5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο σπίτι σου αυτόν τον μήνα!

Ιανουάριος: ο πρώτος μήνας του χρόνου και ιδανικός για νέες αρχές, ξεκαθαρίσματα και τακτοποιήσεις ακόμα και στο σπίτι σου! Μιας και ξεστόλισες ή θα το κάνεις άμεσα, καλό ειναι να έχεις υπόψη σου και 5 βασικά πράγματα να κάνεις αυτό το μήνα για να οργανώσεις σωστά το σπίτι σου! Δες ποια είναι αυτά και… καλή χρονιά!

Κουζίνα


Ακόνισε τα μαχαίρια σου, ξεκαθάρισε τα μπαχαρικά σου, πέτα σπασμένα ή ραγισμένα ποτήρια και πιάτια, ξεκαθάρισε τις κατσαρόλες σου και κάνε μια λίστα με όσα χρειάζεσαι!

Ντουλάπα


Αγόρασε καινούργιες κρεμάστρες, κατά προτίμηση υφασμάτινες ή ξύλινες και φυσικά ξεσκαρτάρισε άχρηστα ρούχα και φθαρμένα. Βάλε λεβάντα στα μάλλινα και αρωματικές μπαλίτσες στα συρτάρια σου!

Μπάνιο


Ξεκαθάρισε το ντουλαπάκι και τα συρτάρια του μπάνιου σου: πέτα ληγμένα φάρμακα και καλλυντικά, βάλτα σε τάξη και κόλλησε post-it που θα σου υπνεθυμίζουν την beauty routine που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα!

Σαλόνι


Εκμεταλλεύσου τον καλό καιρό και τίναξε καλά τα χαλιά και πλύνε τα ριχτάρια του καναπέ.


Επίσης πλύνε τα καλύμματα των μαξιλαριών ή δώστα στο καθαριστήριο αν χρειάζονται στεγνό καθάρισμα ώστε να τα έχεις φρεσκαρισμένα.

Κρεβατοκάμαρα


Συμμάζεψε τα επιπλάκια δίπλα από το κρεβάτι σου ή και την τουαλέτα σου: άδειασε τα συρτάρια, βάλτα σε τάξη, πέτα τα άχρηστα. Βάλε καινούργια βιβλία για τη νέα χρονιά δίπλα στο κρεβάτι σου, αρωματικά κεριά και πράγματα που θα κάνουν τον ύπνο σου καλύτερο!

Read More

And More