
Υπάρχει άγχος για τη νέα χρονιά;
Τεράστιο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλους. Εμείς όμως δεν ξέρουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, από το να τραγουδάμε και να διασκεδάζουμε τον κόσμο. Προσπαθούμε λοιπόν, να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο που αξίζει, γιατί για τον κόσμο αξίζει και το περισσευούμενο 10ευρο που θα έρθει να μας δώσει. Γι’ αυτό έχουν μείνει και λίγοι που πηγαίνουν καλά, γιατί πια σκέφτεσαι πολύ που θα πας.

Υπάρχει προσαρμογή στις τιμές;
Αυτό εννοείται. Έχουν πέσει όλων οι τιμές. Η παραγωγή σε εμάς είναι μεγάλη, αλλά μπορούν να έρθουν όλοι. Μπορεί να έρθεις με πολύ λίγα αλλά και με περισσότερα χρήματα. Είναι λογικό όσο πιο μπροστά θέλεις να καθίσεις τόσο πιο ακριβά είναι, αλλά εδώ είναι και τέτοια η δομή του χώρου που και τέταρτο τραπέζι να κάτσεις, είναι σαν να είσαι μπροστά.
Τώρα εσάς σε τι περίοδο σας βρίσκουμε;
Είμαι σε πολύ τρελή φάση. Δημιουργικά είμαι όμως πολύ αισιόδοξος γιατί μετά από τόση δουλειά βλέπω ότι αυτό που έχει στηθεί εδώ πέρα αξίζει πολύ. Πρέπει να σε «ψήσει» και εσένα αυτό που κάνεις για να έχει καλό αποτέλεσμα και αυτό το ξέρω καλά στη δουλειά μου.

Τι άλλο περιμένουμε από εσάς αυτήν την περίοδο.
Αυτές τις μέρες βγήκε το νέο μου τραγούδι «Θύμισέ μου» σε στίχους Θάνου Παπανικολάου και μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και πιστεύω ότι θα κάνει αίσθηση γιατί είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι.

Read More

And More