Βραβεία SAG! Ποια φόρεσε κοσμήματα αξίας 2 εκ. δολαρίων;

Τα βραβεία Screen Actors Guild ήταν ακόμα μια καλή ευκαιρία για να συναντήσει η μόδα τον κινηματογράφο και φυσικά για να σαρώσει σε πολλές κατηγορίες η ταινία Black Swan!

Η Natalie Portman έλαμψε μέσα σε μια λευκή τουαλέτα Azzaro σε εντελώς μίνιμαλ γραμμές! Η εγκυμοσύνη της και o τόσο επιτυχημένος της ρόλος φυσικά την βοηθούν να ακτινοβολεί σε κάθε εμφάνιση! Τα κοσμήματα Tiffany & Co αξίας 2 εκ. δολαρίων απλώς συνεπικουρούν προς την ίδια κατεύθυνση!
Η Nicole Kidman επιλέγει για άλλη μια φορά μαύρο και δαντέλα, αυτή τη φορά διαχειρός Nina Ricci.
Η ερώτηση για την Kim Kardashian δεν είναι “Τι φόρεσε;” αλλά “Τι κάνει κάθε φορά σε τόσα events αφού δεν είναι ηθοποιός;”. Παρόλα αυτά μπορώ να απαντήσω στην πρώτη ερώτηση. Φόρεσε Marchesa και συγκεκριμένα Resort 2011!

H Mila Kunis φοράει Alexander McQueen από την Resort του 2010… γιατί κόκκινο χαλί χωρίς McQueen δεν γίνεται!
Η Lea Michele φόρεσε το χρώμα και τον σχεδιαστή που φορέθηκαν περισσότερο στο κόκκινο χαλί των SAG. Έλαμψε με μια λευκή μεταλλιζέ τουαλέτα του Oscar de la Renta.
H Christina Hendricks διάλεξε το καλύτερο φόρεμα για να συνδυάσει με τα κόκκινα μαλλιά της αλλά το χειρότερο για να τονίσει τις καμπύλες της. Με υπογραφή L’Wren Scott.

Η January Jones είναι απλώς εκθαμβωτική με την Carolina Herrera τουαλέτα της αν και περίμενα να φορέσει Versace, μια και είναι το πρόσωπο (ή μάλλον το σώμα) της καμπάνιας για την άνοιξη του 2011.
Η Hillary Swank αριστεύει στα αρχαία ελληνικά σε ένα σχέδιο της αγαπημένης της Donatella Versace.
H Winona Ryder ντύνεται στα λευκά με Alberta Ferretti! H ερώτηση είναι ποιο κομμάτι της γαμήλιας τελετής σου θυμίζει; Την νύφη ή την τούρτα;

Read More

And More