Makis Tselios: Λίγες ώρες πριν το show στην ΑXDW μιλάει στο TLIFE!

Είναι ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες σχεδιαστές μόδας και φέτος επιλέγει την Athens Xclusive Designers Week ώστε να παρουσιάσει τη συλλογή του. Mε αγωνία λοιπόν αναμένουμε τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 21:00 για να δούμε τι έχει ετοιμάσει για εμάς. Ο ίδιος μας μιλάει για τη νέα του collection ενώ δεν διστάζει να μοιραστεί και μυστικά για το ντύσιμο της κάθε γυναίκας.


Μιλήστε μας για τη φετινή παρουσία σας στην Athens xclusive Designers Week

Η ΑΧDW είναι μια καλά οργανωμένη παρουσίαση της δουλειάς των δημιουργών δηλαδή νέων σχεδιαστών σε σύγχρονο χώρο με άψογη τάξη και συνεχή επιτυχία 11 παρουσιάσεων μέχρι σήμερα . Αυτό λοιπόν με έφερε κοντά τους ώστε να παρουσιάσω την HAUTE COUTURE Collection για το Χειμώνα 2012-2013.

Πείτε μας δυο λόγια για τη νέα σας συλλογή . Τι θα δούμε; Τι να περιμένουμε;

Είναι μια Collection που παρουσιάζει τη γυναίκα θηλυκή και σέξι και που κυριαρχούν το μαύρο , η δαντέλα , το δέρμα και οι ζορζέτες .

Τι είναι μόδα για εσάς;

Μόδα είναι αχαλίνωτη φαντασία με λίγη δόση κλασικού, επιστροφή στο παρελθόν και ματιές στο μέλλον.

Τι θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το Μάκη Τσελιο;

Η ζωή , η κίνηση , οι ανάγκες στη σημερινή πραγματικότητα , το κύμα στην αμμουδιά , τα λουλούδια στον κάμπο μου δίνουν πολλά ερεθίσματα για να δημιουργήσω τις Collection μου .

Σε μια περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης και ανασφάλειας πως νοιώθετε για την ελληνική μόδα και το μέλλον της;

Η μόδα είναι από τα πρώτα που η κρίση χτυπά μα ως δημιουργία και έμπνευση έχει τη δυνατότητα να ξαναγεννηθεί. Αυτό επιδιώκουμε κοντά στους άσχημους καιρούς και με τη σημερινή επίδειξη στέλνουμε μια δυνατή δόση αισιοδοξίας .

Πώς θέλετε να νιώθει μια γυναίκα που επιλέγει να φορέσει Makis Tselios;

Θέλω να νοιώθει πανέμορφη , δυναμική και επιθυμητή . Να ξεχωρίζει και να είναι περήφανη που είναι ντυμένη από Έλληνα σχεδιαστή .

Ποιο πιστεύετε πως είναι το βασικό λάθος που κάνουν οι γυναίκες στο ντύσιμό τους;

Θέλω να τις συμβουλεύσω να προσέξουν ώστε να μην υπερβαίνουν τον εαυτό τους . Να αποφεύγουν τις χρωματικές αντιθέσεις και να προσέχουν τα αξεσουάρ και τα παπούτσια .

Τι θα συμβουλεύατε τους νέους σχεδιαστές;

Να αγαπάνε αυτό που πρεσβεύουν , να ενημερώνονται και να σέβονται την ποιότητα και την τέχνη .

Ποια πιστεύετε πως είναι τα 3 βασικά κομμάτια που μια γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της;

Ένα μικρό μαύρο φόρεμα , ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο blazer .

Μετά από τόσα χρόνια δημιουργίας , μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας , τι έχετε αποκομίσει από τη μόδα;

Μόνο χαρές και επιτυχίες μου έχει χαρίσει η δημιουργία . Αγαπάω τη δουλειά μου και με γεμίζει με υπέροχα συναισθήματα . Μου έδωσε αναγνώριση και δύναμη .

Τι δεν πρέπει να ξεχνάει ποτέ μια γυναίκα;

Δεν πρέπει να ξεχνάει να προσέχει τις επιλογές της ώστε τα ρούχα να τονίζουν την προσωπικότητα της και όχι να της αφαιρούν .

Που μπορούν να βρουν οι αναγνώστριες του TLIFE τις δημιουργίες Makis Tselios;

Στο Atelier μου Ηρακλείτου 6 – Κολωνάκι ( τηλ : 210-3629126) μπορείτε να βρείτε τις συλλογές μου Makis Tselios Haute Couture και τα νυφικά . Τα ανδρικά Makis Tselios Homme μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα στο Κολωνάκι- Ξάνθου 8 ( τηλ : 2107226202) και στη Θεσσαλονίκη -Καρόλου Ντηλ και Προξένου Κορομηλα ( τηλ : 2310-243155 ) . Τη νεανική σειρά Makis Tselios Young Woman μπορείτε να τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο .

Read More

And More