Στο σπίτι της Ellen DeGeneres στο Beverly Hills!

Η ηθοποιός και ισχυρή, τα τελευταία χρόνια, τηλεοπτική περσόνα των αμερικανικών talk shows άνοιξε το εντυπωσιακό σπίτι που διαθέτει με τη σύζυγό της Portia de Rossi στο Beverly Hills!

Η έπαυλη σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Buff & Hensman και διακοσμήθηκε από την Melinda Ritz. Η DeGeneres έχει εκφράσει βέβαια την επιθυμία να την πουλήσει, γεγονός που μάλλον φάινεται ότι κατάφερε αφού ο παρουσιαστής του American Idol, Ryan Seacrest ενδιαφέρεται σοβαρότατα να την αγοράσει.


Η DeGeneres δημιούργησε ένα μοναδικό εξωτερικό περιβάλλον με λίμνη και φυτά για να “ντύσει” την έπαυλη.


Το καθιστικό αποτελεί συνέχεια της κουζίνας. Δεσπόζει ένα γαλλικό τραπέζι του 18ου αιώνα που συνδυάζεται με δύο vintage καρέκλες Gerald Summers. Ο μεγάλος πίνακας που κοσμεί τον τοίχο είναι ένα έργο του Andy Warhol και Jean-Michel Basquiat, ενώ το μικρό τραπεζάκι είναι βελγική αντίκα του 19ου αιώνα.


Το κυρίως σαλόνι είναι διακοσμημένο με καναπέδες και τραπεζάκι από την Kathleen Clements Design και συνδυάζεται με δύο μπερζέρες Louis XVI, ενώ το ριχτάρι του καναπέ είναι Hermès. Το σαλόνι κοσμούν έργα του Mark Grotjahn όπως ο πίνακας στα αριστερά του τζακιού και ένα γλυπτό της Ruth Asawa στα δεξιά.


Μια μικρή βιβλιοθήκη καταλαμβάνει μια γωνιά του σαλονιού που συνδυάζεται με μια vintage σκάλα και μία μάσκα από την προσωπική συλλογή African art της DeGeneres. Το σκαμνάκι είναι Clarke & Reilly, το τραπέζι είναι του 18ου αιώνα από τον Axel Vervoordt και η vintage λάμπα είναι σχέδιο του Jean Prouvé. Το σπίτι διαθέτει και δωμάτιο-βιβλιοθήκη σε σχήμα ροτόντας (δεξιά), με δάπεδο καλυμένο από δέρμα και ένα αγγλικό τραπέζι με μάρμαρο του 19ου αιώνα τοποθετημένο κάτω από φεγγίτη.


Χαρακτηριστικό της κουζίνας είναι μια κατασκευή από γυαλί, ειδική απαίτηση της DeGeneres για να αποθηκεύονται τα πιατικά. Τα χαλάκια είναι αντίκες ενώ το πάτωμα είναι διακοσμημένο με πλακάκια από την Κίνα. Η DeGeneres και η De Rossi πρόσθεσαν μια τζαμαρία (δεξιά) ως προέκταση της κουζίνας όπου κυριαρχεί μια τράπεζα του 19ου αιώνα με ψάθινες καρέκλες.


Η κύρια κρεβατοκάμαρα κοσμείται από ένα κρεβάτι, ειδική παραγγελία, με υφάσματα Great Plains και ένα γαλλικό ριχτάρι-αντίκα. Δίπλα από το κρεβάτι υπάρχει ένα κομοδίνο από την Τοσκάνη, του 17ου αιώνα από το κατάστημα Richard Shapiro Antiques.


Το χαρακτηριστικό του μπάνιου είναι οι elegant επιφάνειες από ξύλο καρυδιάς και το μαρμάρινο πάτωμα. Οι καθρέφτες είναι από την Ινδία, η κουνιστή καρέκλα είναι του Kevin Inkawhich και το μεταλλικό γλυπτό σε σχήμα γάτας είναι του Diego Giacometti. Η ντουζιέρα είναι στρατηγικά τοποθετημένη κάτω από φεγγίτη και το ντεκόρ ολοκληρώνεται με δύο αφρικανικά σκαμνάκια.


Η μαρμάρινη μπανιέρα βλέπει σε δικό της κήπο!


Το περίγραμμα της εντυπωσιακής πισίνας είναι φτιαγμένο από βραζιλιάνικο γρανίτη.

Read More

And More