Ο Louboutin εξηγεί ποια η σχέση μεταξύ τακουνιών και οργασμού!

Ο Christian Louboutin λατρεύτεται από πολλές γυναίκες και ο λόγος είναι ένας! Τα ψηλά, κομψά παπούτσια του, με την κατακόκκινη σόλα που προδίδει αυτόματα την υπογραφή του.

Τα γυναικεία παπούτσια, λέει ο γκουρού των ψηλοτάκουνων παπουτσιών Christian Louboutin, παίζουν τελείως διαφορετικό ρόλο στη ζωή μιας γυναίκας αφού έχουν τη δύναμη να σαγηνεύουν, να μαγνητίζουν αλλά και να επικοινωνούν πάρα πολλά μηνύματα για την ιδιοσυγκρασία της γυναίκας. Μια γυναίκα ανάλογα με το τι στιλ παπούτσια που θα επιλέξει, δείχνει αυτόματα εάν είναι ντροπαλή, παιχνιδιάρα ή απλά θέλει να δείχνει sexy.
Όπως χαρακτηριστικά λέει ο πόνος που νιώθουμε πολλές φορές και τον αντέχουμε έχει άμεσα να κάνει με ένα εσωτερικό “κουδούνι” που μας θυμίζει ποιές είμαστε αλλά και τον τρόπο που στεκόμαστε. Σε αντίθεση, ο άντρας με την επιλογή των παπουτσιών του, δείχνει την οικονομική του κατάσταση αλλά και την αισθητική του μη προδίδοντας και πολλά στοιχεία από τον ψυχικό του κόσμο.

Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Sunday Times διευκρίνησε και το πως γίνεται η επιλογή των παπουτσιών από μια γυναίκα. Οι γυναίκες επιλέγουν παπούτσια ανάλογα με την σεξουαλική τους λίμπιντο. Συγκεκριμένα αναφέρει ο ίδιος πως μία ακαδημαικός ανέλυσε βαθύτερα τη θεωρία αυτή, λέγοντας πως το σχήμα που παίρνει το πόδι όταν μπαίνει σε ψηλά τακούνια είναι ακριβώς το σχήμα που έχει όταν η γυναίκα βρίσκεται σε οργασμό. Έτσι αυτόματα όταν μία γυναίκα φοράει ψηλά παπούτσια νιώθει sexy αφού στο υποσυνείδητο της εκκρεμεί πάντα το ενδεχόμενο ενός οργασμού.

Αλήθεια ή ψέματα ή απλά μια θεωρία συνωμοσίας για να κυκλοφορούμε όλες με 12ποντά, ποιός ξέρει; Το σίγουρο είναι πως τα παπούτσια του Christian Louboutin έχουν φανατικές oπαδούς, με την Victoria Beckhan να φοράει τις Louboutin γόβες της ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και την Blake Lively να αγοράζει 40 ζευγάρια σε μια επίσκεψή της στη boutique του σχεδιαστή. Χαρακτηριστικά αναφέρεται μέσα στο κείμενο, πως στα 20 χρόνια ζωής του ομώνυμου οίκου, έχουν πουληθεί 600.000 ζευγάρια.

Δες παλαιότερη συνέντευξη που έδωσε ο Christian Louboutin για το Net-a-Porter.

Read More

And More