Απίστευτα έξυπνα έπιπλα για σένα και τα κατοικίδιά σου!

Μπορεί η γάτα σου να ζει μέσα στο σύνθετο ή ο σκύλος σου πλάι στο κομοδίνο σου; Υπάρχουν έξυπνες καρέκλες για να κάθεστε μαζί; Αυτά τα έπιπλα θα σε ενθουσίασουν είτε έχεις κατοικίδιο είτε όχι χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό τους!


Είχες φανταστεί ποτέ ότι ένα απλό ντουλαπάκι σαλονιού θα έκρυβε όλον τον κόσμο μιας γάτας;; Και όμως, το Catteux από την Elips Design το έκανε πράξη!


Αυτή η ιδέα μας έρχεται από την πρωτοποριακή Ιαπωνία και λέγεται Cat Tunnel Sofa από τον Seungji Mun. Όπως βλέπεις είναι ένας κανονικός καναπές που ενσωματώνει έναν σωλήνα για παιχνίδι τόσο για τη γάτα σου όσο και για έναν μικρόσωμο σκύλο!


Αυτή την ιδέα θα λατρέψει κάθε γάτα αφού είναι γνωστό πόσο αγαπούν τη ζέστη! Αυτό το κρεβατάκι από μπαμπού είναι σχεδιασμένο για να προσαρτάται στο καλοριφέρ και το το σχεδίασε η Jolly Moggy.


Η Cat Crib σχεδίασε αυτήν την αιώρα που δένει στο κάτω μέρος κάθε πολυθρόνας ή καρέκλας με πόδια ώστε να ξεκουράζεται και να κουρνιάζει η γάτα χωρίς να μπλέκεται στα πόδια σου!


Και πάλι ο Ιάπωνας Seungji Mun σχεδίασε αυτόν τον καναπέ που διαθέτει ένα κομψό σκυλόσπιτο στο πλάι ώστε να κάθεσαι και εσύ και ο σκύλος σου αναπαυτικά!


Ο Paul Kweton σχεδιάσε αυτήν την κουνιστή καρέκλα με ενσωματωμένη υποδοχή που θα κάθεται ο σκύλος ή η γάτα και θα κουνιέστε μαζί!


Ένα υπερυψωμένο κρεβάτι για τη γάτα σου που μοιάζει με ράφι σχεδίασε ο Akemi Tanaka!


Αυτή η ιδέα μας έρχεται από την εταιρεία madshome και προτείνει το ένα κομοδίνο πλάι στο κρεβάτι σου να είναι σκυλόσπιτο με… μπαλκόνι για το σκυλάκι σου!


Οι γάτες λατρεύουν να τρυπώνουν παντού γι’ αυτό το τραπεζάκι του σαλονιού σου πρέπει να είναι έξυπνο! Τόσο έξυπνο που να κουρνιάζει εκεί και να είναι παράλληλα η ατραξιόν του σαλονιού! Από τον Koichi Futatsumata.

Read More

And More