Η σχεδιάστρια L’ Wren Scott βρέθηκε νεκρή

Η L’ Wren Scott βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Νέας Υόρκη . Η 49χρονη σχεδιάστρια βρέθηκε κρεμασμένη από ένα μαντήλι από το βοηθό της, χθες το πρωί .

Ο ιατροδικαστής θα καθορίσει την ακριβή αιτία του θανάτου της, αλλά η αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση ​​χθες το απόγευμα. Μια 49χρονη γυναίκα βρέθηκε σήμερα το πρωί στις 10.05 π.μ. στην 11th Avenue. Ήταν αναίσθητη, δήλωσε ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης. Ήταν νεκρή κατά την άφιξη των ιατρικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη . Περιμένουμε τους ιατρικούς εξεταστές για να προσδιορίσουν την αιτία του θανάτου.

Η Scott άρχισε τη σχέση της με τον frontman των Rolling Stones, Mick Jagger το 2001 και εκπρόσωπος του τραγουδιστή, ο οποίος είναι σήμερα στην Αυστραλία για περιοδείες , δήλωσε σήμερα ότι ο ίδιος είναι« εντελώς σοκαρισμένος και συντετριμμένος μετά από το θάνατο της σχεδιάστριας και μοντέλου. Εκπρόσωπος της Scott δεν μπόρεσε να βρεθεί.

Η Laura Luann Bambrough, γεννήθηκε στη Utah, και μεγάλωσε από θετούς γονείς. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο αφότου την ανακάλυψε ο Bruce Weber το 1985, σε μια φωτογράφιση καμπάνιας του Calvin Klein στον τόπο καταγωγής της. Την έπεισε να δοκιμάσει την πασαρέλα στο Παρίσι, όπου εργάστηκε για τον οίκο Chanel και Thierry Mugler και αμέσως μετά άλλαξε το όνομά της σε L’ Wren Scott .

Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ενενήντα που ξεκίνησε το σχεδιασμό και τα styling projects, εργάστηκε σαν σύμβουλος για τα κοστούμια ταινιών , όπως το Eyes Wide Shut και το Mercy and Diabolique. Το 2006, ξεκίνησε το επώνυμο label της αφού αγωνίστηκε να βρει το τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα – που ήταν και το όνομα της πρώτης της συλλογής. Τα σχέδιά της, τα οποία είναι γνωστά για τον θηλυκό και glamorous χαρακτήρα τους, έχουν φορεθεί από σταρ όπως η Sarah Jessica Parker, η Nicole Kidman και η Amy Adams.

Η L’ Wren Scott είχε μια πολύ σαφή αντίληψη του στιλ», δήλωσε η συντάκτρια της Vogue Alexandra Shulman . Δεν είναι εύκολο να κάνεις τη μετάβαση από στιλίστα σε σχεδιαστή, αλλά κάθε χρόνο η αναγνώριση της L’ Wren ως σχεδιάστρια, αυξανόταν .

Read More

And More