Ντουλάπια μπάνιου: 10 υπέροχες ιδέες!

Ετοιμάζεσαι να ανανεώσεις το μπάνιο σου; Αναζητάς ιδέες για τα ντουλάπια του; Δες τις 10 καλύτερες ιδέες και αναζήτησέ τες στην αγορά!

1. Vintage look

Το vintage look είναι μια υπέροχη λύση για το μπάνιο σου. Ντουλάπια που φαίνονται φθαρμένα ενώ δεν είναι δένουν με τον καγκελωτό νιπτήρα. Το ντουλάπι είναι εντοιχισμένο και ο καθρέφτης είναι ενσωματωμένος στο φύλλο του ντουλαπιού. Οι νιπτήρες είναι εξαιρετικά μοντέρνοι και δένουν άψογα με το vintage στιλ γιατί θυμίζουν τις παλιές λεκάνες για το πλύσιμο του προσώπου!

2. Εντοιχισμένα

Τα εντοιχισμένα ντουλάπια αποτελούν ιδανική λύση για εξοικονόμηση χώρου. Μπορείτε να τα κάνετε μία ή δύο σειρές ή να τα κάνετε ακόμη και έξω από το μπάνιο σας, στο διάδρομο που πάει προς το μπάνιο εάν έχετε αυτή τη δυνατότητα κατασκευαστικά. Οι επιλογές για τα πορτάκια είναι άπειρες!

3. Κινητό ντουλάπι με πόδια

Για ένα μπάνιο με περιορισμένο χώρο το ντουλάπι είναι ενιαίο με το νιπτήρα, αφού ουσιαστικά τον στηρίζει. Το ντουλάπι του νιπτήρα δεν χρειάζεται να είναι ούτε μουντό ούτε χωρίς προσωπικότητα αφού τα σχέδια στα φύλλα του ντουλαπιού θα κάνουν τη διαφορά!

4. Ντουλάπι Χ

Τι θα έλεγες για ένα ντουλάπι που αντί να έχει οριζόντια έχει χιαστί τα ράφια και μάλιστα ανοιχτά; Οι πετσέτες, τα ρολά του χαρτιού και ό,τι άλλο θέλεις τοποθετείται με στιλ που θυμίζει ξενοδοχείο ενώ συμπληρωματικά μπορείς να βάλεις και δύο πλαινά ντουλάπια για όσα θέλεις να κρατήσεις… κρυφά!

5. Παραδοσιακό ντουλάπι

Για σένα που λατρεύεις την παράδοση και την αρχοντιά αυτή η σύνθεση είναι ό,τι ζητάς! Ντουλάπια και νιπτήρας σε μορφή ξύλινου σύνθετου σε παραδοσιακό ύφος, με σκαλιστά φύλλα στο κάτω ντουλάπι και έναν τεράστιο καθρέφτη. Λεπτομέρεια η χαρακτηριστική χάλκινη βρύση!

6. Καθρέφτες παντού!

Αυτό είναι μια πρόταση-πρόκληση αφού θα πρέπει να έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να αντέχεις να βλέπεις το είδωλό σου παντού, σε κάθε επιφάνεια των ντουλαπιών σου! Διακοσμητικά πάντως, οι καθρέφτες δίνουν περισσότερο φως και την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος χάρη στις αντανακλάσσεις των καθρεφτών!

7. Λιτά και μοντέρνα

Αυτή η σύνθεση των ντουλαπιών σε συνδυασμό με τη μαρμάρινη γούρνα είναι μια εξαιρετική, λιτή, όσο και μοντέρνα πρόταση. Τα δύο πλαϊνά ντουλάπια είναι οριζόντια αντί για κάθετα ενώ τα χαρακτηριστικά χερούλια-κρίκοι είναι υπέροχη επιλογή!

8. Ντουλάπια στον αέρα!

Αυτή είναι μια πρόταση που επίσης δίνει την ψευδαίσθηση ότι κερδίζεται χώρος στο μπάνιο. Τα ντουλάπια είναι ουσιαστικά εντοιχισμένα χωρίς να πατούν στο δάπεδο. Κατά τα άλλα είναι απλά και μοντέρνα, χωρίς φανταχτερες λεπτομέρειες.

9. Πρακτικές λύσεις!

Δύο κάθετα έπιπλα, ίδια και συμμαζεμένα από άποψη διαστάσεων, που αφαιρούνται όταν παλιώσον ή δεν σου αρέσουν μπορούν να φιλοξενήσουν τα πράγματά σου στο μπάνιο εάν δεν διαθέτει ήδη ντουλάπια.

10. Όλα στο φως!

Για σένα που σου δεν σου αρέσουν οι πόρτες, τα πορτάκια είσαι πνεύμα ελεύθερο αυτό το στιλ ντουλαπιών είναι στο στοιχείο σου. Τα ράφια είναι ανοιχτά, το ίδιο και κάτω από το νιπτήρα. Έτσι εξοικονομείς χώρο και ενδεχομένως και χρήμα από τα φύλλα των ντουλαπιών!

Read More

And More