Ο Armani υπογράφει το σπίτι του John Mayer!

Ταλαντούχος κι αμφιλεγόμενος, έγινε γνωστός για τη μουσική του αλλά και για τις σχέσεις του με διάσημες σταρ, όπως η Jennifer Aniston. Ο John Mayer άφησε το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη στα χέρια του Armani και ιδού το αποτέλεσμα!


Ένα πορτραίτο του Τζίμι Χέντριξ δεσπόζει στο χολ παρέα με έναν φίκο. Απλές και λιτές επιλογές από την Armani Casa για το σπίτι ενός διάσημου εργένη!


Στις αποχρώσεις του γκρι και του άσπρου με τα φυτά να δεσπόζουν κινείται το σαλόνι, ενώ η ηλεκτρική κιθάρα υποδηλώνει ότι αυτό είναι σπίτι ενός μουσικού!


Σε σκούρα, λιτή γραμμή του καφέ κινείται η τραπεζαρία με λευκά ντουλάπια να την περιβάλλουν ενώ το κεραμιδί φωτιστικό δίνει χρώμα.


Συνεχόμενη με την τραπεζαρία, η κουζίνα διαθέτει πάσο με καρέκλες και φυσικά ξύλινα έπιπλα. Η εσπρεσιέρα είναι απαραίτητο αξεσουάρ για τον Mayer, για να προσφέρει στις διάσημες καλεσμένες του καφέ!


Ποιαν έχει φιλοξενήσει αυτή η κρεβατοκάμαρα με το υπέρδιπλο κρεβάτι; Τη Jennifer Aniston ή τη Jessica Simpson; Σε σκούρα χρώματα αλλά στους τόνους του μπλε η κρεβατοκάμαρα του Mayer που φαίνεται να προτιμά τα σκοτεινά χρώματα, που είναι ασορτί με την προσωπικότητά του!


Ο μόνος χώρος που επικρατεί δημιουργική ακαταστασία είναι το γραφείο του, όπου δεσπόζουν οι κιθάρες, τα τετράδια και φυσικά οι πλατινένιοι δίσκοι του στον τοίχο!


Εξίσου λιτό κι απέριτο το μπάνιο του, με μια ντουζιέρα αλλά μοναδική θέα στη Νέα Υόρκη!

Read More

And More