Απόγονοι! Τα νέα it girls της πασαρέλας είναι …από τζάκι!

Τα νέα it girls της πασαρέλας και των εξωφύλλων είναι από τζάκι!

Κι από ότι φαίνεται τα looks δεν είναι το κλειδί που ανοίγει τις πόρτες στις μεγάλες καμπάνιες! Εάν ο μπαμπάς σου δεν είναι ο μεγαλύτερος ροκάς του προηγούμενου αιώνα ή ο προπάππους σου δεν έχει γράψει το “O γέρος και η θάλασσα” στενεύουν οι πιθανότητες να κατακτήσεις τα διεθνή catwalks.

Georgia May Jagger – Kόρη του Mick Jagger

Πόσο φυσιολογική μπορεί να είναι η ζωή της μικρής κόρης του Mick Jagger; Όταν εκείνος ήταν απασχολημένος με παγκόσμιες περιοδείες και ναρκωτικά, εκείνη γινόταν ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του πλανήτη. Τα περιοδικά τη λατρεύουν! Το πρόσωπό της, με το χαρακτηριστικό κενό στα δύο μπροστινά δόντια έχει φιλοξενηθεί στις glossy σελίδες των Harper’s Bazaar, Vanity Fair, i-D, InterView και φυσικά στη Vogue ή μάλλον στις Vogue… σε Αγγλία, Ιταλία, Κίνα και Αυστραλία. Από το 2009 που ξεκίνησε την καριέρα της έχει ήδη πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες των Chanel, Versace και Hudson Jeans και το “μοντελόμετρό” της έχει γράψει χιλιάδες μίλια στην πασαρέλα.

Dree Hemingway – Δισέγγονη του Ernest Hemingway

O προπάππους της έχει πάρει Νόμπελ Λογοτεχνίας και το σχολείο που πήγαινε είχε το όνομά του. Η μαμά της Mariel Hemingway είναι ηθοποιός και έχει προταθεί για Όσκαρ για την ταινία της Μανχάταν δίπλα στον Woody Allen, ενώ η θεία της Margo ανήκει στα top model του ’80, στη θρυλική συνομωταξία του Studio ’54. Ένα μικρό βήμα για την Dree στην πασαρέλα του Givenchy τον Μάρτιο του 2009 ήταν ένα μεγάλο βήμα για τo παγκόσμιο modelling… Ακολούθησαν πολλά χιλιόμετρα. Mέχρι στιγμής έχει φωτογραφηθεί για τις καμπάνιες Salvatore Ferragamo, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Gucci και Valentino αλλά πολλά κλικς έρχονται να προστεθούν στο book της.

Tali Lennox – Κόρη της Annie Lennox

H τραγουδίστρια των Eurythmics, Annie προσέφερε κάτι περισσότερο στην κουλτούρα των τριών τελυταίων δεκαετιών από τις μουσικές επιτυχίες της! Προσέθεσε ένα πρόσωπο που είναι δύσκολο να κατατάξεις σε μια κατηγορία. Είναι κάπως αγορίστικο αλλά βαθιά μυστηριώδες. Και από τα bakcstage των συναυλιών της μητέρας της βρέθηκε στο Μιλάνο να φοράει τακούνια και μίνι πάνω σε μια βέσπα και να τρέχει για να προλάβει να πάει από το show του οίκου Versus στο show του Versace, ενώ η Donatella Versace φωνάζει “Talli, Talli, Talli, Dove e Talli?”

Read More

And More