Δες το πολυτελές συγκρότημα που διακόσμησε ο Lenny Kravitz!

Τον γνωρίζουμε σαν μουσικό, όμως από το 2003 δραστηριοποιείται στο χώρο του εσωτερικού design με δική του εταιρεία που φέρει το όνομά του. Ο Lenny Kravitz φαίνεται πως τελικά δεν είναι μόνο ταλαντούχος τραγουδιστής και μουσικός. Καταπιάνεται και με άλλες τέχνες όπου διαπρέπει με επιτυχία. Δες το τελευταίο διακοσμητικό project του στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Paramount Bay πάνω στην παραλία του Μαϊάμι! Το project περιελάμβανε το σχεδιασμό και διακόσμηση των εξωτερικών χώρων, του λόμπι και του ημιορόφου του κτιρίου, δηλαδή των κοινόχρηστων χώρων του συγκροτήματος.


Στον ημιόροφο του 47όροφου κτιρίου ο Kravitz σχεδιάσε έναν χώρο δημιουργίας και παιχνιδιού για τα παιδιά όπου μπορούν να καταπιαστούν με χειροτεχνίες και ζωγραφιές!


“Το όραμά μου ήταν να αναμείξω τη φυσική ομορφιά και ενέργεια που έχει το Μαϊάμι με την πρακτικότητα” δήλωσε ο Kravitz θέλοντας να εξηγήσει την έμπνευσή του. Τεράστιοι μαρμάρινοι τοίχοι και επιφάνειες με μέταλλο όντως εκπέμπουν τον δυναμισμό μιας πόλης όπως το Μαϊάμι.


Μια τεράστια σκάλα από γυαλί, ξύλο και μάρμαρο οδηγεί στο λόμπι ενώ ο τεράστιος πολυέλαιος δίνει την απαραίτητη αίγλη που χρειάζεται ένας χώρος όπως η είσοδος ενός πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών!


Το έξω μέσα προσπάθησε να φέρει ο Kravitz σε έναν άλλο χώρο του λόμπι αφού χρησιμοποίησε φυτά που ευδοκιμούν στην περιοχή για να ντύσει το σαλόνι χρησιμοποιώντας παράλληλα έπιπλα από μπαμπού και δέρμα.


Η πισίνα του συγκροτήματος έχει κάθε πολυτέλεια όπως οθόνη για ταινίες αλλά και καμπάνες για τους ενοίκους πέρα από την εξαιρετική της θέα.

Read More

And More