“Γκριζάρισε” το σπίτι σου. Είναι της μόδας!

Είναι το γκρίζο το νέο μαύρο; Μπορεί ναι μπορεί όχι, το ζήτημα είναι πως το γκρι είναι ένα χρώμα που με τους κατάλληλους συνδυασμούς είναι ξεκούραστο και πολύ μοντέρνο! Από τους πιο απαλούς τόνους του, την πρόσμιξη καφέ και γκρι, μέχρι το σκούρο γκρι που ασημίζει δες μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες και εμπνεύσου για να “γκριζάρεις” το σπίτι σου!


Οι απαλοί τόνοι του γκρίζου σε συνδυασμό με το μπεζ και το λευκό δημιουργούν μια ξεκούραστη ατμόσφαιρα και δεν “βαραίνουν” το χώρο. Για περισσότερη “δράση” σπάσε την κυριαρχία με λουλούδια σε κίτρινο ή μια φρουτιέρα με έντονα χρώματα.


Γκρι στην κρεβατοκάμαρα; Και όμως, αυτό το χρώμα μπορεί να κάνει την κρεβατοκάμαρά σου το πιο ειρηνικό μέρος επί γης! Σε συνδυασμό με σκούρα καφέ έπιπλα και έναν χρυσαφί καθρέφτη είσαι μέσα στη μόδα!


Απαλό γκρι με λευκά καλύματα και floral κουρτίνες συνθέτουν μια ιδανική κρεβατοκάμαρα (αριστερά). Το γκρι είναι μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα τάση για το μπάνιο σου, αφού συνδυάζεται με τα λευκά είδη υγιεινής και είναι ξεκούραστο.

2012-09-23 00:33:00
Αυτό το σκούρο γκρι-ασημί μπάνιο είναι η επιτομή της μόδας στη Νέα Υόρκη. Παράτολμο ίσως, αλλά πολύ ενδιαφέρον!


Αυτό το σαλόνι έχει καταφέρει να συνδυάσει το μοντέρνο με το κλασικό χάρη στην επιλογή του γκρίζου, που δίνει σοβαρότητα στο χώρο, αλλά έχει συνδυαστεί με κόκκινα έπιπλα και αξεσουάρ που του δίνουν ύφος!

Read More

And More