Ακολούθησε το total black look της Riri με 2 sexy βήματα!

H Riri βρίσκεται στο Μεγάλο Μήλο και απολαμβάνει την νυχτερινή ζωή της πόλης με sexy διάθεση! Φοράει ένα little black dress από την pre-fall συλλογή της Stella McCartney από δαντέλα και το συνδυάζει με τα χαρακτηριστικά μαύρα γοβάκια του Christian Louboutin με κόκκινη σόλα!

Η Riri έχει συνήθως rock στιλ στις βραδινές της εξόδους και αποτελεί πάντα έκπληξη όταν την βλέπουμε να φέρνει εις πέρας την αποστολή “Διαχρονική Κομψότητα¨. Τόσο το δαντελένιο μαύρο φόρεμα όσο και τα μαύρα γοβάκια είναι δύο κομμάτια που θα μπορείς να φοράς για πολλά χρόνια αφού δεν παρασύρονται στο βάθος της ντουλάπας από τις τάσεις της μόδας.

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να συνδυαστεί με τις στιλιστικές της επιλογές. Αλλά αυτή τη φορά τα έχει καταφέρει πολύ καλά, χάρη στα Louboutin γοβάκια της.

Στην νυχτερινή της έξοδο στο Greenhouse της Νέας Υόρκης η Riri μας αποκάλυψε και το νέο της τατουάζ στο λαιμό το οποίο γράφει “rebelle fleur”, δηλαδή “Το όμορφο λουλούδι της επανάστασης”. Η λέξη rebelle κρύβει μέσα της τη λέξη belle, κάτι που απαντάει σε όσους την κατηγόρησαν για λάθος ορθογραφία και σύνταξη!


Read More

And More