Δες τον “παράδεισο” του Oscar de la Renta!

Ένα μοναδικό καταφύγιο δημιούργησε στη Δομινικανή Δημοκρατία ο σχεδιαστής Oscar de la Renta. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε μοναδικές γωνιές “παραδείσου” στον κήπο της έπαυλής του!

Έναν επίγειο παράδεισο θέλησε να δημιουργήσει ο σχεδιαστής των διασήμων Oscar de la Renta για εκείνον και τη σύζυγό του. Επέλεξε την εξωτική Δομινικανή Δημοκρατία και πραγματικά οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού αντανακλούν μικρά κομμάτια παραδείσου… στη γη!


Μια συστάδα από κοκοφοίνικες οδηγεί από την έπαυλη στον ωκεανό δημιουργώντας μοναδική σκιά αλλά και κάλυψη από τα ανεπιθύμητα βλέμματα!


Η αρχή και το τέλος: Η κατάφυτη είσοδος του σπιτιού, γεμάτη τροπικά φυτά και η θέα στον ωκεανό από το πίσω μπαλκόνι της έπαυλης δημιουργούν την αίσθηση ενός εξωτικού, προστατευμένου από τη βλάστηση καταφυγίου.


Το μοναδικό αυτό συντριβάνι-πηγή δημιουργήθηκε κατά παραγγελία του σχεδιαστή. Το τρεχούμενο νερό είναι πάντα ένα στοιχείο ηρεμίας!


Η “άγρια” πλευρά του κήπου του Oscar de la Renta δεν παύει να εντυπωσιάζει αφού μοιάζει με σκηνικό βγαλμένο από κάποιο western της Άγριας Δύσης!


“Ζωσμένο” στην άγρια βλάστηση είναι ακόμη και το παρεκκλήσι που δημιούργησε ο σχεδιαστής για τις προσωπικές στιγμές προσευχής και περισυλλογής.


Ένας γιγάντιος φίκος σκιάζει δύο ξύλινα παγκάκια, ιδανικά για μια ανάπαυλα σε ένα τροπικό τοπίο.

Read More

And More