To διαμέρισμα της Miranda Kerr στη Νέα Υόρκη!


Miranda Kerr! Μοντέλο της Victoria Secret, παντρεμένη με τον Orlando Bloom και μητέρα. Επιτυχημένη, με τέλειο σώμα και πάρα πολύ όμορφη. Τελικά, μερικές γυναίκες τα έχουν όλα!


To όμορφο μοντέλο λοιπόν αφού μετακόμισε με τον σύντροφό της αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Κι εμείς αρπάξαμε την ευκαιρία να το δούμε…


Σε πρώτη ανάγνωση ο χώρος διακρίνεται για το ωραίο γούστο! Κυριαρχεί το λευκό που πάντα δίνει φινέτσα και συμπληρώνεται από μαύρο και καφέ σκούρο. Μερικές έθνικ πινελιές, λίγα μπαρόκ στοιχεία, λίγο παστέλ σε ένα πραγματικά αρμονικό αποτέλεσμα. Το μυστικό βρίσκεται στο ότι δεν είναι παραφορτωμένος ο χώρος με πολλά αντικείμενα, αλλά και φυσικά στο λευκό που αποτελεί τη βάση.


Ένα σύγχρονο, πολύ μοντέρνο και minimal μπάνιο που γειτονεύει με το living room…


Kαι η κρεβατοκάμαρα σε new baroque style. Το λευκο δένει με σκούρες γήινες αποχρώσεις σε ένα πολύ elegant αποτέλεσμα. Απαραίτητη πινελιά ο περίτεχνος καθρέφτης πάνω από το κρεβάτι.


Η άλλη πλευρά του μπάνιου. Kι όπως βλέπεις, βρίσκεται στο κέντρο του διαμερίσματος. To απόλυτο μαύρο σε αυστηρή αντίθεση με το ξύλινο λευκό πάτωμα. Και λίγο ροζ στο χαλάκι για να γλυκάνει ο χώρος… Very modern!


Το μπάνιο σε minimal ύφος με μαύρες ψηφίδες και λίγο πορτοκαλί… Τhe absolut urban style!

Read More

And More