Oι επώνυμοι είναι στο Miami και στα Barbados και κάνουν βουτιές..Δες το στιλ τους στην παραλία!

Μπορεί εσύ να είσαι στο γραφείο σου κι από το κρύο να χτυπάνε τα δόντια σου μεταξύ τους αλλά οι επώνυμοι “φίλοι” μας από το διεθνές jet set κάνουν βουτιές στην ακροθαλασσιά. Δες το στιλ που επέλεξαν σε μαγιό, πατσέτες και γυαλιά καθώς ο φωτοραφικός φακός τους απαθανάτισε σε ανέμελες στιγμές τους..στο Μiami και στα Barbados!


H Allesandra Ambrosio με φουσκωμένη την κοιλίτσα της φοράει εμπριμέ bikini. Η Cindy Crowford με τουνίκ με διαφάνεια σε άσπρη – καφέ απόχρωση.

Η Εlle Mcpherson με το απόλυτο σώμα βγαίνει από τη θάλασσα με τη σανίδα και την κατάλληλη περιβολή. Ενώ η Jessica Alba κάνει mix and match με ριγέ και φούξια στράπλες μαγιό.

Η Kate Moss με λευκό top και μαγιό ενώ ο άντρας με το αλαβάστρινο κορμί δεξιά είναι ο Marc Jacobs.

H Mischa Burton κάνει jet ski με το πουά μαγιό της να διακρίνεται από μέσα. Και η Pixie Lott με το σώμα της να το σε υπνωτίζει επέλεξε bikini και τι φόρεσε με πουκάμισο και γυαλιά σε σχήμα καρδούλα.

Η Rachel Zoe με μακρύ καφτάνι μαύρο που αφήνει τον ένα ώμο από έξω και η Rihanna με μαγιό σε αποχρώσεις του κόκκινου.

Η Rosie Huntington Whiteley με ροκ διάθεση στη παραλία επέλεξε να συνδυάσει το κάτω μέρος του μαγιο της με t-shirt την αμαρικάνικη σημαία. Ενώ η Τamara Melon των Jimmy Choo με κατακόκκινο πολύ θηλυκό στράπλες μαγιό.

Read More

And More