8 μοναδικοί συνδυασμοί για να βάψεις τον τοίχο σου!

Σου παρουσιάζουμε 8 μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων που προτείνονται από τους διακοσμητές του εξωτερικού για να διαλέξεις!

/
Κόκκινο με κόκκινο: πρόκειται για έναν συνδυασμό δύο αποχρώσεων κόκκινου, ενός ανοιχτού και ενός με στοιχεία καφέ. Το σκουρότερο κόκκινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα τελειώματα των τοίχων για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο ανοιχτό κόκκινο.

/
Μπλε-πράσινο: Ένας συνδυασμός “ξεπλυμένου” μπλε και απαλού πράσινου δίνουν μια αίσθηση ότι βρίσκεσαι κάπου στον ωκεανό όταν συνδυαστούν. Πολύ ωραία επιλογή για κουζίνα ή και μπάνιο.

/

Γκρι-λεβάντα: Το γκρι είναι σίγουρα ένα χρώμα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Αν όμως το θεωρείς ψυχρό “σπάσε” την ψυχρότητα με ένα πολύ απαλό χρώμα της λεβάντας (το μωβ ίσα που να ξεχωρίζει) για να ζεστάνεις το χώρο.
/

Μπλε σε μπλε: Ιδανικό για διχρωμία στο μπάνιο. Ένα γαλάζιο με ένα παλ γαλάζιο δημιουργούν μια ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα.
/

Μπλε-γκρι: Αυτή η πρασινωπή απόχρωση του μπλε και το καφετίζον γκρι είναι ιδανικός συνδυαμός για ένα γήινο μπάνιο ή ένα ήρεμο χωλ.

/
Γκρι-σοκολατί: Ένας απρόσμενος συνδυασμός, αυτό το μπλεδίζον γκρι με το σοκολατί καφέ δημιουργούν έναν σχεδόν βικτωριανό συνδυασμό ιδανικό για ένα κλασικό σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο ή ένα γραφείο.

/

Μελιτζανί-λαδί: Τολμηρός συνδυασμός, ίσως αρκετά σκούρος, ταιριάζει σε γραφείο ή βιβλιοθήκη ή και για σαλόνι.

/

Πράσινο-καφέ: ο πιο γήινος και φυσικός συνδυασμός στις παλ αποχρώσεις τους, χαρίζει ηρεμία και μια νότα φύσης στο σπίτι!

Read More

And More