To σπίτι του Wayne Rooney!

Wayne Rooney. Μπορεί να μην σου λέει τίποτα το όνομά του. Κι αυτό γιατί είναι ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας Manchester United.

Ως γυναίκες, το ποδόσφαιρο δεν είναι μέσα στα ενδιαφέροντά μας. Οι αθλητές όμως και μάλιστα τόσο μεγάλων ομάδων όπως η Μάντσεστερ είναι τόσο ακριβοπληρωμένοι, τα ποσά που ακούγονται στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι τόσο μεγάλα που μας κίνησαν την περιέργεια να δούμε το σπίτι του. Το κόστος του ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια δολάρια.


Η εντυπωσιακή έπαυλη των πέντε εκατομμυρίων!


Η πισίνα, το τιρκουάζ σύμβολο της επιτυχίας. Εξωτερικά, όπως θα παρατήρησες κυριαρχούν οι πολύ ανοιχτοί τόνοι και οι καμπύλες.


Στις ίδιες αποχρώσεις κινείται και το εσωτερικό του σπιτιού. Συμπληρώνουν κάποια στοιχεία σε μαύρο δημιουργώντας μια πολύ chic αντίθεση. Ελάχιστες παστέλ και χρυσές πινελιές σε ένα αρμονικό και πολύ luxurious αποτέλεσμα.


Οι καμάρες που είδαμε εξωτερικά είναι ένα στοιχείο που χρησιμοποιείται και εσωτερικά. Η τραπεζαρία σε κλασικό στιλ με το έντονο χρώμα στις καρέκλες να ξεχωρίζει.


Οι ανοιχτοί τόνοι δημιουργούν πάντα πολύ κομψούς χώρους. Γεωμετρικά σχέδια προσδίδουν την αυστηρότητα που πολλές φορές αγαπά η πολυτέλεια.
Μια ενδιαφέρουσα διακοσμητική κίνηση είναι αυτή που θα παρατήρησες ήδη. Η μία πολυθρόνα ακολουθεί την χρωματική παλέτα των γήινων τόνων του υπόλοιπου καθιστικού, αλλά είναι εντελώς διαφορετική. Δύο μαξιλάρια από το ίδιο ύφασμα στον καναπέ δημιουργούν ένα πολύ μοντέρνο και ξεχωριστό αποτέλεσμα.


Ένα επιβλητικό κρεβάτι με σκαλιστές λεπτομέρειες πρωταγωνιστεί σε έναν χώρο όπου κυριαρχούν οι ανοιχτές παστέλ αποχρώσεις και διατηρείται η ισορροπία χωρίς να “βαραίνει” ο χώρος.

Read More

And More