Ιδέες για το τέλειο μπαρ στο σπίτι σου!

Πάρτι, βραδιές με φίλους, movie nights ακόμη και ανάγκες όπως μια σοβαρή συζήτηση ή δουλειά στο σπίτι έχουν έναν κοινό παρονομαστή: χαλάρωση με ένα ποτό από το μπαράκι του σπιτιού σου! Είτε ως έπιπλο είτε ως ένας χώρος όπου φιλοξενεί μπουκάλια και εργαλεία, ανακάλυψε τις διακοσμητικές ιδέες για το μπαράκι που θα κάνουν τη διαφορά.


Αυτό το μπαρ είναι η χαρά της δημιουργικότητας αφού θυμίζει έντονα καλοκαιρινές στιγμές. Ο συνδυασμός πλεξιγκλας, μετάλλου και ξύλου συνθέτουν ένα μπαράκι που κάνει εντύπωση ως μια έντονη γωνιά, η οποία δεν θα περάσει απαρατήρητη.


Μπαράκι-βιβλιοθήκη; Γιατί όχι; Μια βιβλιοθήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αυτόν τον σκοπό και να φιλοξενήσει μπουκάλια και ποτήρια πολύ αποτελεσματικά!


Δεν θέλεις να κάνεις το μπαράκι αυτόνομο έπιπλο ή να του δώσεις πολύ χώρο; Ένας δίσκος πάνω στο μπουφέ ή σε μια κονσόλα μπορεί να φιλοξενήσει μερικά μπουκάλια ποτών που μπορείς να σερβίρεις ανά πάσα στιγμή.


Αντί για δίσκο μπορείς να τοποθετήσεις τα μπουκάλια και τα εργαλεία σου σε ένα πλατύ ψάθινο καλάθι δίνοντας έτσι ακόμη πιο νησιώτικο στιλ στο μπαράκι σου!


Για σένα που δεν θέλεις να είναι έκθετα τα ποτά σου, ένα ντουλάπι μπορεί να γίνει μπαρ. Με άλλα λόγια βάλε τα ποτά σου στο ντουλάπι με τα ποτήρια σου, είτε αυτό είναι στην κουζίνα είτε στο σαλόνι.


Το κλασικό μπαράκι είναι ξύλινο, με μερικές vintage πινελιές από έναν παλιό δίσκο ή τα κρυστάλλινα ποτήρια της μαμάς, έχει ράφια και μια ποικιλία ποτών που λειτουργούν ως διακοσμητικά στοιχεία.

Read More

And More