Κρέμασέ τα! Τα MUST HAVE σκουλαρίκια της σεζόν…

Τα κοσμήματα είναι η πιο glamorous οδός για να μετατρέψεις μια καθημερινή έξοδο σε φαντασμαγορική εμφάνιση! Τα φετινά σκουλαρίκια υπερτερούν σε μήκος και μπορούν να φτάνουν μέχρι τους ώμους… σαν να τους ξεσκονίζουν!

Οι φετινές τάσεις μας φέρνουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, υλικά και διαστάσεις! Η φιλοσοφία του καταρράκτη, δηλαδή να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου όπως πέφτει το νερό στους καταρράκτες είναι το κοινό σημείο αναφοράς! Από εκεί και πέρα όμως θα βρεις μια πολύ μεγάλη ποικιλία επιλογών σε σχέδια!

Η Ashlee Simpson επιλέγει ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια με χρυσούς κρίκους τα οποία αγγίζουν τους ώμους ενώ τα κοντά της μαλλιά δίνουν στα σκουλαρίκια πρωταγωνιστικό ρόλο! Η Rachel Zoe λατρεύει τα σκουλαρίκια και τα φοράει σε όλες τους τις εκδοχές! Από τα πολύ μακριά με έντονα διακοσμητικά στοιχεία έως τα πολύ μακριά σε πιο μίνιμαλ λογική! Η Whitney Port τολμάει τα λιλιπούτεια σκουλαρίκια-καταρράκτης και με τα μαλλιά πιασμένα πίσω έχει πολύ κομψό αποτέλεσμα! Την ίδια λογική στο χτένισμα των μαλλιών αλλά με πιο ευμεγέθη σκουλαρίκια ακολουθεί η Blake Lively κάνοντας ένα δυνατό statement για τις τάσεις στα κοσμήματα φέτος!

STYLING TIPS:

-Φόρεσε το άσπρο πουκάμισό σου με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια-καταρράκτη για ένα εντυπωσιακό βραδινό look.
-Εάν νιώθεις ότι τα σκουλαρίκια σου είναι πολύ εκκεντρικά προτίμησε να έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα πίσω!
-Μην συνδυάζεις πολλά “αστραφτερά” στοιχεία όπως παγιέτες, μεταλλιζέ υφάσματα, στρας και κοσμήματα σε μια εμφάνιση!
-Μην μπλέκεις διαφορετικούς τόνους χρυσού ή ασημένιου γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου chic!
-Τα πολύ έντονα σκουλαρίκια ταιριάζουν υπέροχα με ζιβάγκο αλλά και στράπλες.

Εμείς σου παρουσιάζουμε εδώ μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια της σεζόν σε τιμές για κάθε budget, από από 2,90 ευρώ μέχρι 710 ευρώ.

Read More

And More