Τι φοράει η Δέσποινα Βανδή στο video clip της;

Λίγο πριν τον μεγάλο ελληνικό τελικό της Eurovision που θα αναδείξει ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει τη χώρα φέτος και κάπου ανάμεσα στις προετοιμασίες της Δέσποινας Βανδή που θα παρουσιάσει τη βραδιά μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη αποφάσισα -με αφορμή αυτό το γεγονός- να δούμε άλλη μία ιδιαίτερη εμφάνιση της Δέσποινας. Αυτή του τελευταίου της video clip “Καταλαβαίνω”!

To στιλ της Δέσποινας είναι όλο βασισμένο σε ένα american country look που απέπνεε και η τοποθεσία του γυρίσματος. Είχε mix&match χαρακτήρα παίζοντας με vintage και used κομμάτια.

/

Οι μπότες είναι vintage από την Αμερική και το πολύχρωμο πλεκτό όπως και οι κάλτσες είναι vintage από την προσωπική συλλογή μου. Το μπουφάν με τα κρόσσια είναι Diesel Vintage, η σαλοπέτα Topshop και το κολάν παραλλαγής από την τελευταία συλλογή Zara. Το κολιέ Luna Nera.

To mongolian γιλέκο είναι vintage class Cavalli και είναι double face. Το συνδύασα με ένα hippie style γιλέκο που το έχω εδώ και 20 χρόνια!

/

O Steven επίσης στο ίδιο ύφος και στην ίδια λογική με ρούχα G star.

Τα t-shirt και της Δέσποινας αλλά και του Steve φέρουν την υπογραφή της Maria Patelis.

/
Φυσικά το μακιγιάζ φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννέτου. Το εντυπωσιακό φόρεμα είναι Celia Kritharioti.

/
Υψηλή αισθητική και κατακόκκινο όπως το πάθος. To εντυπωσιακό φόρεμα είναι Celia Kritharioti (όπως και αυτό που θα φοράει η Δέσποινα τη βραδιά του τελικού) -μια Ελληνίδα δημιουργός που προτιμούν και πολλές κυρίες του εξωτερικού για τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί.

Κάνε “κλικ” εδώ και δες το video clip… Σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη που συνεργάστηκε με τον Κώστα Αυγούλη!

And More