RED ALERT! Καυτό, επιβλητικό και τάση…

Όλοι ξέρουμε ότι το κόκκινο συμβολίζει το πάθος. Είσαι σίγουρη όμως για το λόγο; Το κόκκινο είναι συνυφασμένο με την απαγόρευση. Όταν φοράς κάτι κόκκινο περνάς στο αντρικό κοινό την εικόνα του απαγορευμένου καρπού… με αποτέλεσμα να γίνεσαι πιο ποθητή. Δημιουργεί εγρήγορση στους παλμούς της καρδιάς και ανεβάζει την πίεση προκαλώντας αισθήματα διέγερσης μαρτυρώντας μια νότα σχεδόν ενσυνείδητης ελκυστικής δύναμης. Ως χρώμα επενεργεί εσωτερικά στέλνοντας ένα πολύ δυνατό, ζωηρό, ανήσυχο και ηχηρό μήνυμα. Στο χέρι σου είναι για το πώς θα εκμεταλευτείς το μήνυμα που στέλνεις… Δες εδώ που και πως πρέπει να το φορέσεις.

Στην Επαγγελματική Συνέντευξη
Το κόκκινο προσδίδει κύρος! Συνδυασμένο με άλλα χρώματα όπως το μαύρο και το χρυσό προσθέτει ένα τόνο επαγγελματικότητας και αξιοπιστίας. Πρέπει όμως να το χρησιμοποιείς σε αυτές τις περιπτώσεις ως δευτερεύον χρώμα για να μην στέλνεις λάθος μήνυμα. Προτίμησε το σε κάποιο αξεσουάρ όπως η τσάντα ή ένα φουλάρι. Σκέψου τους επιτυχημένους επιχειρηματίες και τις κόκκινες γραβάτες τους.

Στη Σχέση
Ως χρώμα είναι απόλυτα συνυφασμένο με τον έρωτα! Φυσικά είναι το απόλυτο σύμβολο της ρομαντικής αγάπης και του απόλυτου πάθους, είναι το φόντο του Αγίου Βαλαντίνου! Είναι άλλη περίπτωση όμως όταν προσπαθείς να ελκύσεις το αντίθετο φύλο και άλλη όταν συζητάς με το αγόρι σου τα προβλήματα της σχέσεις σας καθώς ευθύνεται για εντάσεις, θυμό και εκρήξεις.

Στη Δίαιτα
Είναι καλό να το αποφεύγεις σε περιόδους δίαιτας! Προκαλεί διέγερση στο αίσθημα της πείνας, εκεί άλλωστε ωφείλεται και το γεγονός ότι επιλέγεται για στους τοίχους πολλών εστιατορίων.

Στο Γυμναστήριο
Είναι ιδανικό για γρήγορες και έντονες δραστηριότητες και για τις στιγμές που απαιτούνται γρήγορες αποφάσεις! Και με αυτό δεν εννοούμε (μόνο) το σέξ αλλά τα extreme sports και φυσικά τους αγώνες φόρμουλα.

STARS ARE RED

Σύμβολο δύναμης και σεξαπίλ το κόκκινο είναι μια στιλιστική πεπατημένη για σταρ όπως η Angelina Jolie, H Jessica Biel και η Leighton Meester.

Δεν χρειάζεται να κάνεις ένα total red look! για να εκμεταλευτείς τα θετικά του κόκκινου. Ακολούθησε τη συμβουλή της Rihanna με ένα μόνο κομμάτι. Εάν πάλι θέλεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και προσελκύσεις όλα τα βλέμματα τόλμησε το total look όπως οι Alessandra Ambrosio και Blake Lively.

Τελικά είναι τάση;

Παρά το γεγονός ότι το κόκκινο δεν ανήκει στις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν μπορείς να εντοπίσεις (τουλάχιστον) ένα κατακόκκινο κομμάτι στη συλλογή κάθε οίκου. Το μίνι κόκκινο φόρεμα είναι ένας κοινός παρανομαστής στους σχεδιαστές Paola Frani, DSquared2 και Paul & Joe. Οι D&G εκμεταλεύονται το κόκκινο στη σειρά Happy Leo με ένα φόρεμα σε animal print.

Μπορείς να το φορέσει όλες τις ώρες της ημέρας! Από νωρίς το πρωί στο γραφείο σε στιλ Love Moschino και Antonio Berardi ή στη βραδινή έξοδο όπως προτείνουν οι Emanuel Ungaro και Adam.

Κάνε κλικ στη φωτογραφία για να μπεις στο TLIFE Product Finder και να δεις τις καλύτερες προτάσεις από την αγορά.


Read More

And More