AVIATOR: 5+1 τρόποι για να φορέσεις τo ισχυρότερο τζάκετ

Τα aviator σακάκια με άρωμα από τις δεκαετίες του ’30 και του ’40 έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τάσεων λόγω του σέξι αέρα που αποπνέουν και φυσικά γιατί είναι ευκολοφόρετα και -φέτος- ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις!

Κάνε “κλικ” πάνω στις φωτογραφίες για να δεις που θα βρεις τα ρούχα και αξεσουάρ που σου άρεσαν…

Μην το φοβηθείς. Τα aviator έχουν casual προσωπικότητα αλλά μπορούν να πλαισιώσουν το μίνι φόρεμά σου για σέξι εμφανίσεις! Συνδύασε καφέ με γήινους τόνους και γούνα! Ανασήκωσε ελαφρά τα μανίκια και φόρεσε εντυπωσιακά bangles για μια έξτρα δόση glam.
EXTRA TIP: Συνδύασε πολλούς διαφορετικούς τόνους χρυσού για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φόρεσε τη φούστα σου με ένα loose τοπ και τις αγαπήμενες σου φλατ ή ψηλοτάκουνες μπότες. Φυσικά μην ξεχάσεις ένα εντυπωσιακό κολιέ για να δώσεις χαρακτήρα στο απλό σου T-shirt.
EXTRA TIP: Ένα έξυπνο τρικ για να κρύψεις κάποιες ατέλειες στο πάνω μέρος του σώματος είναι τα μακριά κολιέ με έντονα χρώματα.

Αν νιώθεις ότι έχεις τα σωματικά προσόντα της Charlize Theron τόλμησε να εκμεταλευτείς το τζιν σορτσάκι σου -που φέτος μπαίνει δυναμικά και στον Χειμώνα- συνδυάζοντάς το με μπότες και ένα καθημερινό τοπ! Με ένα φουλάρι μπορείς να δώσεις περισσότερο χρώμα αλλά και να κάνεις το look πιο cozy! Μην ξεχάσεις τα γάντια σου! Είναι το πλέον πολύτιμο αξεσουάρ για να αποκτήσεις rock attitude.
EXTRA TIP: Φόρεσε τις φλατ μπότες σου μέχρι το γόνατο με ψηλές κάλτσες που ξεπερνούν το γόνατο! Είναι πολύ σέξι χωρίς να είναι πρόστυχο.

Θέλεις κάτι άνετο, απλό και θηλυκό; Βάλε το πουκάμισό σου με ένα κολάν! Τα δύο αυτά κομμάτια σε βοηθούν να φτιάξεις μια καθημερινή, λιτή αλλά αρκετά σέξι εμφάνιση! Τόλμησε να παίξεις με τα αξεσουάρ! Μπορείς να φορέσεις σκούφο ή ό, τι άλλο θέλεις, όπως φουλάρια, γάντια, κολιέ, bangles…
EXTRA TIP: Εάν αποφασίσεις να φορέσεις σκουφάκι να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο να κάνει αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών σου! Οι καστανές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ζαχαρί, καφέ ή γκρι τόνους ενώ οι ξανθιές να κινηθούν σε πιο κλειστές αποχρώσεις.

Η μαρινιέρα (και παντός τύπου ρίγα) εξυπηρετεί κάθε γυναίκα, κάθε ώρα της ημέρας! Έχει τη μαγική λύση για να ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα casual, επίσημο, ημι-επίσημο… Στα plus καταχώρησε ότι χρειάζεται μόνο ένα τζιν ενώ το ύψος των τακουνιών είναι flexible! Ό, τι σε κάνει να νιώθεις άνετα: από φλατ (εάν πρέπει να πάρεις τα παιδιά από το σχολείο) μέχρι πολύ ψηλά (εάν πας για ποτό με τις φίλες), όλα παίζουν!
EXTRA TIP: Κάνε κλικ εδώ για να δεις ποιο τζιν σου ταιριάζει ανάλογα με το σωματότυπο σου.

Αναρωτιέσαι με τι πανωφόρι να συνδυάσεις το μαύρο φόρεμα σου; Το aviator έρχεται να προσγειωθεί ομαλά πάνω στο επίσημο φόρεμά σου! Έχεις αμφιβολίες για το συνδυασμό μαύρου με καφέ; Μην αγχώνεσαι! Είναι ιδιαίτερα κομψό και σωστό στιλιστικά! Η εποχή που δεν συνδυάζαμε μαύρο και καφέ στο ίδιο look έχει περάσει!
ΕXTRA TIP: Δώσε περισσότερο ύφος στο φόρεμα σου με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια! Προτίμησε τα σκουλαρίκια… καταρράκτης δηλαδή αυτά που πέφτουν πάνω στους ώμους! Δες τα πιο εντυπωσιακά της αγοράς κάνοντας κλικ εδώ!

Styling: Σοφία Σούζα
Φωτογράφος: Χρήστος Πρεντουλής
Μοντέλο: Άρτεμις Παπαδακού (WE Models)

Read More

And More